Холивудски звезди, запазили девствеността си до брака

Холивудски звезди, запазили девствеността си до брака
Холивудски звезди, запазили девствеността си до брака

Казват, че шоубизнесът развращава и те кара да забравиш понятия като морал и чест. Но дори в Холивуд има мегазвезди, които са решили да опазят девствеността си до сватбата. Не само са решили, а са го и постигнали. Представяме ви някои от тях.

Адриана Лима
В това е сложно да се повярва, но сексуалната бразилка – сепурмодел и един от ангелите на Victoria’s Secret, наистина остана девственица до първата си брачна нощ. За намерението си да се пази „само и единствено за него“ Лима разказваше в редица свои интервюта още преди запознанството си с бъдещия си съпруг Марко Ярич. Сватбата на двойката се състоя на 14 февруари 2009 г., когато Лима бе на 27 г. Сега двамата са разведени, но възпитават двете си деца.

Селин Дион
Селин Дион се запознава с бъдещия си съпруг – продуцента Рене Анжелил, когато е на 12 г., а той на 38. Когато певицата става на 19, тя започва да се среща с Рене. По думите й именно той и предлага да не правят секс до сватбата им, която се случва цели 7 години по-късно.

Джесика Симпсън
Джесика Симпсън е родена в семейството на свещеник, затова винаги е твърдяла, че се отнася много сериозно към сексуалния си живот. Разделя се с девствеността си чак след сватбата си с Ник Лашей, когато е на 22 г. „От всички мои постъпки съхранението на девствеността до първата брачна нощ е това, с което най-много се гордея“, казва по-късно красавицата.

Бионсе
Певицата Бионсе не е казвала в пряк текст, че неин първи мъж в действителност е съпругът й Джей-Зи, но дава това да се разбере в едно интервю за личния си живот: „Аз имах приятел, когато бях на възраст от 13 до 17 г., но ние с него не… вие разбирате. От този момент в живота ми има само един мъж – Джей“. Романът на певицата с рапъра започна, когато тя бе на 21.

Тина Фей
Актрисата Тина Фей не обича да говори в интервюта за личния си живот, но прави изключение само за шоуто на Дейвид Литерман, където разказва, че е пазила девствеността си до 24 г., когато е била сватбата й.

Зак Хенсън
Който помни популярната през 90.те години на миналия век група „Хенсън“ навярно се сеща и за по-младия от братята – Зак, китарист и вокалист на състава. Той също се разделя с девствеността си чак след сватбата. Тогава музикантът е на 20 г. Сега в семейството му растат 3 деца.