Гениална 12-годишна танцьорка подлуди публиката

Гениална 12-годишна танцьорка подлуди публикатаВидеоклипът на певицата Сиа, в който танцува 12-годишната Меди Зиглър, в буквалния смисъл взриви социалните мрежи. Талантът на момичето, което танцува професионално и чувствено съвсем не за възрастта си, покори сърцата на зрителите.
Не е учудващо, че от таланта на Меди от градчето Питсбърг, щата Пенсилваия, вече са се заинтересували и модните агенции. Наскоро малката чаровница се снима във фотосесия за списанието Elle и смята да продължи развитието си като модел, пише Daily Mail.

„Танцът ми помогна да се развия като модел. Когато танцувам, винаги мисля как изглежда лицето ми – това е много важно. За да изглеждам добре на снимките и по време на участията ми, аз непрекъснато внимавам как се държа и работя над себе си”, споделя Меди.

Момичето се старае да постигне съвършенство във всичко, с което се занимава. Нито тя, нито майка й смятат танците или ролята на модел за нещо срамно. „Това е моята професия. Смятам да печеля пари с това, за което имам талант. Не виждам нищо лошо в това”, обяснява Меди.

Впрочем, има и хора, които критикуват нейния талант и твърдят, че славата и популярността не са направили нито едно дете щастливо. Така ли е това или не – ще разберем в бъдеще. Засега вижте чудесния танц на Меди и се насладете на качествата й.

източник