Френски нумерологичен хороскоп за 2018 г.

Френски нумерологичен хороскоп за 2018 г.

Интересен поглед към идващата 2018 г. отправя френският гуру Дидие Бло пред elle.ru. Достатъчно е да определите своето индивидуално число. За целта съберете датата и месеца на вашето раждане и към сбора прибавете 2 – числото на 2018-а. Ако резултатът се окаже двуцифрено число, събирайте съставящите цифри, докато получите число от 1 до 9. Например: вие сте се родили на 5 август: 5 + 8 + 2 = 15; 1 + 5 = 6. Вашето число за 2018 г. е 6.

ЧИСЛО 1: Девиз на годината „Напред!”

За вас започва нов цикъл, който ще продължи до 2026 г. Всичко край вас като че ли ви шепти: започвай, покажи себе си! На чисто, със свежи сили, с мотивация, с нови възможности, в обкръжението на нови лица…

Как да сте в хармония със себе си
Оставете цялата бъркотия от последните години зад гърба си. Вие сте устремени в бъдещето, гледате далеч напред и сте длъжни да се посветите на това, което ви е по душа, без да си поставяте никакви ограничения. Осмелете се да бъдете себе си, като се стремите към всякакви промени, като заявите уверено своите позиции, като вървите към набелязаната цел. Нека вашето собствено „аз” стане ваш главен приоритет – мислете за себе си, вслушвайте се във вътрешния си глас.

Ум
Започнете всичко отначало – сменете курса, движете се в друго направление; пристъпете към поредния проект или се заемете с нещо, което не сте изпробвали. Не се съмнявайте! Това ще ви хареса. Не се опитвайте да живеете, придържайки се към настоящия момент: съберете се, изисквайте новото, бъдете независими, залагайте на бъдещето, събудете се от летаргията… И най-важното: доверете се на себе си!

Сърце
Числото 1 може да ви донесе усещането за самота, за отдалеченост. Ако сте в разгара на някакъв роман, мислете повече за себе си, а не за партньора. 2018-а ще ви отведе далеч от това, което вече не ви съответства; бъдете независими, дайте си възможност да поживеете свободно, усетете топлината на страстта. Възможност да се свържете в отношения ще имате към края на 2018-а и в началото на 2019-а. До тогава търсете приключения, флиртувайте, трупайте нови впечатления, тренирайте.

ЧИСЛО 2: Девиз на годината „За двама!”

Вие сте сами? На това му се вижда краят! Скоро ще се почувствате по-комфортно. Числото 2 е въплъщение на равновесието. Тук всичко зависи от конкретната ситуация. Ако тя е напрегната, 2 означава разрив. Но ако вие сте търсили родствена душа, голяма е вероятността тя да се появи на хоризонта.

Как да сте в хармония със себе си
Борете се с нетърпението. Ако развитието на събитията през тази година ви се стори незабързано, влезте в това темпо: бъдете отстъпчиви и дипломатични, приспособявайте се и мислете по-малко за собственото си его. Идеите, проектите, зърната, посеяни през 2017-а, тази година ще покълнат. Дайте им малко време.

Ум
Не се опитвайте да действате сами. Вашата роля е да поддържате, да помогате, да обединявате. Пред активните действия изберете откритостта и възприемчивостта. Доверете се на интуицията. Съдбата благоприятства устройването ви на работа, нови запознанства, съвместни дейности, преговори и подписване на контракти. Ако балансирате на границата, възможно е да получите отказ или разтрогване на някоя сделка.

Сърце
Въздухът буквално вибрира, препълнен от емоции. Числото 2 символизира примирение, съвместни проекти, сливания. За двойките, чиито отношения се окажат под заплаха, това е тревожен звънец: новите връзки може да прераснат в раздяла. Но ако сте сами, горе главата: скоро ще срещнете своята половинка. 2018-а е за вас годината на нови срещи, нови любови и съюзи.

ЧИСЛО 3: Девиз на годината: „Прераждане”

Числото 3 означава презареждане. Всичко наоколо се мени, движи се, обърква се. Но това е добре. Време е да опитате да се хванете за всичко. Проявете здраво любопитство, бъдете подвижни и открити; търсете нови лица, нова обстановка, нов подход към живота.

Как да бъдете в хармония със себе си
Сменяйте привичната обстановка, рушете установения порядък; отклонявайки се от рутината, направете онова, на което не сте се осмелявали по-рано – и получавайте от това удоволствие. Нужно е да се движите, да не спирате; пътешествайте, откривайте нещо ново; възобновявайте връзки, попълвайте „багажа” си с нови идеи, запознанства, приятелски отношения; опитайте се да започнете нещо ново с някой нов за вас човек.

Ум
Не търсете успех или висока заплата; не се захващайте за капитални проекти, но все пак стройте планове, действайте разнообразно, сменяйте темпа на живот, подредбата на деня си, сферата на дейност. В тази година ви е нужно да се стремите колкото може по-пълно да изразите себе си, да заживеете по друг начин, да стартирате творчески проект, да се увлечете от нещо.

Сърце
Независимо от това има ли до вас любим човек или не, на личния фронт се задава активна работа. – в пряк и в преносен смисъл. Освежете жилището си, дайте си глътка свеж въздух, свобода, приключения. Ако имате семейство, числото 3 означава добавяне. За самотните, които не са в брак, 2018-а обещава разширяване на кръга на общуване, нови запознанства и флирт. Но не се опитвайте да строите далечни планове за бъдещето – бъдете доволни от това, което имате тук и сега.

ЧИСЛО 4: Девиз на годината: «В квадрата»

Дайте воля на собствената си радост и се трудете усърдно. Числото 4 символизира ясно очертана фигура, квадрат, който през 2018-а ще стане стабилна основа на вашето съществуване. Така че захващайте се за работа, бъдете усърдни, вдигнете се – всичко това няма да е напразно. Растете и се развивайте или в краен случай съхранявайте настоящия си статус.

Как да бъдете в хармония със себе си
Търпение, усърдие, вяра в себе си и поставените цели — това са онези качества, които е необходимо всячески да развивате у себе си. Ограничавайте се, старайте се да стъпвате здраво по земята, действайте дисциплинирано, не се откъсвайте от реалността.

Ум
Не трябва да изпитвате особен ентусиазъм от относителното течение на събитията – техният ритъм напълно може да се забави. Затова бъдете реалистични, отговорни, дисциплинирани; действайте методично, изчислено, в съответствие с ясен график. Не се предавайте! На вас разчититат, така че постарайте се да съответствате на ролята на незаменима фигура. 2018-а не включва промени – тази година трябва да проведете на своето място, добивайки се с резултати.

Сърце
Годината изисва вярност, постоянство и честност, както в отношенията с партньора, така и със себе си. Ако имате човек до себе си, вашите отношения са устроени по правилата, организирани. Но ако нещата не потръгнат както трябва, не правете рисковани стъпки – възможно е през 2019-а ситуацията да се промени към по-добро. За онези, които още са сами, един съвет: не позволявайте на работата да изпълва целия ви живот.

ЧИСЛО 5: Девиз на годината: „Ускорение”

Искате да промените живота си? Сега е най-подходящият момент за това. Събитията идват в движение, нарушавайки привичното течение на нещата. 2018-а е превратна година, радикална революция, нов етап по пътя. Той ви дава възможност да отхвърлите от раменете си тежък товар, да разперите криле, да се насладите на глътка независимост и свобода.

Как да бъдете в хармония със себе си
Освободете си, отървете се от всичко онова, което ви възпрепятства, което ви държи на едно място, което ви влече към себе си. Улавяйте всяка възможност да се устремите напред – с нови събития, с нови хора. Бъдете нетърпеливи, оживени, готови на всичко. Старото е изживяло себе си и е длъжно да отстъпи на новото. Нека вярата, успехът, импровизацията и приятните неочаквани неща се върнат във вашия живот.

Ум
Настава време да промените разпоредбата на живота си, длъжността, набелязания житейски път, призванието… Потопете се в непознатото, приемайте предизвикателствата, заложете на нещо, не очаквайте никакви конкретни резултати. Нека парите, хората и идеите бъдат край вас, в своя порядък – не се опитвайте да се хванете за нещо.

Сърце
Секс и страст – вие ще се стремите жадно към независимост, към възможността да живеете пълноценно. За онези, които са свързани в романтични отношения, не е изключена възможността за измяна на партньора. Самотните ще изпитат огъня на разгорялата се страст – настъпва годината на неочакваните срещи и изненади. Но бъдете благоразумни и почакайте до октомври, преди да се увлечете сериозно или да се ангажирате с конкретни задължения.

ЧИСЛО 6: Девиз на годината: „Отговорност и задължения”

2018-а е годината на отговорностите. 6 за вас е числото на хармонията, изпълва ви със сила, която ви позволява да се реализирате в социалната, сантименталната и дори в семейната сфера. Споделяйте, съгласявайте се, кооперирайте се с околните – съвместно вие ще направите сериозна стъпка в бъдещето и ще преминете на нов етап от живота си, в който ще бъдете по-зряла личност.

Как да бъдете в хармония със себе си
Ентусиазъм, отговорност, съдбоносни решения… Не си давайте спокойствие, знайте какво искате, стремете се напред. Ако 2017-а ви е донесла промени, следващата година ще ги въплъти в реалността, ще ви позволи да постигнете вътрешно взаимно разбиране и ще ви възнагради напълно.

Ум
Съсредоточете се върху това, с което се занимавате в дадения момент, и ви очаква награда – нова длъжност, по-високо качество на живота, финансова поддръжка, поредно повишение в йерархията. Вие и само вие сте ключът към собственото щастие. Художествените натури ще ни разберат – те знаят най-добре какво е това вдъхновение…

Сърце
Просто цъфтете! Предстои ви да приемете редица съвместни решения, отново да намерите своето „аз” и да бъдете в съгласие със себе си. Цифрата 6 гарантира плодородие, което означава, че на първи план излизат родителските задължения. Ако сте самотни, осъзнайте, че това е изключително ваш избор. Промените, започнали през 2017-а, постепенно придобиват конкретни очертания.

ЧИСЛО 7: Девиз на годината: „Размишления”

Вие сте централна фигура на 2018-а и сте длъжни да си зададете ред въпроси, а така също и да се погрижите за себе си. За целта направете крачка встрани, за да погледнете на околните и на целия свят в перспектива. 2018-а за вас ще стане година на търсене на истинските ценности, на дълбоки мотиви, които ви движат напред.

Как да бъдете в хармония със себе си
Не се притеснявайте да оценявате критично собствените си постъпки, опитайте се да погледнете на положението отстрани и да се върнете към най-главното. Сега за вас материалното не е най-важно – трябва да се съсредоточите на изучаването, на откритието на нови неща. Отпуснете се, релаксирайте, скъсайте с обичайната рутина, проявете оригиналност и вървете по своя път.

Ум
Избягайте от неприятната клетка, избягвайте непредвидените обстоятелства, вземете си творчески отпуск – това е възможност да откриете за себе си нови места и впечатления. Ритъмът ви на живот ще е далеч от оразмерения – очакват ви сериозни разклащания. Не трябва да строите големи планове и да приемате сериозни решения — отложете всичко това за следващата 2019 г.

Сърце
Числото 7 означава фаза на самоанализ и следователно на известно отчуждение. Ако сте в разгара на роман, бъдете готови за лавина от въпроси или критични забележки по повод вашите отношения. Вие вероятно ще се разделите; може да се случи и внезапен разрив – но само там, където е назрявал. Ако сте самотни, замислете се как искате да живеете и поработете над себе си в нужното направление. Предстоящите срещи ще станат за вас приятна изненада.

ЧИСЛО 8: Девиз на годината: „Резултати”

Настъпва решителният момент. Усилията, предприети от вас в последните години, най-накрая дават плодове; иде време да събирате урожая. Очаквайте награди, справедливо поощрение за заслугите ви, щедър приз.

Как да бъдете в хармония със себе си
Не се оставяйте да бъдете повалени; вземайте решения, заемайте позиции, демонстрирайте сила на характера, поемайте отговорност – дори за чужди задължения. Включете се в играта, вземете инициативата в свои ръце, решавайте проблемите и се движете напред. Не сдавайте позиции!

Ум
Ако не вземате случващото се насериозно, ако постъпвате недалновидно или вървите по най-лекия път, чакат ви притеснения и разочарования. Но има и добри новини – вашите таланти накрая ще бъдат оценени по достойнство. Повишение в службата, финансови бонуси, успех в обществото, значителни инвестиции, достижения, дивиденти и признание.

Сърце
Става все по-горещо и по-горещо, атмосферата наоколо е нажежена до краен предел. Страст, извънземно либидо, ревност, шеметна чувствителност, решаваща среща… Вашата връзка решително укрепва. Скоро тя ще стане официална, както и всички наченати съвместно предприятия. Ако вече сте в отношения и изпитвате сериозни проблеми, бъдете готови за разрив, инициатор на който ще бъдете вие.

ЧИСЛО 9: Девиз на годината: „Развръзка”

Вашият цикъл, започнал през 2010 г., завършва през 2018-а. Годината символизира развръзка, резултат, финал. Всичко, събрано от вас, трябва да приведете в ред и да подредите пъзела – така ще сте готови за следващия деветгодишен цикъл.

Как да бъдете в хармония със себе си
Не захващайте никакви важни дела до октомври. Не се опитвайте да купите нещо, да построите или да натрупате – обратно, максимално се освободете и освободете обкръжението си; отпуснете се, отхвърлете тежестта на задълженията, на грижите, на скуката и умората. Възможно е да усетите слабост и неувереност, дори известна доза уязвимост.

Ум
Основателно анализирайте отминалите години. Разберете какво ви е вдъхновявало досега и кое повече не ви е интересно. Завършете нещо, което сте започнали, продайте жилище, акции… Изпуснете парата и вдъхнете въздух с пълни гърди; отправете се на пътешествие, завинаги се откажете от вредните навици.

Сърце
Много деликатен момент. Ако имате романтични отношения, наближава развръзка – всичко недоизказано скоро ще бъде казано на глас. Бъдете чувствителни и възприемчиви – ще се изискват доказателства за любовта ви. В случай на крах решението за раздяла ще дойде от вашия партньор. Самотните сърца да залагат не на страстта, а на приятелските отношения.