Формата на червилото определя характера на жената

Формата на червилото определя характера на жената

Знае се, че по цвета, който избира една жена за червилото си, може да се отгатнат черти от нейния характер. Писания по този въпрос има немалко. Специалисти твърдят, че формата, която една жена оформя върху червилото си в резултат на неговото нанасяне, също говори за чертите от характера й. Всъщност, казват експертите, чрез всекидневните наглед обикновени движения на жената с червилото несъзнателно се разкрива вътрешният свят на човека. Всъщност всяка дама може да го провери лично.

Закръглена форма

Притежателките на червило със закръглена форма са обаятелни и умеят да се възползват от това си качество. Тяхна основна черта е чувството за собственост. И за домакинство. Те обичат да въртят кухнята, да шетат. Успехите си тези дами дължат на акуратността и трудолюбието си.

Своите принципи такива жени са готови да отстояват с цената на всичко. Не могат да бъдат разубедени. Един от основните им принципи е да няма отношения без любов и да няма брак по сметка. Те не се вънуват от общественото мнение. Какво е това комплекси? Това понятие им е непознато. Казвате им, че на мода е синият звят.

Какво значение има това, ако те харесват жълтия? Между другото, дамите, които поддържат закръглена форма на червилото си, обичат ярките цветове. Тези жени са дружелюбни, мили, тактични, точни, влюбчиви, енергични. Единственият им недостатък е недостигът на чувството за хумор. Но това не е болка за умиране.

Плавен наклон

Тези жени са „малки тайфуни“ с нежни имена. Те вечно закъсняват, постоянно нещо правят, творят, бързат, вдъхновяват някого и самите те се вдъхновяват. И винаги оставят след себе си безпорядък. Това обаче не го забелязват – на света има много по-важни неща от порядъка. Например семейството, роднините, приятелите, любимият мъж…

Настроението им се мени със скоростта на светлината. Момичета с такова червило се обиждат от почти всичко, но и бързо забравят за обидите. Дават обещания, които после не помнят. И много се дразнят, ако бъдат обвинени в лекомисленост.

Остър ъгъл

Внимание! Жени с такова червило обожават да спорят. Няма смисъл да бъдат съветвани – те правят онова, което си знаят. Те са преми и напористи. Имат цел, вървят към нея. Такива жени винаги са на страната на унизените и оскърбените, поради което често попадат в неприятности.Червило с такава форма се вижда сравнително рядко.

Това са жени вулкани, жени метеори: жизнелюбиви, весели, умни, общителни, харизматични, с богато въображение, леко саркастични и малко потайни. Да бъде като всички останали – не е за нея. Заради принципите си ще се откаже от любимото си кафене и напитка, ако те станат фаворити на мнозина. Те се отдавят целите на любовта, на чувствата, въпреки че при първата трудност отпускат ръце и изпадат в депресия.

Плоска форма

Червилото с плоска форма говори за това, че собственичката му е оптимистка с уравновесен, спокоен и разсъдлив характер, умееща да пази своите и чуждите тайни. На нея са й чужди унинието и сълзите. Такива жени лесно намират общ език с околните, непосредствени са в отношенията си с хората, въпреки че със своята прямота може да обидят някого.

Изводът се налага от самосебе си: тази жена, която с уверена ръка нанася червилото, плътно притискайки го към устните, по натура е лидер със сложен характер.

Остър молив

Ако върхът на червилото наподобява заострен молив, това е признак, че жената е високомерна и малко се интересува от мнението на другите. Тези жени са практични, консервативни с мярка и уверени в себе си, склонни към егоизъм и самосъзерцание. Те винаги знаят какво искат и какво не им достига.

Те сравнително трудно си пасват с хората, тъй като се смятат за идеални във всички области, особено в професионалната. Вървят винаги по прав път, не завиват встрани, не заобикалят трудностите. От такива жени стават добри началници. Всичко в живота трябва да се върти около тях.

Въпреки това те могат да бъдат предани съпруги и добри домакини, ако ги устройва съпружеският живот. Такива жени са заобиколени от поклоници, лесно може да бъде спечелено благоволението им със скъпи подаръци. Те винаги намират начин да са добре облечени.

Мис неопределеност

Безформената плоскост на червилото говори само за едно: неуравновесеност на собственичката. Жените от този тип често са потайни, отнасят се към повечето хора с недоверие, преживяват нещата, но се опитват да скрият това под маската на самоувереност.

Най-важното е да не забравяте да й говорите комплименти по повод външността й или способностите й – тогава всичко ще е наред. Както и формата на червилото – неговата собственичка не се е определила и не е наясно каво очаква от живота. Такива жени много харесват красивите вещи , те обожават романтиката и принцове в бели лимузини.

Те са много раними, често са капризни, сантиментални, променливи. Те са малки момичета, които имат нужда от силен и уверен в себе си спътник, способен да я утеши и да намери вярното решение.