Дженифър Анистън накара рекламата на Emirates Airline да полети

Дженифър Анистън накара рекламата на Emirates Airline да полети

Рекламата на авиокомпанията Emirates с американската актриса Дженифър Анистън в главната роля се превърна в истински хит в интернет. Видеото беше публикувано на 5 октомври 2015 г. Само за денонощие то събра повече от 1 милион гледания във Facebook и повече от 540 хиляди гледания в YouTube.

В съобщение на самия сайт на авиокомпанията се казва, че Анистън, носител на наградите „Златен глобус” и „Еми”, е идеалният избор за рекламната кампания на авиопревозвача. Старшият вицепрезидент на компанията Бутрос Бутрос казва, че Анистън с лекота създава връзките с глобалната аудитория.

По неговите думи, този път Emirates е избрала хумористичен подход към рекламата и няма по-подходяща личност за този случай от Дженифър Анистън. „Нейният професионализъм и комедиен талант озариха снимачната площадка, и ние сме много доволни от резултата”, подчертава топ мениджърът на авиокомпанията.

По-рано вече беше съобщено, че звездата от сериала „Приятели” ще бъде лице на бранда Emirates Airline. Рекламният договор се оценява на 5 милиона долара.