Да научим мъжа на секс

Да научим мъжа на секс
Да научим мъжа на секс

Сексът не е държавен изпит. Нито кастинг за балетисти. Няма фиксирани строги стандарти, примерно за това как се прави кунилингус. Но понякога ни идва да изкрещим: „На какво са те учили?“, да завъртим една оценка слаб 2 и направо да изритаме от леглото партньора си. Има и друг вариант – просто да се захванем да обучаваме мъжа на секс. Докато усвои материала.

Рано или късно всяка жена се сблъсква с този проблем – любезно поканеният в нейното легло мъж се оказва, меко казано, не на висота. Ако не планирате никакви сериозни отношения с този партньор, най-лесното е просто да забравите ситуацията. И да очаквате нещо по-добро от следващия. Но ако този мъж вече е успял да си извоюва място в сърцето ви и в плановете ви за бъдещето, не бързайте да го вините заради интимната неграмотност.

Представете си, че в продължение на много години – от настъпването на половата му зрелост, той е попадал на партньорки, които, в опитите си да го задържат за себе си, са му внушавали колко добър е в леглото. Именно по тази причина неговият секс рейтинг в собствените му очи се намира някъде на нивото на Емпайър стейт билдинг. Ни повече, ни по-малко. И ще ви е необходимо доста време, за да го убедите, че прави нещата не така, както трябва. Затова се подгответе за изпълнение на плана си, който в крайна сметка трябва да научи вашия партньор какво и как да прави в леглото. За това има три основни стъпки.

Първа стъпка: Обозначете намерението си
Как да научите мъжа на секс с половин дума? Просто открито му кажете какво точно не ви устройва – далеч по-лесно е в теорията, отколкото на практика. Ние обикновено се притесняваме да кажем на мъжа, че е поставил ръката си не точно където трябва, целунал е не както трябва, не е започнал правилно и по същия начин е завършил. Това обаче не трябва да му казваме в най-отговорния момент, не и нещо от рода на: „Скъпи, сега ме хвани за косата“ или „Мили, сега промени ъгъла“. Вие сте жена, в края на краищата, а не инструктор.

Мъжът трябва сам да се догажда, справедливо мислите вие, търпеливо мълчите и … пропускате своя шанс да получите заслужен оргазъм. Да кажете на партньора си за вашето неудоволствие, е просто задължително. Само не се нахвърляйте на мъжа в средата на процеса и не му предявявайте претенции. В друга, спокойна обстановка, нежно обозначете на партньора си своите желания с някаква по-обща фраза: „Любими, повече ми харесва, когато правим по-нежен (по-твърд, по-агресивен, по-страстен и т.н.) секс…“ Може да добавите в описанието и други характеристики: конкретни пози, видове секс, играчки, ролеви игри. Важното е мъжът да разбере: вие сте решена да получите от него нещо друго, различно от това, което ви е давал до момента.

Стъпка втора: Прави като мен
Както вече споменахме, да устройвате на вашия кавалер открит урок, е глупаво, безсмислено и деструктивно за неговата самооценка. Затова не трябва да се учудвате, ако мъжът, почувствал се в момента на вашия инструктаж като провинил се ученик, се стреми да се върне във вашето легло. Има случаи, когато мъжът въобще се отказва да разговаря за секс, тъй като това събужда у него стари сексуални комплекси и страхове.

В този случай на помощ ви идват невербални механизми, които не е трудно да бъдат усвоени. Пример. Вашият партньор има проблеми с прелюдията, гали ви не на онези места, на които трябва, натиска прекалено силно или обратно – недостатъчно, за да получите удоволствие. За такива случаи сексолозите препоръчват следната игра. Седнете с гръб към гърдите на вашия партньор и хванете ръцете му с вашите. Започнете да се галите с неговите ръце там, където ви е най-приятно. Задължително повтаряйте една и съща ласка по няколко пъти, за да може мъжът да запомни механизма на действието, и в никакъв случай не сдържайте реакцията си. Издавайте звуците, които ви идват отвътре. Повярвайте, като на всеки изследовател и на него ще му е любопитно да повтори манипулацията с вашето тяло, вече без помощта ви, за да се наслади още веднъж на резултата.

Стъпка трета: Съвместен експеримент
Сега, когато мъжът се е научил да ви доставя удоволствие с привични за вас двамата начини, настъпва времето за последния, завършващ етап – съвместният секс експеримент. За неговото осъществяване е нужно да изберете непозната област от секса, но задължително комфортна и за двама ви (непланиран поход към нещо много развратно или посещение в BDSM клуб може да нанесе върху либидото му непоправим удар). Може просто да опитате анален секс, масаж на простатата, нови видове орален секс или еротичен масаж. Важното е новаци в този вид секс да сте и двамата.

Внимателно изучавайки се един друг и свиквайки с новите елементи заедно, вие давате на мъжа усещането, че и двамата сте изследователи, и в крайна сметка ще се измъкнете от амплоато на „злата учителка“. После – смело напред. Чакат ви нови усещания!