Близнаците са най-лицемерната зодия, следват ги…

Близнаците са най-лицемерната зодия, следват ги...

Много хора ли ви се усмихват? Знайте, че не всички са искрени, мили и приятни, за каквито ви се представят. Понякога тази усмивка е просто маска, зад която те крият личната си неприязън към вас. Астролозите твърдят, че сред всички зодиакални знаци има 4, от които трябва много да се пазим. Първенството държат Близнаците, пише femmie.ru, вижте кои ги следват.

Близнаци

Тяхната двулична натура говори сама по себе си. При тях настроението постоянно се променя, както се менят вкусовете им, предпочтенията и отношението им към една или друга ситуация. Ако днес Близнакът е добре разположен към вас, не е гаранция, че утре ситуацията няма да се промени. Те имат няколко лица и да се предугади какъв ще бъде човекът от този знак в един или друг момент от живота е абсолютно невъзможно. В отношенията с Близнаците цари пълна неопределеност – те никога не знаят как именно да се отнасят с вас. Да се доверяваш на Близнаците с някаква лична тайна е рисково занимание – те дружат обикновено с голямо количество хора и доколкото въобще не затварят устите си биха могли да изклюкарстват с видимо удоволствие.

Рак

Представителите на този знак не пасват едно към едно на определението лицемер. На практика те наистина са добри и приветливи хора. Но въобще не държат езика зад зъбите си. Могат да разгласят вашата тайна на когото им падне, понякога по досадна случайност да я научат хора, които въобще пък не трябва да я знаят. Не е изключено Ракът после искрено да съжалява, че не удържал тайната ви.

Скорпион

От една страна, да се общува със Скорпиона е много просто. Те са енергични, умни и привлекателни. С тях винаги има какво да поговориш, а те са готови да ви разберат буквално от една дума благодарение на невероятната си интуиция. Те не обичат да скучаят и понякога тяхното желание за емоция предизвиква същинска буря от негативни усещания, които се стоварват отгоре ви. В гнева си тези хора са понякога невероятно жестоки и готови на всичко – въпреки това изпитаното им оръжие са само думите. Те могат така силно да ви засегнат, че дълго да не дойдете на себе си. Ако изключим това, по душа Скорпионите могат да бъдат добри и отзивчиви. Те са отлични слушатели и никога не отказват помощ на тези, които се нуждаят от нея.

Козирог

Тези хора са много консервативни и практични. Всеки Козирог има житейски цели, към които се движи с увереността на танк. Такива хора просто няма начин да не постигнат замисленото. Тяхна негативна черта е фактът, че те смятат себе си за за най-умни, и обожават да налагат своето мнение на околните. Имат тежък характер и понякога дори изморяват онези, които действително ги обичат. В приятелството и любовта Козирозите са много предани, но вие можете да изгубите доверието им.

Най-лошото е, че понякога представителите на този знак сякаш сами провокират своите приятели и околните за конфликт. Да се устои и да не се допуска конфликт понякога е доста трудно – все пак не всички са заредени с ангелско търпение. Ако се сблъскате с подобен конфликт, не очаквайте пощада. Обиденият Козирог не е по-добър от ядосания Скорпион. Неговото отмъщение ще е също толкова разрушително. При това той може да ви се усмихва, гледайки ви в очите, но в същото време да си представя как ви размазва по асфалта. Затова преди да се хвърлите в спор с Козирога, или, не Дай Боже, да му сторите някаква гадост, добре си помислете. Може и да не ви простят.