Астролози: Февруарският коридор на затъмненията променя коренно живота ни

Астролози Февруарският коридор на затъмненията променя коренно живота ни

Само преди месец се простихме с ретроградния Меркурий, а вече сме „затиснати” от нещо ново, не по-малко съдбоносно и специално астрологично явление – коридор на затъмненията. Зад това определение се крие временен отрязък от 2 до 4 седмици – от лунното до слънчевото затъмнение и обратно.

Всяка година се наблюдават средно по 2 подобни явления, а в изключителни случаи те са повече (през 2038 г. ще бъдат 5). В момента се намираме в един от тези коридори – от 31 януари до 15 февруари. Как оценяват това време астролозите? Смята се, че всяко подобно затъмнение сигнализира за завършването на един етап и начало на нещо принципно ново. Поради това затъмнението е най-подходящото време да се съсредоточим върху собствените си начинания – на работа, в семейството, или някъде зад пределите на тези понятия. Добре помислете: какви изменения бихте искали да внесете в своя живот? Например, това е отличен момент да започнете да спортувате (или да си купите последна мода маратонки), да регулирате графика си за сън или да пиете повече вода през деня. След 15 февруари, с настъпването на новолунието, всички планове започват да се въплъщават в живота с удвоена енергия.

Възприемайте коридора на затъмненията като ритуал за подготовка за деня Х. Не се страхувайте от критиката (в този период тя ще бъде доста). Как да използвате това време с максимална изгода?

Работете два пъти по-интензивно

Енергията на този период (особено през първата седмица) усилва нашите старания. Непреодолимите проблеми от изминалите седмици повече няма да бъдат за вас свръхсложни и угнетяващи. Прегледайте обичайния си списък със задачи и смело добавете в него още няколко пункта – с всичко ще се справите.

Креативността ви ще почувства небивал прилив на вдъхновение, все едно всичките ви музи са ви посетили и не ви оставят да заспите. Това време ще ви напомни приятно, че повече няма да ви е нужно да хвърляте последни сили, за да се доберете до финала, а можете да го преминете на максимална скорост и да продължите нататък, към следващата цел.

Преосмислете дадените си обещания

Обикновено Нова година е денят, в който си даваме различни обещания – от 1 януари започвам да… Дайте обаче да погледнем истината в очите. Колко от тези обещания наистина спазихте от 1 януари? Не ги ли отлагате във времето, уж заради невъзможност да го сторите на часа? Ако вие наистина искате да промените начина си на живот през 2018-а, астролозите ви предлагат още сега да преосмислите обещанията си. Ако те не са по силите ви, бъдете реалисти и просто ги зарежете. Ако смятате, че можете да ги изпълните, действайте. Сега е времето!.

Не лъжете

Доколкото първото затъмнение – лунното, премина под знака на Лъва, не е учудващо, че вие както преди се чувствате агресивно настроени. Използвайте този хищнически инстинкт в своя полза – подемете инициатива в този сектор от вашия живот, където в последно време сте били най-пасивни. Планетите ви разрешават да бъдете смели. И честни. Обещайте си да говорите само истината и нищо освен истината. Изисквайте го настойчиво от и от хората около вас.

Вслушайте се в интуицията си

В коридора на затъмненията интуицията се обостря. Не игнорирайте предчувствията си и вътрешния си глас – през тези две седмици той ще звучи достатъчно убедително.