Четири признака, че заедно ще ви е добре

Четири признака, че заедно ще ви е добреЧудно нещо са човешките отношения. Досега не се е намерила наука, която да ги разгадае напълно. Въпреки успехите на психолозите. И старанието им. Винаги остава нещо неоткрито. Така е и в началото на една нова връзка. Обикновено се питате: ще ни бъде ли хубаво заедно? Ще се разбираме ли? Имаме ли бъдеще един с друг? Учените развиват дълги и предълги теории за това, но все пак обобщават 4 основни признака, че с мъжа до вас ще ви е добре.

Без притеснение ходите пред него гола
Излизате изпод душа, без да сте се завили с хавлията? Не приглушавате светлината по време на секс? Не изпадате в паника, че сте закъснели с епилацията на краката или пък ви се е появила неочаквана пришка? Не се страхувате, когато мъжът се докосва до целулита ви, гали пухкавите ви коленца и целува ръцете ви, неуспели днес да сложат маникюр? Ако отговорът на тези въпроси е да, значи не страдате от фикс идеята да бъдете за мъжа Мис съвършенство, а той пък не се стреми да ви вижда винаги тунингована. Това е добър признак за бъдеща стабилна връзка.

Не се срамувате от увлеченията си
Някои си мислят, че влюбената двойка е задължена в цялост и напълно да споделя еднакви интереси, но това е коварна илюзия. Всеки от вас преди запознанството ви е имал своя малък свят – може да е бил във футбола, може във фешън тенденциите. И пълният отказ от този свят е неуважение към самия себе си. Затова не се срамувайте от увлеченията си. Ако вие смутено изключвате iPad, когато любимият влезе в стаята, за да не може той да види вашия интерес към най-новите парфюми, към новата серия лакове или изкуствени мигли, значи той все още не е във вашето кралство. Отношения, в които вие сте принудена да се срамувате от своите интереси, не може да са комфортни.

Не ви е скучно насаме с него
Приятелите естествено са нещо свято и не е необходимо да се отказвате от другарска компания, но вечерта с любимия мъж насаме не би трябвало да ви носи скука. Ако не изпитвате потребност от шумна тълпа, атракциони и заведения, значи нещата са добре. Ако прекарвате заедно отпуските си и винаги имате какво да си кажете един на друг, значи връзката ви има смисъл.

Охотно споделяте с него всичко, дори глупостите
Ако той е първият, който узнава как е минал денят ви, първият, на когото искате да позвъните след кино или след концерт (ако не сте били заедно, разбира се), ако е първият, с когото бихте искали да обсъдите какво се случва в страната, значи нещата между вас са добре. Вие споделяте с мъжа всичко, дори дребните глупости. Вътрешният ви бутон Share автоматично съотнася вашите емоции към него, което означава, че неговото мнение е най-важно за вас. Така ще ви е добре занапред.