9 неща, които убиват у жената способността да бъде съблазнителна

9 неща, които убиват у жената способността да бъде съблазнителна

Вие можете да бъдете в прекрасна форма, да носите съблазнителни тоалети и да ухаете приятно и въпреки това да не успявате в личния си живот. В какво се крие тайната? В това, че привлекателността на една жена не е само във външния й вид. Женската енергия е движеща сила на мъжките желания, пише elle.ru. Как да я развиете у себе си? Помагат треньорите по психология.

Разпилявате енергията си за хиляди неща

Прекаленото общуване с външния свят с разпиляване на енергията за хиляди неща не носи нищо друго, освен опустошение. Жената трябва да общува с хората, които я обичат, уважават, възхищават й се – това формира нейното биополе.

Излизайки от зоната на комфорта, получавайки прекалена информация и решавайки проблеми, жената върви по пътя на мъжа – за мъжете преодоляването на трудности е развитие. За жената, която иска да бъде привлекателна, важно е да се занимава с това, което й носи удоволствие, изпълва я и я прави красива, а не я лишава от сили и енергия.

Не се грижите за себе си

Вземайте вана, купувайте си красиво бельо, ходете често на фризьор и маникюрист. Това не е важно само за мъжа до вас, но и за вас самата. Да се грижите за себе си и да се поддържате, е необходимо, за да се чувствате привлекателна.

Сдържате емоциите си

Покрай позитивните вълнения и радостите ние всекидневно чувстваме и негативни емоции. Сдържането йм е вредно за здравето. Естествено, не е необходимо да изпадате в истерия пред всеки и при всеки повод, но да давате воля на сълзите си и да избивате негативната енергия, е необходимо.

Отсъствие на любимо занимание

Работа, която й носи удоволствие, хоби, увлечения, любими книги и сериали, в края на краищата всичко, което може да вдъхнови една жена, й е необходимо като въздуха и слънцето. Създавайки нещо и увличайки се по нещо, жената става действително прекрасна. Освен това да не забравяме, че най-добрата реализация на жената е в творчеството.

Желание да ръководи

Ако вие мечтаете да бъдете шеф, да намерите мъж с лидерски качества ще бъде доста сложно за вас. За жалост статистиката твърди, че силните мъже избират жени, които не са лидери. Лидерството е мъжка енергия, оставете я за силния пол.

Мъжки задължения

Когато жената започва да забива гвоздеи, да мести тежки вещи, да заработва парите в една къща, тя престава да мисли за творчество, за красота. Нейната енергия се разпилява за изпълнението на мъжки задължения. Чувствайки това, мъжете просто не усещат женската привлекателност.

Съперничество

Всеки път, когато решите да се конкурирате с някого, помислете за това, че нищо не отнема повече сили, енергия и здраве, освен опита да докажете, че сте по-добри от някого. Тази безсмислена война е субективна и никому нищо няма да докаже, а вие ще загубите доста повече, отколкото ще спечелите с една съмнителна победа. Всяка жена е прекрасна сама по себе си, не трябва да опитва да се сравнява с другите.

Отсъствие на приятелки

Жените си говорят при общуването си на теми, които мъжът по принцип никога не поддържа в разговор. Понякога става дума за мило бърборене, но дори тогава евентуалната поддръжка оказва далеч по-мощно въздействие, отколкото можете да си представите.

Отсъствие на лично време

Намерете време за себе си, дори ако работите много, а мъжът ви отнема всички свободни часове. Може да почетете хубава книга, до полежите в тишината или да се отдадете на хобито си – това е нужно на жената, за да възстанови равновесието си.