Пилчарката компаньонка

Пилчарката компаньонкаЖенена съм за един мухльо, ама мухльо на мухльовците. Заврял се в един пилчарник и не можеш да го помръднеш оттам с топ. Пък сме млади. На мен ми се живее, че ми се плаче, а той едни пилета само са му в главата. И мене ме кара да ходя да му помагам. Отивам от време на време, ама само като ми трябват пилета за готвене – пари не съм давала за пиле от години, ама моят тиквеник не знае, че от пилчарника ги измъквам.

Той е един страхопъзльо – камери имало и не смее едно пиленце вкъщи да донесе. Та затова ходя аз. Обувам едни големи гумени ботуши и широк анцуг. Влизам да храня пилетата и което ми хареса, хващам го за крилата, настъпвам главата и готово, пъхам го в ботушите. До шест пилета наведнъж съм изнасяла. Оня, моят, да блее и да мисли, че от магазина ги купувам.

Разбрахте вече, че в пилчарника се вясвам само като ми трябват пилета. През другото време казвам, че ходя да търся работа или че в някоя къща са ме извикали да чистя. Намерила съм си в близкия град клуб за компаньонки. Случайно минавах оттам веднъж и един готин пич ме покани да пием по питие. Аз даже не знаех, че било такъв клуб. Отвън по нищо не личи – една врата и тъмни стъкла. Та влязохме с пича, седнахме на бара.
Имаше няколко момичета с много къси полички и много изрязани блузки, облечени долу-горе като мен – аз имам хубаво тяло и не обичам да го крия с дрехи. Пичът ми направи предложение – когато искам да изкарам някой лев, да отивам до клуба и да поработвам. Попитах го какво по-точно трябва да правя. Трябва, вика, на бара да стоиш с клиентите и да гледаш да пият повече. И само ако ти искаш, може да ги придружиш до някоя от стаите и да правите секс – това се плаща много добре. Като те гледам с това тяло, пари ще правиш.
Аз много-много не му мислих – като ходя до града и без това все гледам да преспя с някой мъж, че моят пилчар хич го няма в кревата, и защо да го правя безплатно, щом пари мога да спечеля от тая работа.

Казах на пича, че съм съгласна и мога още веднага да почна, че спешно ми трябват пари. Хайде, тогава, качи се с мен да ти покажа някои трикове, че клиентите да останат доволни. Качихме се, накара ме той да се съблека, аз хвърлих дрехите и викам: готова съм. Я, вика, сега се облечи. Ти не си ли виждала по филмите как се събличат жените – хайде сега свали си дрехите, ама секси. Научи ме как да се събличам, показа ми някои трикове в кревата и може да се каже, че ме хареса.

Даде ми хубава пачка и ми поръча да си купя луксозно бельо – моите прашки и сутиенът ми бяха бая опърпани, пилчарят не даваше пари за скъпи парцалки. Бельото ми пичът го хвана и го хвърли още там, че трябваше да намъквам дрешките си на голо. Разбрахме се кога ще отида и тръгнах по магазините. Накупих си луксозни нещица, а етикетите скъсах, че да не ги види моят колко струват – той толкова за месец не изкарва.

Като се върна от пилчарника, му казах, че съм си намерила една къща да чистя и ако ме харесат, ще ме вземат за всеки ден. Той, глупакът, се зарадва, че пари съм щяла да нося. И така започнах да работя в клуба. Много ме харесват мъжете и имам вече постоянни клиенти. Вземам си парите предварително, но някои ми купуват и подаръци, които крия вкъщи.

С парите доста добре бях, ама се влюбих като ученичка в един младок – плащам му сметките и го глезя, та паричките ми намаляха малко, но пак ще изкарам. Един ден моят пилчар ми вика, че негов авер от казармата ще идва на гости и ще ходят до града. Тогава, викам му, аз пък ще изляза с приятелката ми и ще се върна късно. Отидох в клуба, седнах на бара и се приготвих клиенти да приемам. С гръб към вратата стоя и гледам в огледалото. Влизат по едно време, кой мислиш – моичкият и приятелят му. Едвам успях да се шмугна през завесата, ама видели ме в гръб и искали мен и никоя друга.

Бе, викам, това е мъжът ми бе, как ще изляза. Те, вика, са доста пияни, а ти си сложи ей тая маска на очите и никoй няма да те познае. Сложих аз маската и излязох. На ония тъпанари им потекоха лигите, като ме видяха. Искаха ме и двамата. Почнаха да се карат кой пръв да спял с мене. Спокойно, викам, ако двамата заедно дойдете, ще ви направя отстъпка. Глупаците се съгласиха. Аз моичкият си го познавам – докато се съблека и той захърка. Оправих на спокойствие приятеля му и ги оставих в стаята, а аз се измъкнах от клуба и право вкъщи.

Намъкнах се в леглото. След три часа се прибраха двамата тъпанари. Аз се направих на домакиня, посрещнах ги, пиене им сипах, мезета направих. А на сутринта даже отидох до пилчарника да свърша работата на моето пиянде.

Така си караме сега – моят в пилчарника, аз в клуба. Лошото е, че мъжът ми започна да идва поне веднъж в седмицата в клуба, а хубавото е, че все мене иска, та парите си остават пак в семейството.
Автор: Сребрина