7 мъжки навика, от които жените губят ума и дума

7 мъжки навика, от които жените губят ума и дума

Няма обяснение, но е факт: за да омагьоса една жена, представителят на силния пол няма нужда да прилича нито на Брад Пит, нито на Джони Деп. Достатъчно е просто да бъде внимателен, грижлив и учтив. На основата на проучвания психолозите са формулирали 7 мъжки навика, от които всяка жена губи ума и дума. Кои са те?

Той ви представя на своите познати

Дори той с труд да си спомня името на човека, който срещате, на всяка жена й е приятно да бъде представена на новия познат. При това не е важно в какъв статус вие и вашият спътник се намирате. За жената важното е да усеща, че потенциалният й партньор се гордее с нея и иска на всеослушание да заяви, че е дошъл с нея и е заедно с нея.

Отваря ви вратата

Ако вашият потенциален възлюбен бърза да ви отвори вратата, това е верен знак, че той не е равнодушен към вас. Освен това жестът говори и за доброто му възпитание.

Държи ви връхната дреха, за да се облечете

Няма значение дали в ресторант, в кафене или на гости – държането на връхната дреха на жената е жест, сравним с отварянето на вратата. Винаги е приятно, когато един мъж мисли за вашия комфорт и ви ухажва елегантно.

Поема върху себе си решение на вашите проблеми

Да се долее масло в нейната кола, да се ремонтира джиесемът й, да се нагласи водата за ваната в банята – ако мъжът предлага решението на тези прости наглед проблеми, с които тя се сблъсква, той се опитва да покаже, че не се бои да поема отговорността върху себе си. А както е известно, нищо не подкупва една жена така, както грижовен мъж, готов да реши битовите й проблеми.

Дарява ви цветя без повод

Няма значение колко седмици, месеци или години сте заедно – подаряването на цвете без повод винаги хвърля във възторг представителките на нежния пол. Този жест показва, че вашият избраник мисли за вас и желае да ви радва всеки ден.

Прекарва време с вашето семейство

Нищо друго не сближава повече от времето, проведено в компанията на близките. Затова не е учудващо, че мъжете, които сами предлагат да проведат празник или уикенд в компанията на вашите родственици, завладяват сърцето ви завинаги.

Прегръща ви по време на сън

Има древна източна мъдрост, която гласи: отваряйки обятията си за някого, вие откривате пред него душата си. Затова не е учудващо, че мъжете, които обичат да заспиват, като прегръщат нежната си половинка, доста бързо стават близки до вас. И много желани, разбира се.

(По материали от чуждестранния печат)