6 важни неща, които трябва да знае всяка булка

6 важни неща, които трябва да знае всяка булкаСватбеният ден е нещо незабравимо. Дали обаче в живота винаги се случва така? Има ли ситуации, при които може и да не съхраним само добри спомени? Вероятно да. Затова вижте нашите съвети какво и как да направим, за да остане сватбеното тържество наистина само и единствено добър спомен.

Правило първо: Дишайте!
Странно звучи, нали? Обаче. Ако не искате да останете в спомените на вашите роднини и приятели като нервна булка, необходимо е от време на време в течение на целия ден да намирате време за минутки, в които просто да подишате дълбоко. Това ви е необходимо, за да се заредите с положителна енергия и естествено да се успокоите. Възелът от нерви така или иначе ще го има.

Правило второ: Улавяйте мига!
В много случаи булките се натоварват излишно с прекалено много задължения. Затова съществува голям риск да се изгубите в дреболии. Не го правете. Наслаждавайте се на всеки момент от сватбата – оценете мига, в който ви вземат от дома, в който слагате заветния си подпис, отпивате глътка шампанско, посрещат ви в ресторанта, разрязвате сватбената торта, танцувате с любимия. Тези моменти вие искате да запомните за цял живот, а не дреболиите от рода на кой как ви погледнал, какво прошепнал, как бил облечен или пък кой не е дошъл на сватбата, а е бил поканен.

Правило трето: Яжте!
Разговорите и веселието с роднини и близки са един от ключовите моменти във всяка сватба. Не е възможно обаче да танцувате неспирно, ако на закуска сте изяли само чаша кисело мляко. Трябва да хапнете добре още сутринта, за да издържите на маратона. Подкрепете се и следобед, преди банкета. Важно е, за да сте свежа и да издържите на напрежението.

Правило четвърто: Помнете, че това е само този ден!
Ще се удивите, но в разгара на танците в ресторанта, по време на импровизираните конкурси или безкрайните тостове вероятно ще забравите, че този ден е един единствен и е посветен на вашия брак. Утре вече ще е друго. Различно. Ще бъдете с човека, когото сте избрала за цял живот. Не го забравяйте. Този ден не се повтаря.

Правило пето: Обърнете внимание на родителите си!
Денят на сватбата е събитие еднакво важно както за вас, така и за родителите ви. Задължително намерете време за това в подходящата обстановка и време да им напомните за своята любов и да им благодарите за поддръжката.

Правило шесто: Помислете за себе си!
Булка, заобиколена от приятелките си, нов мъж, гости – няма как да ви е самотно в този ден. Важно е в цялата тази суматоха да намерите време само за себе си. Уединете се макар и само за няколко минути, за да си преговорите клетвената реч, предназначена за съпруга, или просто огледайте мястото за тържеството преди началото на церемонията.
Това отпуска.