Новият афродизиак е стомашен сок от китове

Новият афродизиак е стомашен сок от китовеИскате да съблазните любимия и вече сте изчерпали всичките си тайни кодове? Разбира се, че на помощ идва винаги добрият афродизиак. Да не си помислите, че най-силният обаче е шоколад, мед, банан или капучино? Най-новият афродизиак, с който избухнаха учените е сок, повръщан от китовете. До неотдавна той е бил използван само в парфюмерийната промишленост за по-трайни аромати. Сокът обаче действа като много силен сексуален стимулант.

Морските великани редовно повръщат субстанция, подобна на восък, наречена амбергрис. Екип изследователи университета \“Крал Сауд\“ в Саудитска Арабия са открили приложили на опитни плъхове основната съставка на амбергриса, веществото амбреин. Опитните животни били само мъжки, но изненадващо те започнали да търсят \“компанията\“ на други екземпляри, заради липсата на женски в момента.

Амбергрисът се извлича от стомаха на големите бозайници, но той може да бъде откриван и по плажовете. Наскоро австралийска двойка намери на брега парче амбергрис с тегло около 15 килограма и спечели 295 хил. долара. Така, че един от начините за скорошно забогатяване е да намерите плаж, в близост до който преминават китове и да чакате. И да не продадете афродизиака им, то поне ще омагьосвате срещуположния пол на лягане и на ставане.