Най-големият хороскоп за зодиакална съвместимост (втора част)

Най-големият хороскоп за зодиакална съвместимост (втора част)
Най-големият хороскоп за зодиакална съвместимост (втора част)

ВЕЗНИ

Овен: В тази двойка няма хармония. Овните са праволинейни, докато лоялните Везни са свикнали да разглеждат всеки проблем от няколко ракурса и точки на зрение. Необходимо е да се признаят преимуществата и силните страни на другия.

Телец: Животът ни е даден за това много да ни научи и никой не знае по-добре това от въпросните два знака на Венера. Тяхната любов е търсене на хармония и равновесие. Които те и получават.

Близнаци: Между тези два въздушни знака съществува добро взаимно разбиране. Двата знака са обаятелни, с голямо усърдие работят над съвместното си бъдеще и са готови да поддържат хармоничен съюз.

Рак: Тези двамата обичат ту да се мотивират, ту да се унижават един друг. Двата знака обичат културата, изкуството и красотата и когато световете им взаимодействат в хармония, тя може да продължи дълго време.

Лъв: Динамичен дует, който според публиката буквално блика от щастие. Когато хора от тези два знака гледат партньора си, това може да бъде само повод за завиждане от страна на околните.

Дева: Отстрани погледнато, изглежда, че им е добре заедно, но в реалния живот стремежът на Девата да „подобри” своя партньор може да рани тънката и чувствителна душа на Везните. Девите трябва да проявяват такт, а Везните да не възприемат всичко толкова трагично.

Везни: Небесно съвпадение, благословено от звездите. Като че ли бонбонено-букетният период никога няма да завърши. Няма никаква необходимост да се гледа настрани. Настоящо блаженство.

Скорпион: Двата знака ги терзае любопитството. А защо да не пробват заедно? От този страстен интерес по-скоро се ражда крепка дружба и по-рядко – семейни корени.
Стрелец: Определено влечение съществува. Но Стрелецът е доста по-независим в отношенията, отколкото благонадеждните Везни. Между другото, на тях им е винаги интересно да прекарват заедно времето си – те общуват добре.

Козирог: Когато имат установени цели, могат да бъдат едно цяло. Това е добра основа за работни отношения, но и на ниво „нещо повече от колеги” може да се обърне внимание. При това – с щастлив край.

Водолей: Тези два въздушни знака говорят на един език. Прибавете към това и пълната съвместимост в леглото.
Риби: Добри приятели, чиито доверителен диалог може да прерасне в клетва за вярност пред олтара. Ръка за ръка те споделят живота и любовта си.


СКОРПИОН

Овен: Страст и взаимно привличане, на което не може да се противопоставиш, съчетано с безкрайно уважение. Превъзходна комбинация. С уточнението: в такава двойка нe трябва да има тайни.

Телец: Съвършено противоположни знаци, затова и отношенията им никога не сработват. Обичам или мразя? Напрежението е толкова силно, че романът наистина се развива бурно.

Близнаци: Трудно, много трудно. Близнаците по природа са загадъчни, а Скорпионът просто ненавижда тайните. Ако доверието в двойката бъде веднъж разклатено, да се поправят нещата после, е практически невъзможно.

Рак: Два водни знака, които говорят на един език. Това е дълбока връзка, основана на грижата и взаимната поддръжка. Свещен съюз.

Лъв: Силни страстни знаци. Връзката между огнен и воден представител може да бъде достатъчно силна. Трябва обаче да оставите на заден план постоянната борба за власт.

Дева: Много дълбоко, тайно единение на душите. Околните не разбират техния роман и се чудят какво толкова тия двамата намират един в друг. Именно онова обаче, което се крие от околните, може да стане залог за необичайно добър съюз.

Везни: Двамата ги терзае любопитството. А защо да не пробват? От този страстен интерес се ражда по-често крепка дружба и по-рядко семейни корени.

Скорпион: Когато са заедно, въздухът трепери от напрежение. Заедно те могат да опознаят и да превземат света, но само в случай, че предварително съгласуват своите мечти, надежди и желания.

Стрелец: Несъмнено в тази двойка има проблеми, въпреки страстта и взаимното желание за приключения. Способността да се прощава може да помогне за разрива и за възстановяване на съюза.

Козирог: Двата знака обичат добрия живот, но искат и да го контролират, което може да предизвика проблеми. Но ако се съгласят да работят заедно, образуват мощна връзка.

Водолей: Знаци с определено мнение по всеки въпрос, готови до край да настояват на своето. Вълнуваща интрига или неопреодолими разногласия? Само времето може да покаже.

Риби: В тези отношения има и страст, и нежност. Мощно е сексуалното влечение на два водни знака, което може да се съхрани дълги години.


СТРЕЛЕЦ

Овен: Тези знаци приличат на любовни магнити. Докато продължават откровено да разговарят дори по най-сложните и психологически теми, техният съюз е благословен от небесата.

Телец: Естествено не трябва да се заричаме, но тези два знака вървят по съвършено различни пътища. Ако все пак са решили да вървят срещу звездите, трябва да проявят надеждно разбиране и търпение.

Близнаци: Интелектуална гонитба, свобода в изразяването на мнения и лично пространство — ценности, който привличат двете страни и са основни в двойката.

Рак: Здравата дружба е единствената основа за сериозни отношения. Само в този случай Ракът може да излезе от черупката си и да се чувства в безопасност. Стрелецът трябва да е готов на отстъпки.

Лъв: Двата знака са представители на огъня – оттук иде и надеждното партньорство. Отделно трябва да отбележим фантастичната сексуална съвместимост.

Дева: Девите живеят тук и сега, а Стрелците – както е заложено и в техния символ, са необичайно далновидни. Те могат както да се поощряват и допълват, така и страшно много да се дразнят един друг.

Везни: Определено влечение съществува. Но Стрелецът е доста по-независим в отношенията, отколкото благонадеждните Везни. Между другото, на тях им е винаги интересно да прекарват заедно времето си – те общуват добре.

Скорпион: Несъмнено в тази двойка има проблеми, въпреки страстта и взаимното желание за приключения. Способността да се прощава може да помогне за разрива и за възстановяване на съюза.

Стрелец: Щастлив да прекарва времето си в компанията на астрономическия си близнак и да се отправи с него ако ще на края на света. Подобни отношения са пълни с оптимизъм.

Козирог: Ще бъдем откровени – не си струва да се мъчите един друг с опити да бъдете заедно. В повечето случаи това ще е провал. И ако за авантюриста Стрелец това може да донесе радост, за отговорния Козирог е същинско изпитание.

Водолей: Приятното вълнение и жаждата за приключения прави отлични партньорските взаимоотношения между тези два знака.

Риби: Рибите обичат силните връзки, а Стрелците винаги искат свобода. За това общуването да им доставя удоволствие, а не страдание, е необходимо да се „договорят на брега” и още в самото начало да постигнат съгласие по ключови въпроси.


КОЗИРОГ

Овен: Козирогът се възбужда от огнения Овен, но трябва да се признае, че тези два знака са доста различни и енергетично противоположни. Такива двойки често събират, разделят, после отново се опитват да възстановят старите си чувства. В повечето случаи това е Сизифовски труд, макар че в процеса на събиране и разделяне те могат много да научат един за друг.

Телец: Любов, възхищение, уважение и взаимно разбиране. Заедно и завинаги!
Близнаци: Близнаците обичат релакса, докато Козирозите дори по време на почивка са вечно заети. И това е основното различие в енергията на тези знаци. Въпреки това те са много интересни един за друг и безкрайната интрига увлича и двамата.

Рак: Абсолютно противоположни знаци, въпреки това са способни да се разбират и да се уважават един друг. Оптимистично съчетание, но само при условие, че двамата няма прекалено много да се месят в плановете и разбиранията на другия.

Лъв: Ако целите им са сходни, те могат нелошо да живеят заедно. В противен случай след няколко месеца съвместен живот при тях ще настъпят трудности. Така е, защото и двамата искат да имат водеща роля.

Дева: Двойка, която получава небесно благословение. Техният съюз напомня неразрушима скала.

Везни: Когато имат установевни цели, могат да бъдат едно цяло. Това е добра основа за работни отношения, но и на ниво „нещо повече от колеги” може да се обърне внимание. При това – с щастлив край.

Скорпион: Двата знака обичат добрия живот, но искат и да го контролират, което може да предизвика проблеми. Но ако се съгласят да работят заедно, образуват мощна връзка.

Стрелец: Ще бъдем откровени – не си струва да се мъчите един друг с опити да бъдете заедно. В повечето случаи това ще е провал. И ако за авантюриста Стрелец това може да донесе радост, за отговорния Козирог е същинско изпитание.

Козирог: Надежден и здрав съюз. Силни и неразделни.

Водолей: Между тях съществува взаимно уважение и влечение, но недостатъчно за дългосрочни планове. По правило от тях излизат първокласни любовници, умеещи да пазят тайна, но които не умеят да мечтаят за нещо повече.

Риби: Много различни, но си струва да се опита. Дълбоката потребност на Козирога от безопасност, а при Рибите – от любов без резерви, може да послужи за добра основа на отношения.

ВОДОЛЕЙ

Овен: Накратко: това е идеалният партньор за Овена. На двамата няма да им е никога скучно.

Телец: Времето, прекарано заедно, може много да научи всеки от тях, но само при условие на силна и безусловна любов. Водолеите обичат да се възмущават и всичко да променят, а Телците ценят стабилността най-много.

Близнаци: Вълшебна връзка. Два въздушни знака, които могат под ръка да се отправят в пътешествието „щастлив брак”. Дори звездите се удивяват: как се случва това?

Рак: Ракът взема решенията си със сърцето, а Водолеят – с главата. И тази разлика във възгледите нерядко става причина за непреодолими противоречия.

Лъв: Когато всичко е добре, на тези двамата просто човек не може да им се нагледа. Въпреки това малък проблем може да се появи на хоризонта. Доколко упорит може да се окаже всеки един от тях. За да вървят нещата, трябва и двамата да се научат да прощават и да забравят за неуредиците.

Дева: Има известно очарование и взаимно привличане, но не трябва да се заобикаля този факт, че Девата е знак на строгия порядък, а Водолеят се чувства отлично в хаоса. Развитието на събитията е непредсказуемо дори за звездите.

Везни: Тези два въздушни знака говорят на един език. Прибавете към това и пълната съвместимост в леглото.

Скорпион: Знаци с определено мнение по всеки въпрос, готови до край да настояват на своето. Вълнуваща интрига или неопреодолими разногласия? Само времето може да покаже.

Стрелец: Приятното вълнение и жаждата за приключения прави отлични партньорските взаимоотношения между тези два знака.

Козирог: Между тях съществува взаимно уважение и влечение, но недостатъчно за дългосрочни планове. По правило от тях излизат първокласни любовници, умеещи да пазят тайна, но които не умеят да мечтаят за нещо повече.

Водолей: Дотолкова добре познават втората си половина и се оглеждат в нея като в огледало, че в определен момент губят интерес.

Риби: Отношения, основани на таланта и вдъхновението. Обикновено взаимодействат на ниво: творец и муза.


РИБИ

Овен: Овенът може да се окаже твърде неудобно решение за чувствителната натура на Рибите. Друг проблем е прекалената грижа от страна на Рибите, заради която те могат да бъдат обречени на душевни страдания.

Телец: Голям потенциал за дълбока и продължителна любов, която заставя всеки от двамата да стане по-добър и да прави добро.

Близнаци: Силна интелектуална връзка. За да продължи любовта дълго, а чувствата да не прегорят, двамата трябва да правят много компромиси.

Рак: Водни знаци, за които казват „сродни души”. Още от първите минути на срещата им се създава усещането, че се познават много отдавна.

Лъв: Техният нежен роман може да бъде наречен литературен или дори кинематографичен, където сцените от живота стават основа за удивителна любовна повест или сценарий за филм.

Дева: Това е случай, в който противоположностите се привличат и могат да живеят в продължителен съюз.

Везни: Добри приятели, чиито доверителен диалог може да прерасне в клетва за вярност пред олтара. Ръка за ръка те споделят живота и любовта си.

Скорпион: В тези отношения има и страст, и нежност. Мощно е сексуалното влечение на два водни знака, което може да се съхрани дълги години.

Стрелец: Рибите обичат силните връзки, а Стрелците винаги искат свобода. За това общуването да им доставя удоволствие, а не страдание, е необходимо да се „договорят на брега” и още в самото начало да постигнат съгласие по ключови въпроси.

Козирог: Много различни, но си струва да се опита. Дълбоката потребност на Козирога от безопасност, а при Рибите – от любов без резерви, може да послужи за добра основа на отношения.

Водолей: Отношения, основани на таланта и вдъхновението. Обикновено взаимодействат на ниво: творец и муза.

Риби: Потресаваща фантазия и безкраен оптимизъм са фундаментът на любовното им гнездо. Но за да бъде въплътено това в реалността, двамата малко трябва да се потрудят.