Най-големият хороскоп за зодиакална съвместимост (първа част)

Най-големият хороскоп за зодиакална съвместимост (първа част)
Най-големият хороскоп за зодиакална съвместимост (първа част)

Дори някои хора да не вярват в зодиите, повечето четат хороскопите поне от някакво любопитство. Elle.ru предлага един голям хороскоп, който ни казва каква е съвместимостта между отделните зодии. Дали ще се съобразите с него при избора на партньор, си е ваша работа.

ОВЕН

Овен: Един от най-страстните съюзи – става дума за два идентични огнени знака. Главният проблема в отношенията е постоянната конкуренция. Много важно е отрано да се обсъди общността на интересите и да се открият истинските ценности на другия.

Телец: Такова съчетание може да донесе голямо разочарование – има различие в енергетиката и ритъма на живот. За съхраняване на отношенията може да помогне романтиката.

Близнаци: Отношения – изпитания. Овенът е човек изпълнител, а Близнаците — мислители. Само силната взаимна любов може да съкрати тази идеологическа дистанция.

Рак: Доста чувствителен за праволинейния и взривен Овен, всякакви коментари възприема прекалено сериозно и близо до сърцето си. Техните отношения може да се превърнат в продължителна обида. За да не се случи това, необходимо е да се отчитат интересите и на двете страни.

Лъв: Огнени знаци, които великолепно – до най-малките детайли, се разбират и устройват един с друг. Трудно е да си представим по-здрава връзка. Съюз, който аплодират всички звезди.

Дева: Това може да е трудно. Причината е, че нетактичните и импулсивни Овни не могат да се съвместят с разсъдителната и природно сипматична Дева. На двата знака е нужно примирение.

Везни: В тази двойка няма хармония. Овните са праволинейни, докато лоялните Везни са свикнали да разглеждат всеки проблем от няколко ракурса и точки на зрение. Необходимо е да се признаят преимуществата и силните страни на другия.

Скорпион: Страст и взаимно привличане, на което не може да се противопоставиш, съчетано с безкрайно уважение. Превъзходна комбинация. С уточнението: в такава двойка нe трябва да има тайни.

Стрелец: Тези знаци приличат на любовни магнити. Докато продължават откровено да разговарят дори по най-сложните и психологически теми, техният съюз е благословен от небесата.

Козирог: Козирогът се възбужда от огнения Овен, но трябва да се признае, че тези два знака са доста различни и енергетично противоположни. Такива двойки често събират, разделят, после отново се опитват да възстановят старите си чувства. В повечето случаи това е Сизифовски труд, макар че в процеса на събиране и разделяне те могат много да научат един за друг.

Водолей: Накратко: това е идеалният партньор за Овена. На двамата няма да им е никога скучно.
Риби: Овенът може да се окаже твърде неудобно решение за чувствителната натура на Рибите. Друг проблем е прекалената грижа от страна на Рибите, заради която те могат да бъдат обречени на душевни страдания.

ТЕЛЕЦ

Овен: Такова съчетание може да донесе огромно разочарование – различие в енергетиката и в ритъма на живот. Романтиката може да допринесе за съхраняване на отношенията.

Телец: Двама безпаметно влюбени. На тях им е толкова комфортно заедно, че никой друг не им е нужен. Обикновено това е съюз за цял живот.

Близнаци: Прекалено шумни и кокетни за Телеца. По правило такива знаци преминават един край друг без никакъв интерес, но както се казва, никога не казвай никога…

Рак: Постепенно, стъпка след стъпка тези два знака се разкриват един пред друг и могат да построят дълбока любяща връзка. Красота и хубав живот. Никакви трудности не плашат техния роман.

Лъв: Между тези два знака възниква взаимно привличане, пред което е трудно да се устои. Сложността е в това да се реши кой от тях двамата ще има ръководна роля.

Дева: Тези земни знаци обикновено имат много общо един с друг и много лесно се разбират. Те имат сходни ценности и представи за любовта. С една дума – идеално.

Везни: Животът ни е даден за това много да ни научи и никой не знае по-добре това от въпросните два знака на Венера. Тяхната любов е търсене на хармония и равновесие. Които те и получават.

Скорпион: Съвършено противоположни знаци, затова и отношенията им никога не сработват. Обичам или мразя? Напрежението е толкова силно, че романът наистина се развива бурно.

Стрелец: Естествено не трябва да се заричаме, но тези два знака вървят по съвършено различни пътища. Ако все пак са решили да вървят срещу звездите, трябва да проявят надеждно разбиране и търпение.

Козирог: Любов, възхищение, уважение и взаимно разбиране. Браво. Сега и завинаги!

Водолей: Времето, прекарано заедно, може много да научи всеки от тях, но само при условие на силна и безусловна любов. Водолеите обичат да се възмущават и всичко да променят, а Телците ценят стабилността най-много.
Риби: Голям потенциал за дълбока и продължителна любов, която заставя всеки от двамата да стане по-добър и да прави добро.

БЛИЗНАЦИ

Овен: Отношения – изпитания. Овенът е човек – изпълнител, а Близнаците – мислители. Само силната взаимна любов може да съкрати тази идеологическа дистанция.

Телец: Прекалено шумни и кокетни за Телеца. По правило такива знаци преминават един край друг без никакъв интерес, но както се казва, никога не казвай никога…

Близнаци: В живота на тези два знака всичко е като в приказка, в която се казва „и живели те дълго и щастливо”. При тях просто няма повод да спорят един с друг. Ще бъде весело.

Рак: Те са прекалено различни дори за краткосрочна и страстна близост, да не говорим за нещо сериозно. Ако обаче техните отношения са построени на основата на крепка дружба, могат да преодолеят всякави несгоди.

Лъв: По правило Близнаците предпочитат да са зад кулисите, Лъвът – на сцената. Ситуацията е двояка: от една страна, несъвместимост, от друга — възможност да се допълват един друг. Ако мечтите и целите им са сходни, това може да сработи.

Дева: Двата знака са свързани с интелект и двата търсят нови знания. Близнаците обаче много държат на своята свобода, а Девите постоянно им напомнят за задълженията.

Везни: Между тези два въздушни знака съществува добро взаимно разбиране. Двата знака са обаятелни, с голямо усърдие работят над съвместното си бъдеще и са готови да поддържат хармоничен съюз.

Скорпион: Трудно, много трудно. Близнаците по природа са загадъчни, а Скорпионът просто ненавижда тайните. Ако доверието в двойката бъде веднъж разклатено, да се поправят нещата после, е практически невъзможно

Стрелец: Интелектуална гонитба, свобода в изразяването на мнения и лично пространство — ценности, който привличат двете страни и са основни в двойката.

Козирог: Близнаците обичат релакса, докато Козирозите дори по време на почивка са вечно заети. И това е основното различие в енергията на тези знаци. Въпреки това те са много интересни един за друг и безкрайната интрига увлича и двамата.

Водолей: Вълшебна връзка. Два въздушни знака, които могат под ръка да се отправят в пътешествието „щастлив брак”. Дори звездите се удивяват: как се случва това?

Риби: Силна интелектуална връзка. За да продължи любовта дълго, а чувствата да не прегорят, двамата трябва да правят много компромиси.

РАК

Овен: Доста чувствителен за праволинейния и взривен Овен, всякакви коментари възприема прекалено сериозно и близо до сърцето си. Техните отношения може да се превърнат в продължителна обида. За да не се случи това, необходимо е да се отчитат интересите и на двете страни.

Телец: Постепенно, стъпка след стъпка тези два знака се разкриват един пред друг и могат да построят дълбока любяща връзка. Красота и хубав живот. Никакви трудности не плашат техния роман.

Близнаци: Те са прекалено различни дори за краткосрочна и страстна близост, да не говорим за нещо сериозно. Ако обаче техните отношения са построени на основата на крепка дружба, могат да преодолеят всякави несгоди.

Рак: Тези грижовни зодиакални двойници обичат развлеченията, домашния уют, шопинга и разкоша. Чувството за емоционална и материална безопасност прави този съюз вечен.

Лъв: Съчетание, което може да сработи, но не и без компромиси. Лъвът е явно бос, а Ракът често ще се чувства догонващ. Въпреки това искрената любов може да възтържествува и в такъв съюз.

Дева: Когато в двойката има любов и влечение, това са доста здрави отношения. Двамата имат силни жизнени позиции и лесно приемат отговорности върху плещите си.

Везни: Тези двамата обичат ту да се мотивират, ту да се унижават един друг. Двата знака обичат културата, изкуството и красотата и когато световете им взаимодействат в хармония, тя може да продължи дълго време.

Скорпион: Два водни знака, които говорят на един език. Това е дълбока връзка, основана на грижата и взаимната поддръжка. Свещен съюз.

Стрелец: Здравата дружба е единствената основа за сериозни отношения. Само в този случай Ракът може да излезе от черупката си и да се чувства в безопасност. Стрелецът трябва да е готов на отстъпки.

Козирог: Абсолютно противоположни знаци, въпреки това са способни да се разбират и да се уважават един друг. Оптимистично съчетание, но само при условие, че двамата няма прекалено много да се месят в плановете и разбиранията на другия.

Водолей: Ракът взема решенията си със сърцето, а Водолеят — с главата. И тази разлика във възгледите нерядко става причина за непреодолими противоречия.
Риби: Водни знаци, за които казват „сродни души”. Още от първите минути на срещата им се създава усещането, че се познават много отдавна.

ЛЪВ

Овен: Огнени знаци, които великолепно – до най-малките детайли, се разбират и устройват един с друг. Трудно е да си представим по-здрава връзка. Съюз, който аплодират всички звезди.

Телец: Между тези два знака възниква взаимно привличане, пред което е трудно да се устои. Сложността е в това да се реши кой от тях двамата ще има ръководна роля.

Близнаци: По правило Близнаците предпочитат да са зад кулисите, Лъвът – на сцената. Ситуацията е двояка: от една страна, несъвместимост, от друга — възможност да се допълват един друг. Ако мечтите и целите им са сходни, това може да сработи.

Рак: Съчетание, което може да сработи, но не и без компромиси. Лъвът е явно бос, а Ракът често ще се чувства догонващ. Въпреки това искрената любов може да възтържествува и в такъв съюз.

Лъв: Само си представете двама крале, които повече се интересуват от собствената си персона, отколкото от „величеството” до тях. Въпреки това нещо магично постоянно ги привлича и връща един към друг, дори тогава, когато на пръв поглед пътищата им са се разделили завинаги.

Дева: Трудно съчетание. Двойка, в която Лъвът иска да вземе под свой контрол всичко, а Девата не е готова да приеме никакви заповеди от никого. Високото ниво на интелекти актьорските таланти постоянно дразнят чувствата в двойката.

Везни: Динамичен дует, която според публиката буквално блика от щастие. Когато хора от тези два знака гледат партньора си, това може да бъде само повод за завиждане от страна на околните.

Скорпион: Силни страстни знаци. Връзката между огнен и воден представител може да бъде достатъчно силна. Трябва обаче да оставите на заден план постоянната борба за власт.

Стрелец: Двата знака са представители на огъня – оттук иде и надеждното партньорство. Отделно трябва да отбележим фантастичната сексуална съвместимост.

Козирог: Ако целите им са сходни, те могят нелошо да живеят заедно. В противен случай след няколко месеца съвместен живот при тях ще настъпят трудности. Така е, защото и двамата искат да имат водеща роля.

Водолей: Когато всичко е добре, на тези двамата просто човек не може да им се нагледа. Въпреки това малък проблем може да се появи на хоризонта. Доколко упорит може да се окаже всеки един от тях. За да вървят нещата, трябва и двамата да се научат да прощават и да забравят за неуредиците.

Риби: Техният нежен роман може да бъде наречен литературен или дори кинематографичен, където сцените от живота стават основа за удивителна любовна повест или сценарий за филм.

ДЕВА

Овен: Това може да е трудно. Причината е, че нетактичните и импулсивни Овни не могат да се съвместят с разсъдителната и природно сипматична Дева. На двата знака е нужно примирение.

Телец: Тези земни знаци обикновено имат много общо един с друг и много лесно се разбират. Те имат сходни ценности и представи за любовта. С една дума – идеално.

Близнаци: Двата знака са свързани с интелект, и двата търсят нови знания. Близнаците обаче много държат на своята свобода, а Девите постоянно им напомнят за задълженията.

Рак: Когато в двойката има любов и влечение, това са доста здрави отношения. Двамата имат силни жизнени позиции и лесно приемат отговорности върху плещите си.

Лъв: Трудно съчетание. Двойка, в която Лъвът иска да вземе под свой контрол всичко, а Девата не е готова да приеме никакви заповеди от никого. Високото ниво на интелект и актьорските таланти постоянно дразнят чувствата в двойката.

Дева: Тяхната връзка е очевидна, сякаш има сценарий, предначертан от съдбата – и те чувстват това още от първата минута на запознанството си. Но в тяхната двойка като в любовен роман бестселър присъстсват и завидна хармония, и драма.

Везни: Отстрани погледнато, изглежда, че им е добре заедно, но в реалния живот стремежът на Девата да „подобри” своя партньор може да рани тънката и чувствителна душа на Везните. Девите трябва да проявяват такт, а Везните да не възприемат всичко толкова трагично.

Скорпион: Много дълбоко, тайно единение на душите. Околните не разбират техния роман и се чудят какво толкова тия двамата намират един в друг. Именно онова обаче, което се крие от околните, може да стане залог за необичайно добър съюз.

Стрелец: Девите живеят тук и сега, а Стрелците — както е заложено и в техния символ, са необичайно далновидни. Те могат както да се поощряват и допълват, така и страшно много да се дразнят един друг.

Козирог: Двойка, която получава небесно благословение. Техният съюз напомня неразрушима скала.

Водолей: Има известно очарование и взаимно привличане, но не трябва да се заобикаля този факт, че Девата е знак на строгия порядък, а Водолеят се чувства отлично в хаоса. Развитието на събитията е непредсказуемо дори за звездите.
Риби: Това е случай, в който противоположностите се привличат и могат да живеят в продължителен съюз.
(Следва продължение)