Вашите ерогенни зони през август

Вашите ерогенни зони през август
Вашите ерогенни зони през август

Астролозите твърдят, че през август, гледайки звездното небе, можем да си пожелаваме всякакви неща. Сексуалният хороскоп за всеки зодиакален знак подсказва какво да правим, за да се сбъдват интимните ни желания.

Овен

Секс сред природата? За август това е прекрасна идея. Устройте си чувствен пикник в гората или вечерта край морето. Рискът, че някой може да ви засече на плажа в най-интимния момент, само ще добави енергия към ласките ви.

Вашите ерогенни зони: шията зад главата, местата около ушите. Сексуалният хороскоп за август намеква: тези места са идеално начало за предварителните ласки.

Телец

Някои мъже обичат да „разсъбличат” жените само с поглед. А защо и вие не опитате подобна игра? На горещия летен купон открийте сред присъстващите най-привлекателните мъже и се опитайте да си представите как те правят секс. Еротичният заряд на фантазията може да ви подари идеи, които ще зарадват вашия партньор.

Вашите ерогенни зони: шията, устните, меката част на ухото – те са най-чувствителни през този месец.

Близнаци

Не се задържайте в града, планирайте и си направете кратко романтично пътешествие. Но дори работата да не ви позволява да си вземете отпуск, постарайте се максимално да разнообразите топлите летни вечери и почивните дни. Звуците на тангото или горещите ритми на фламенкото, ароматна вана за двама и чувствен масаж: дайте воля на най-екзотичните си фантазии и ги въплътете в леглото.

Вашите ерогенни зони: пръстите на ръцете и краката, раменете и лактите. На своята силна половинка можете да предложите да разгадаете бъдещето му по дланта – ще усетите как между вас припламва искра.

Рак

От любовника си вие очаквате талантът му да се окаже не по-малък от вашето желание. При това вие по природа сте собственичка: вашият мъж трябва да принадлежи само и изключително на вас. А ако някоя рискува да се приближи до него? Помирение в леглото след бурен стандал не е по вашата част. Проявате дипломатичност.

Вашите ерогенни зони: повърхността на стъпалата и глезените. Сексуалният хороскоп за август съветва: помолете партньора да ви направи отпускащ масаж на бедрата.

Лъв

Вие знаете какво искате – остава да дочакате благоприятния момент, за да го осъществите. Горещи купони, вълнуващи запознанства, екзотични ласки – въобще море от наслаждения. Август е само веднъж в годината и трябва да го прекарате именно така. Ако още нямате постоянен партньор, а сте в период на търсене, август няма да ви разочарова – само бъдете внимателна с алкохола. А ако вече сте в двойка, пробвайте нова екзотична сексуална практика.

Вашите ерогенни зони: задната част на шията, браздата на гръбначния стълб, долната част на гърба.

Дева

За вас е много важно да докажете нещо на партньора и вие не се притеснявате от средствата, с които ще го направите. Въпреки това изключете от списъка секса – той е преди всичко удоволствие, а не средство за изясняване на отношенията. Съсредоточете се върху своите усещания: да ги направите максимално ярки и да се насладите на всички нюанси, ще ви помогнат женските практики и дихателни упражнения.

Вашите ерогенни зони: бедрата, нежните части зад коляното. В обичайния живот вие здраво стъпвате на земята, но си позволете насаме с любимия да се отпуснете напълно.

Везни

Както е присъщо на много жени и вие достатъчно критично оценявате формите на собственото си тяло. За лятото обаче вие сте го привели в прекрасна форма – ако погледнете с очите на партньора, ще усетите колко много той ви се възхищава. Не се учудвайте, ако в един момент пожелае да се галите дори на обществено място – той буквално е изгубил главата си по вас.

Вашите ерогенни зони: вътрешната част на бедрата и гърдите.

Скорпион

Чакали сте този момент цяла година. И той няма да ви разочарова. Секс на плажа или направо сред морските вълни? Пробвайте и двата варианта и повторете онова, което повече ви се хареса.

Вашите ерогенни зони: чатала и задните части. Какво да кажем повече? За вас не е свойствено да вървите по заобиколни пътища, особено в секса, така че карайте директно.

Стрелец

Възможно е твърдо да сте решили да изясните отношенията си с някого. Горещите схватки между любовниците са добри само тогава, когато се случват в леглото. Смело проявявайте инициатива, направете първата стъпка: ако жената иска мъжа, той ще го оцени. Така че не сдържайте своите желания.

Вашите ерогенни зони: меката част на ушите, бедрата, долната част на гърба.

Козирог

Вашият любим е решил да разлисти „Камасутра”? Защо не? Впрочем новите неща в секса ще придадат толкова ярки усещания, че източните хватки дори ще ви се сторят невинни.

Вашите ерогенни зони: браздата по дължината на гръбначния стълб, коленете, лактите. И ще се разтопите от удоволствие, ако в края на дългия работен ден той ви масажира малко раменете.

Водолей

На вас не ви е присъща прекалената ревност и ако партньорът ви случайно се озове в забежка, вие сте склонна да търсите изход в разнообразието. Да доминирате в леглото или просто да излезете на среща с непознат? Какво ви се харесва повече? Опитайте го!

Вашите ерогенни зони: краката, бедрата, хълбоците. А ако партньорът ви в началото падне пред вас на колене, не можете нищо да му откажете.

Риби

В живота твърде много зависи от самите нас, но съвсем не всичко, естествено. Понякога решаваща роля играят обстоятелствата. Неочакван романтичен епизод със своя бивш възлюбен или секс за една нощ? Ако трябва честно да се признае, вие бихте предпочела лек курортен флирт или секс с непознат – в морален план така бихте усетила себе си най-свободна.

Вашите ерогенни зони: гърдите, стъпалата, коленете, глезените. За чувствен масаж се заредете с бадемово олио, като добавите в него капка от любимия аромат.