Фойерверк от емоции ни чака през юни

Фойерверк от емоции ни чака през юни
Фойерверк от емоции ни чака през юни

Първият месец на лятото обещава да бъде горещ толкова, че да закипи кръвта. Ние или ще бягаме, или ще догонваме нещо или някого, но нямаме намерение да чакаме никого. Търпение няма да имат дори най-сдържаните. Тези, които разбират добре създадената ситуация, може да се задържат в рамките на установената скорост, да не допускат преразход на енергия и дори да съхранят резерв за юли и август.

През юни, казва руският екстрасенс и гадател Александър Литвин, ние ще приличаме на състезателни автомобили, които гонят буквално всичко – успех, пари, жени (съответно мъже).

Любов и семейство

Динамичният юни е сериозно изпитание за семейната лодка, затова за предстоящия щорм трябва да се подготвим добре. Не забравяйте дадените в миналото обещания. Спомнете си всички думи за прошка, които сте произнасяли някога. Особено актуално това ще е за вечерта на 5 юни.

Помислете за тях, преди да форсирате нещата. Това не значи да удряте спирачките, а да контролирате емоциите. Всичко лошо, което може да ви се случи през юни, е резултат от вашето собствено невнимание, глупост, гордост, егоизъм. Както впрочем и всичко хубаво, което ще е заслуга на собствената интуиция, ум и умение да прощавате.
Максималното внимание към половинката ще ви помогне да избегнете предателствата. Сексът е през юни е необходимост, а отказът от секс – тласък към изневяра.

Деца

Най-нетърпеливи са нашите деца – те бързат да пораснат и да извършват, според тях, „възрастни постъпки” – невинаги правилни, а понякога и доста опасни. Първа цигара, първа глътка вино, първи секс, първо престъпление и естествено – първа любов – всичко това се случва през юни. Така че за децата си отваряйте очите на четири.

Сметнало се за самостоятелно, детето пали само автомобила, а тийнейджърът бяга от дома. Това е най-травмоопасният месец, особено по отношение на високите скорости, пораженията от огън, електрически ток или дори взрив.
Антипод на юнските прояви се явява спортът – задължително под контрол на възрастните.

По-добре е, ако той е колективен, динамичен, със смяна на ритъма, практически до изнемогване. А спортните занятия от 11 до 14 часа задължително изключете от програмата. В това време не е добре децата да бъдат под открито небе, дори да са отгоре до долу намазани със слънцезащитен крем. Това се отнася особено за децата, родени през декември. Към тях е нужен особен подход – те лошо понасят горещините. Постарайте са да им обезпечите нощен сън в прохладна стая.

Работа и кариера

През юни най-добре ще се чувстват онези, чиито задължения са свързани с командировки. Ония, които остават в офиса, е добре да помислят за време за производствена гимнастика. Началниците лесно ще завоюват симпатиите на подчинените си с купуването, примерно, на нов климатик за задушното помещение.

Ако сте шеф и увеличите обедната почивка с още 15 минути, направо ще ви носят на ръце. Славата ви сред конкурентните фирми ще достигне такива размери, че ще имате възможност да подберете ценни кадри, които на практика решават всичко. Този месец притежава състезателна енергия, затова дори за победителите да има само добра дума, това ще има съществено значение. Но ако оценката е несправедлива, рискувате да изгубите ценен работник.

На доста работници може да им се стори, че са недооценени, и те ще напишат молби за напускане – решението за това ще е спонтанно и внезапно. Не бързайте обаче да подавате такива молби, а ако сте ръководство – не бързайте да ги подписвате. Просто ги отложете.

Пари и подаръци

Юнските финансови харчове по правило са свързани с пътувания, с преместване в пространството, със закупуване на екипировка и хранителни продукти с дълъг срок на годност. Това е най-доброто време за шопинг в спортните магазини. Вторите важни разходи са за флирт. Заиграването може сериозно да подкопае бюджета ви.

Радостното е, че каквото и да се случи, то ще е искрено. Искрено ще е желанието да впечатлите партньора с щедрост и великодушие. Ако просто трябва да подарявате някому нещо през юни, добре е да подарите електронни прибори и други пособия за пътешествия – компаси, навигатори, географски карти, бинокли, фотоапарати, палатки, спални чували.

Здраве

Слънцето ускорява ритъма на сърцето, уплътнява кръвта, изпарява водата. Това са основните аспекти, които трябва да се следят през юни. Обядът е потенциално опасното време и пикът му е в деня на най-дългия ден в годината – 22 юни. Дръжте под особена опека родените през декември, както и онези, на които годините на раждане завършват на 4 и 5.

Добре е за вашето здраве да намирате време за сиеста – на сянка, с бутилка вода, без резки движения. Именно водата през юни е основно профилактично средство срещу много заболявания. Затова по-често заставайте под душа. Тази всекидневна процедура ще поддържа вашата интуиция на ниво, обезпечаващо безопасност.

Начинания

Най-доброто време за стартиране на фирма. Не дългосрочни, стабилни програми, а кратки, точни, ярки, като полет на космически кораб: трудно разбираш кога е началото, апогеят и кога краят. За IT проекти, нови телевизионни и радиопрограми, за собствени видеоблогове — юни е благоприятният момент.

Това е отлично време за занимание със спорт, там, където се изисква висока скорост на реакцията и точност. Например стрелба, тенис на маса, фехтовка. Плуването може да е спасение от прегряването. Енергията на слънцето води до активност на потенциалните източници на огън, независимо от сферата на употребата им – дали става въпрос за обикновен лакочистител или трансформатор на ток. Бъдете внимателни при боравенето с огън!