Как да познаете своята сродна душа от миналото

Как да познаете своята сродна душа от миналотоСлучвало ли ви се е да изпитате непреодолимо и необяснимо чувство на радост още при първата среща с човек, когото не познавате? Напълно вероятно е да сте срещнали с душата на бивш свой партньор от минал живот. Подобна среща може да предизвика истински душевен шок. Но това от своя страна означава само едно – че на тази Земя имате много важна задача.
Ето какви са признаците, които ще ви подскажат, че наистина сте срещнали сродна душа, с която сте имали близка връзка в миналото.

Усещате комфорт, когато сте до него
Вие можете да бъдете себе си и той никога няма да започне да ви осъжда. Той ви приема безпрекословно. Когато се гледате в очите, изпитвате особено спокойствие. По странен начин вие сте на една вълна с него и вътрешно се чувствате така, сякаш вашият живот е бил неразделен с този човек, че той ви познава като самия себе си.

В мига на срещата вашият емоционален фон скача рязко
Човекът, с когото имате връзка, изпълва вътрешния ви свят с нещо ново. Морето от чувства и емоции буквално ви дава криле. Вие не сте в състояние да обясните с думи какво чувствате, но в тази среща има нещо, което е способно коренно да промени живота ви. Струва ви се, че по волята на случая вашите пътища са се пресекли. При следващата среща нямате желание да го пускате задълго.

Имате общи спомени от миналото
Неизвестно по каква причина, но и на двамата ви харесва да споделяте спомените си от някой минал живот. На практика това е необяснимо. Може би успявате да си спомните общо преживяване, занимания и пътешествия. Всичките ви спомени са се съхранили на интуитивно равнище. А сега вие сте успели да пренесете всичко това в сегашния си живот и да го споделите с близкия човек.

Нищо не криете от него
Усещате, че можете да се разкриете пред него, да споделите най-съкровени неща – всичко, което ви е на сърцето. Убедени сте напълно, че той никога няма да ви упрекне. Нищо подобно не се е случвало по-рано с вас – всяка ваша дума е чута, а изказаната на глас мисъл – приета с разбиране. Усещате също, че вашите мисли са важни по някакъв особен начин, защото ги чуват и се вслушват в тях. Благодарение на своята родствена душа вие най-накрая се чувствате уютно и естествено. Завинаги ви е напуснал страхът да се разкриете и сега се чувствате наистина жива.

Забравяте хода на времето, когато сте заедно
Вие сте склонни да забравяте околната действителност в негово присъствие. В момента на срещата времето лети бързо. Може да ви се стори, че са минали няколко минути, но всъщност са много повече. Усещате хармония и спокойствие и можете да поддържате разговор на всяка тема.

Между вас има дълбока духовна връзка независимо от разстоянието
Даже в случаите, когато сте разделени в свободното си време, въпреки всичко ви обединява и свързва някаква невидима нишка. Възможно е по-рано този човек да ви е посещавал в мислите ви или в съня. При това вие постоянно сте си представяли как изглежда той. Подсъзнателно винаги сте знаели, че вашите пътища ще се срещнат. По волята на съдбата вие просто трябва да сте заедно. За тази цел е бил даден знак с мисълта, че скоро ще го срещнете.

Между вас се появява мигновена връзка
Замислете се – може би вие сте се чувствали неловко в непонятна ситуация или пък сте били много самотни. След като го срещнете, тези неприятни спомени завинаги се изтриват от паметта ви.
Тази неразрушима връзка е много по-здрава от всичко, което сте изпитвали по-рано. Само с него можете да говорите на всички теми. Екстрасенсът Майкъл Найл казва за отношенията от минал живот следното: “На всеки се е случвало да попадне в ситуация, когато срещата с нов човек води до онази най-дълбока връзка, в която можете да усетите какво чувства другия във всеки момент.
В подобни моменти ни се струва сякаш тези хора никога не са си отивали от живота ни. В духовния смисъл на този въпрос това се възприема като “мигновена карма”, която се усеща изключително от избрани хора. Тази свръхдълбока връзка, допълнена с уют и топлина, не е нищо друго освен отрязък от далечното минало. Този отрязък сякаш се е върнал при нас, но вече с ново продължение”.

Можете да поддържате телепатична връзка с него
Идват ви на ум съобщения, които той ви е пращал още преди да се съберете. Това напълно обяснява причината за толкова нерушима връзка. На двете сърца е било съдено да се обединят благодарение на взаимоотношения от друг свят. Обединили са ви продължителни съвместни пътешествия. Няма значение какви са вашите пътища, вие чувате и мислите един за друг по едно и също време. Случва се този човек да изрази в думи или да завърши вече казаното от вас. Приличате си в това.

Имате дълбока духовна връзка
Вашите отношения не са повърхностни, те са основани на дълбока връзка. Обединява ви сходството на възгледите за духовните ценности. Вие усещате другия и се допълвате на ниво емоции и мислене, като при това чувствате комфорт, ярко изразен в много аспекти на живота. Тази дълбока връзка ви позволява да разговаряте с часове, да се разбирате без излишни думи. Близко сте един до друг и усещате здрава и дълбока свързаност.

Никога не сте имали толкова стабилни отношения с някого
Не можете да си спомните нещо подобно да се е случвало в живота ви. Буквално трептите в негово присъствие. Вече не можете да се върнете към обикновеното си съществуване, защото срещата с близък човек ви е променила към добро и няма връщане назад. Далеч не всеки може да постигне подобен резултат.

Неговото поведение ви кара да се чувствате естествено
Вашият близък по дух човек трябва да ви извиси на по-високо равнище, а при това вие усещате прилив на енергия и нови сили. Както пустотата се изпълва със светлина, така и вашето присъствие в този свят се изпълва с духовен смисъл. След срещата с родствена душа вие чувствате хармония сами със себе си, сякаш сте се събудили от дълбок сън. Ако веднъж го срещнете, не позволявайте да си отиде!
Може би, това е само проява на страст, лична симпатия, а може би дяволски ви е провървяло да срещнете онази истинска любов от своя минал живот. Всички признаци, изброени по-горе, са очевидно потвърждение на този факт.