Сексуален хороскоп за май (част втора)

Сексуален хороскоп за май (част втора)Везни[i][/i]
Майските звезди са ви приготвили отлична изненада: вашето сърце е отворено за нови впечатления и вие сте готова да вървите напред!
Ако сте в двойка: вие ще сте в състояние да преодолеете всякакви препятствия, за да реализирате проекта, за който мечтаете. Вероятно ще успеете да сложите точка на някакъв конфликт. И всичко, с което се захванете заедно с вашия партньор – примерно секс, ще ви носи наслада и успех.
Ако търсите партньор: пригответе се за многообещаваща среща. Събитията ще се развиват толкова бързо, колкото сте ги планирали. Постарайте се да издържите на ритъма – в сексуален план също.

Скорпион
В последно време вие сте вземали решения и сте се стремили напред под влиянието на страстни пориви. Бъдете внимателни, за да не прекалите с емоциите и да не превишите скоростта.
Ако сте в двойка: всяка жена има право малко да покапризничи или да прояви собственически инстинкти. Но ако постоянно правите всичко така, както само и единствено вие искате, без да отчитате желанията на партньора, съществува риск да сложите край на връзката, вместо да постигнете желания екстаз.
Ако търсите партньор: дори в новите запознанства не сте свикнали да сдържате поривите си. Сексуалният хороскоп за май ви предлага да направите малък check point, преди да вземете курс за продължаване на отношенията.

Стрелец
Подреждането на майските звезди не ви вещае бърза победа, но не губете кураж. Вашите желания обезателно ще се изпълнят, стига да проявите малко търпение.
Ако сте в двойка: сега е най-добре близките си отношения да устройвате постепенно. Вероятно трябва да се уточнят някои важни детайли, за да зазвучите с партньора като хармоничен дует. Понякога в секса, както и в музиката, изпълнителят може случайно да излезе от ритъм, но проявете малко добра воля и обяснете на партньора къде точно трябва да забърза или да ускори темпото.
Ако търсите партньор: остава съвсем малко да почакате, преди да срещнете редкия мъж. Не бързайте, следвайте интуицията си, използвайте козовете си като съблазнителка и най-важното намерете подходящия момент.

Козирог
Козирозите трудно могат да бъдат упрекнати в отсъствието на бдителност, но сега вашите чувства са особено изострени: възможно е да се съмнявате в нещо или да се опасявате от нещо. Разсъдливостта е вашата силна черта: вие можете значително да подобрите близките си отношения, ако анализирате какво точно ги блокира.
Ако сте в двойка: с партньора си не трябва да се съгласявате във всичко, но не е необходимо и всичко да критикувате. Възможно е той да не е самото съвършенство, но пък и вие не сте, нали? Компромисен вариант: възползвайте се от майските уикенди, за да усвоите заедно нови за вас практики. Така ще се окажете на равни начала и ще можете да се откриете един за друг отново.
Ако търсите партньор: понякога, вместо да настоявате само на своето, трябва леко да отслабите самоконтрола. Пробвайте и всичко ще се окаже по-приятно и по-леко.

Водолей

Майските звезди за вас се движат: необичайни, вълнуващи срещи ви се редят една след друга – точно така, както ви харесва и както искате. Красиви думи, намеци и признания — от всичко това лесно може да изпаднете в еуфория. Все пак от време навреме пробвайте да погледнете на случващото се и от другата му страна.
Ако сте в двойка: вашата спонтанност може да изглежда като провокация или дори потенциална нервност. Природният характер сложно може да се измени, но оценете възможните последствия от вашите екстравагантни постъпки и действайте отговорно.
Ако търсите партньор: радвайте се, наслаждавайте се и се развличайте във весели компании, но постарайте се и да се „съберете” малко. Прекаленото количество любовни победи може да ви донесе някои разочарования към средата на месеца.

Риби
Повече от всякога в момена се нуждаете от независимост. Ще ви е трудно да се подчинявате на условностите. Но пък може би това е за добро?…
Ако сте в двойка: възможно е да мислите за пауза в отношенията с партньора, искате да помислите за себе си, да отстъпите на определена дистанция. В това няма нищо лошо, но бъдете внимателни: ако вие нищо не обясните, вашите постъпки може да изглеждат егоистични, а вашата позиция – прикрита. Преди се захванете със секс, постарайте се да изясните с думи онова, което чувствате.
Ако търсите партньор: майските дни ви подбуждат да загърбите обичайната си сдържаност. Вероятно именно сега вие трябва да направите първата крачка, ако искате да изпълните желанията си. Макар и сексът още на първата среща да не е самоцел, винаги бъдете готови да се съобразите с реалните обстоятелства.