Сексуален хороскоп за май (част първа)

Сексуален хороскоп за май (част първа)
Сексуален хороскоп за май (част първа)

Лятото чука на вратата, времето се затопля все повече, а хормоните кипват. Време е и астролозите да се развихрят. Какво ни чака в сферата на любовта през май, гадаят най-вещите в занаята. Проследете си личния хороскоп! Понякога нещата се случват!

Овен

На вашия хоризонт се забелязват промени, които ще засегнат и интимната област. Подредбата на звездите вещае успех: възползвайте се от шанса!

Ако сте в двойка: смяна на работата или нова длъжност, някакъв нов проект на партньора ви може да промени обичайния ход на нещата. В интимен план също ще се усещате един друг по по-различен начин. Не се страхувайте от необичайна авантюра – рискът само обостря сексуалните емоции.

Ако търсите партньор: не сте очаквали и не сте се надявали, но вашите отношения така или иначе ще ви заставят да погледнете на себе си по друг начин. Във вашия сексуален живот има осезаем потенциал на развитие, но пък ако приемете решението прекалено бързо, това ще наруши емоционалния ви баланс. Не се притеснявайте: дори да си замаете главата и да полетите между небето и земята, скоро отново ще се приземите. С две думи: не се страхувайте от височината.

Телец

Дошло е време за действие. Сексуалният ви хороскоп за май не вещае прости ситуации, поради което са необходими вашата решимост и вътрешни сили, за да строите отношенията си на здрава основа.

Ако сте в двойка: мобилизайте своята енергия, за да преодолеете препятствията, които ви разделят. Щастието ще достигне до този, който повече го желае. И го желае истински.

Ако търсите партньор: вие най-добре от всички разбирате какво ви е необходимо, но отношенията не се уреждат толкова просто и лесно, както ви се иска. За да осъществите мечтата си, е възможно да се сблъскате със съперница. В сексуален план обаче вие имате преимущество: най-вече вие сте на финалната права.

Близнаци

Трябва да разчитате на себе си, за да подобрите вашите отношения или да намерите голямата любов.

Ако сте в двойка: неловки моменти и досадни недоразумения във всекидневния живот може да изпортят дори най-желания секс. Не затъвайте в скандали, не изяснявайте отношенията си в спалнята – изяснете се през деня или отложете разговора за следващия ден.

Ако търсите партньор: възможно е да сте възлагали надежди на някое ново запознанство, но недостигът на време може да отсрочи изпълнението на вашите интимни желания. Не бързайте с изводите: онова, което може да ви се стори неуспех, в бъдещето може да се превърне в успех за вас.

Рак

Вие толкова много сте мечтали, че сте скъсали с реалността. Внимание: опияняващите илюзии рискуват да се превърнат в тежък махмурлук!

Ако сте в двойка: възможно е да се чувствате малко объркани, а общуването с партньора да предизвиква въпроси. Не се притеснявайте да се обърнете за съвет към някого, на когото имате пълно доверие. Защо не и към сексолог. Всеки въпрос може да бъде решен, стига да съхраните оптимизма си.

Ако търсите партньор: вие все повече се ядосвате на факта, че мечтаната златна рибка така и не се хваща във вашата мрежа. Сексуалният хороскоп за май ви подсказва изход: приемайки ситуацията такава, каквато е, вие можете да намерите друг път, който след няколко седмици да ви доведе до желаната среща.

Лъв

Мечтите невинаги съвпадат с реалността. За май звездите не ви вещаят романтика. Сексуалните хороскоп ви съветва: проявете търпение и се постарайте да стоите твърдо стъпили на земята.

Ако сте в двойка: вие знаете, че любовните спорове понякога са способни да изострят желанието. Сега обаче е по-добре да не разпалвате страстите, а да се постараете да разберете какво точно иска вашият партньор. Отчетете желанието му, но не следвайте философията, че най-възбуждащите ласки трябва да бъдат само в една посока – от вас към него. Равноправието в секса е залог за по-голяма наслада.

Ако търсите партньор: съхранете своята бдителност и не бързайте да се доверявате на онзи, който раздава комплименти и красиви обещания. В интимен план обикновеният наглед мъж може да ви достави много повече радост, отколкото мечтания и чакан принц.

Дева

Майската подредба на звездите изглежда многообещаваща за откритите и честни отношения, но не вещае успех за онези, у които звучи фалшива нотка или доза лицемерие.

Ако сте в двойка: постарайте се още веднъж да анализирате всичко, което не ви се нрави, и там, където трябва да кажете не. А ако всичко ви устройва, с този партньор ще достигнете още по-далеч в сексуален план, ще станете по-близки и ще получавате още по-голяма наслада.

Ако търсите партньор: не търсете романтични отношения с първия срещнат и се постарайте да се избавите от онези, които развалят настроението ви и ви усложняват живота. Простотата, лекотата и приятелското разположение са първият признак за това, че заедно ще се чувствате добре и в леглото.
(Следва продължение)