Какво да правим през април: съветите на лунния календар

Какво да правим през април: съветите на лунния календарПролетта е навсякъде около нас – къде с красотата и магията си, къде с капризите. Астролози дават пред elle.ru мъдрите си съвети какво да правим през април – ден по ден, съобразени с лунния календар. Вижте ги!

3 и 4 април
Не приемайте важни финансови решения в близките три дни, по-добре прекарайте това време в компанията на родственици или близки приятели. Внимателно се отнасяйте към документите, които подписвате.

5 и 6 април
Време е да влезете в действие и да стартирате реализацията на своите планове. И дори в началото да ви се стори, че няма да ви стигнат силите, за да осъществите замисленото, просто почнете да действате. Тогава ще разберете, че в действителност сте доста по-силни, отколкото си представяте.

7 и 8 април
Посветете единия от двата дни за почистване на дома и вкарване в ред на деловите документи. Освен това, ако отдавна сте мечтали да се избавите от пагубна привичка от рода на пушене или отваряне на хладилника посред нощите, сега е най-доброто време да направите първата крачка в тази посока.

9, 10 и 11 април
Повече общувайте, сега срещите ви с нови хора ще бъдат полезни не само за начало на нови делови отношения, но и за повишаване на вашата самооценка. От друга страна, повечето от възникващите на работа проблеми ще се решават от само себе си.

12 и 13 април
Разгърнете творческия си потенциал. Примерно: запишете се пробно на курс по рисуване или музика – това ще ви достави голямо удоволствие и ще ви даде възможност да се запознаете с нови интересни хора.

14, 15 и 16 април
Не се притеснявайте да се захванете за нещо ново, в близките три дни успехът ще бъде с вас. Освен това времето е отлично за кратка задгранична командировка.

17 и 18 април
Внимателно планиране на бюджета: само това ще ви спаси от непредвидени финансови загуби. Има голяма вероятност началството да ви смъмри за нещо.

19 и 20 април
Отпуснете се. Все пак в близките няколко дни е добре да вземате всички решения внимателно, обмисляйки всяка следваща крачка, за да избегнете сериозни грешки.

21, 22 и 23 април
Обърнете внимание на здравето си: запишете си час за релаксиращ масаж или посетете SPA център. Не пренебрегвайте срещите с приятели.

24 и 25 април
Забавянето във вземането на решение може да повлече след себе си не особено добри последствия. Постарайте се да се доверите на интуицията си и не се притеснявайте да делегирате част от своите задължения на колегите.

26 и 27 април
Не трябва да се притеснявате от рисковани финансови операции, в следващото денонощие е много възможно да увеличите със значителна сума банковата си сметка.

28 и 29 април
Пазете се от предателство от страна на ваши колеги. Пробвайте така да организирате работата си, че да минимизирате тяхното значение във вашите проекти.

30 април
Най-доброто време да започнете реализацията на отдавна замислени планове. Не се притеснявайте, че външни обстоятелства могат да ви попречат в начинанието.