Недостатъците на зодиакалните знаци (част втора)

Недостатъците на зодиакалните знаци (част втора)
Недостатъците на зодиакалните знаци (част втора)

Дори да не вярват много на зодии, повечето хора ги четат. Да не говорим, че някои си избират и половинката в живота в зависимост от зодиакалния знак, търсейки най-добрата съвместимост. Предлагаме ви наблюдения на астролози, които този път извличат не само положителните качества, но и кои са характерните недостатъци на хората, родени под даден зодиакален знак. Имайте ги предвид, понякога са добър ориентир за това какво можем да очакваме от бъдещия си партньор.

Везни

Спокойствие и само спокойствие – това са Везните. Те са хармонични и балансирани по природа и знаят много добре как да запазят присъствие на духа, без да се поддават на негативните емоции и на стреса в трудни условия. Много предани са на семейството си, но са склонни към силна зависимост от мнението на околните и това е слабост. Това ги прави нерешителни и те често се нуджаят от малко стряскане, което да ги накара да продължат да се движат напред.

Скорпион

Страстни и интересни личности, но, това е заложено в природата им, са доста язвителни, ревниви и отмъстителни. Те няма да се успокоят, преди да отговорят на онзи, който ги е обидил или е бил просто невнимателен с тях. Смелостта във вземането на решенията ги прави невероятно опасни съперници.

Стрелец

Стрелците са главните зодиакални философи. Те знаят как са изпълнят всяка мрачна атмосфера със светъл оптимизъм. Тяхното позитивно мислене обаче може да им изиграе лоша шега – често те се смеят бързо и рано в моменти, в които би трябвало да са по-сдържани. Техният изменчив темперамент може да ви подразни. Но те си остават любопитни събеседници с отлично чувство за хумор.

Козирог

Разумни и практични. Те са най-амбициозните представители не само на земната стихия, но и на целия зодиакален свят. Под този знак се раждат трудохолици и победители, чиито успех е заработен по право. Те винаги се намират в състояние на бойна готовност.

Козирозите са много взискателни – не само към себе си, но и към другите. Справянето с техните натоварвания и задачи не е по силите на всеки. Едно от най-забележителните качества на този знак е толерантността по всякакви въпроси. Те винаги са готови да решат всякакъв проблем, изникнал на пътя им.

Водолей

Те се причисляват към най-умните знаци на зодиака. Притежават добро чувство за хумор и творческо мислене. Техните оригинални и креативни постъпки, които са трудно прогнозируеми, понякога вкарват в задънена улица по-прагматичните хора от заобикалящите ги. Затова Водолеите често остават неразбрани. А излишната емоционалност, която импонира на всички въздушни знаци, при тях избива в неуравновесеност.

Риби

Полезни, благородни и просто добри хора. Те са готови да зарежат всякаква работа, само и само да помогнат на някого. Отлични приятели. Силно зависими са от чуждото мнение, затова е лесно да бъдат обидени с недостойни изказвания по техен адрес. Често се съмняват в приетите решения, боят се от грешки – на компетентността на тяхното мнение е по-добре да не се разчита. Идеалисти са и това е едно от най-добрите им качества.