Недостатъците на зодиакалните знаци (част първа)

Недостатъците на зодиакалните знаци (част първа)
Недостатъците на зодиакалните знаци (част първа)

Дори да не вярват много на зодии, повечето хора ги четат. Да не говорим, че някои си избират и половинката в живота в зависимост от зодиакалния знак, търсейки най-добрата съвместимост.

Предлагаме ви наблюдения на астролози, които този път извличат не само положителните качества, но и кои са характерните недостатъци на хората, родени под даден зодиакален знак. Имайте ги предвид, понякога са добър ориентир за това какво можем да очакваме от бъдещия си партньор.

Овен

Търсачи на приключения и притежатели на силен нрав, на тях не им достига смелост, за да посрещнат достойно всякакви препятствия по пътя си, както и да се справят с техните последствия. Да, те наистина имат един от най-взривните характери, но в същото време са необичайно умни и искрени.

Сред отрицателните им черти се нареждат тяхното нетърпение и импулсивност. В порив на ярост не умеят да си държат езика зад зъбите, поради което често си печелят врагове. Въпреки това те често имат професионални успехи, защото са уверени в себе си и никога не възприемат прекалено близо до себе си критиките по свой адрес.

Телец

Хората, родени под този знак, са закоравели романтици. Любовта им към красотата и приятните изненади е свързана с начина им на живот. Те имат нежна, чувствителна и ранима душа, за това във всяка ситуация за тях е важно да се чувстват в безопасност.

Отлични приятели са – на тях може да се разчита в трудни моменти. Слабост обаче е, че когато почувстват сближаване с друг човек (може да бъде сексуален партньор или просто приятел), те започват да се отнасят към него като към своя собственост, често се държат крайно егоистично и могат да полудеят от ревност.

Близнаци

Умни са, притежават колосална жажда за живот. Спонтанни, тяхното настроение често се мени и към това е доста трудно човек да се приспособи. Склонни са да се безпокоят по незначителни въпроси, способни са да „измъкнат душата на човека с памук”, ако това се налага.

Не умеят да се справят със собствения стрес и лесно изпадат в депресия. Близнаците много бързо сформират мнението си за околните. Добре би било да не са толкова повърхностни в отношението си и да дават по-голям шанс на хората да се разкриват.

Рак

Един от най-сантименталните и творчески знаци на зодиака. Влюбват се много бързо и с радост са готови да изпълнят всеки каприз на втората си половинка, която са готови да защитят по всякакъв начин. Едновременно с това са много внимателни, рядко постъпват безразсъдно: сто пъти ще премислят, преди да направят нещо. Страдат от честа смяна на настроението, понякога са прекаено емоционални и чувствителни. Добре би било да ги накарате да не приемат всичко толкова насериозно.

Лъв

Притежават открит, но в същото време хищен темперамент. Всичко, което Лъвът прави в живота, е изключително в негова изгода. Ако влезете в кръга на близкото му обкръжение, тези блага ще докоснат и вас. Те са настоящи лидери. С всички произтичащи от това отрицателни последствия: егоизъм, нетърпеливост, диктаторски навици. Нормално, когато става дума за Царя на природата, все пак.

Дева

Отличителната черта на представителите на този знак е аналитичният ум – особено на родените през септември. Девите формират своето мнение едва след щателен анализ на ситуацията и никога „не съдят за книгата по корицата й”, старайеки се да вникнат в същината на нещата. Те са много талантливи, смеят да приемат сериозни решения и не се притесняват от постъпките си. Техният строг характер обаче ще ви причини немалко проблеми във всекидневния живот.
(Следва продължение)