Астролог: През 2017-а самотните срещат половинките си

Астролог: През 2017-а самотните срещат половинките си
Астролог: През 2017-а самотните срещат половинките си

Нова година буквално чука на вратата. Отвсякъде ни заливат прогнози за идещата 2017-а, а ние се чудим на какво да вярваме и на какво не. Хубавите неща, естествено, очакваме да се сбъднат. Още един любопитен поглед към новата година предлага известният руски астролог Иван Горский.

Отиващата си 2016 г. бе доста богата на различни драматични събития – както в световната история, така и в живота на обикновените хора, казва Горский. Неслучайно сега мнозина очакват с нетърпение края на годината, тъй като се надяват идната да е по-спокойна и по-удачна. Според руския астролог 2016-а като година на Огнената маймуна според Източния календар е била наистина нелека.

Товя е обяснимо – маймуната е животно, поведението на което е трудно предвидимо. От весела и мила в един момент тя може да стане егоистична и агресивна. Диви емоции, промени в настроението и рискови каскади – всичко това видяхме в една или друга степен в отиващата си година.

Повечето от нас наистина се умориха от постоянните изненади, нестабилност и непостоянство в живота. Голяма част от настъпващата 2017-а ще премине под знака на Огнения петел. Какво да очакваме от него?

Петелът е новатор и революционер. В тази година той ще бъде огнен и това ще даде възможност най-силно да се проявят такива качества като отговорност, работоспособност, надеждност и целеустременост. Ако мечтаете за тишина и спокойствие, ще ви разочаровам, казва Горский.

Настъпващата година ще бъде достатъчно бурна. Ако обаче проявим инициативност и лидерски качества, ще съумеем бързо да се придвижим по социалната стълбица. За активните и смелите иде време за интересни проекти, откриват се нови възможности.

2017-а ще донесе жизнерадостно настроение, много енергия и позитив. Трябва да се помни, че Огненият петел ще помага и дава своите протекции само на смели и целеустремени хора, лидери по натура. Затова в следващата година не трябва да мързелувате и да се отдавате на апатия. Трябва смело да набележите големи цели и да вървите напред въпреки всичко. Бъдете ярки, оптимистични и активни, целеустремени и тогава ще усетите прилив на допълнителна енергия и сила за постигане на замисленото.

Финанси

През 2017-а към финансите трябва да се отнасяте с цялата сериозност, на която сте способни, и да не влизате в преразходи. Трябва внимателно да претегляте възможностите си. Не се препоръчват рисковани сделки с финанси през първото полугодие. Това може да доведе до по-нататъшни трудности.

По-спокойна и стабилна обстановка ще настъпи през есента. Тогава е възможно да правите капиталови вложения и по-крупни покупки. Постарайте се да не вземате назаем големи суми. Успехът ще съдейства на бизнесмените и на хората, предприемащи решителни действия.

Кариера

За онези, които градят кариера, годината ще бъде успешна. Особено в създаването на делови и лични отношения. Може да усвоите нова професия и да достигнете висота в тази сфера, можете успешно да смените работата. Всичко е ви върви, важното е да вярвате в собствените сили. Внимателни трябва да бъдете в отношенията с колегите. Не се доверявайте на тези, в които се съмнявате.

Отношения

Достатъчно интересна и перспективна ще бъде годината
в плана на отношенията. Ако досега на хоризонта ви не се е появил достойният партньор, а вие сте го търсили, през 2017-а ще го срещнете. Вслушвайте се в сърцето си, то ще ви помогне да направите правилния избор.