Как да разнообразим интимния си живот

Как да разнообразим интимния си животСтрува ни се, че в областта на интимния живот за нас няма никакви тайни. Сексът е удоволствие и за двамата партньори, значи всичко е наред. Случва се така обаче, че без да усетим, влизаме в рутината, която бавно, но сигурно започва да убива всичко. И ние, и партньорът усещаме, че имаме нужда от някаква промяна. За това не е необходимо да се четат дебели книги, нито пък „Кама сутра” да ни става настолно четиво. Има няколко известни, но пренебрегвани хитринки, с които можем да разнообразим сексуалния си живот така, че страстта отново да се завърне. Предлагаме ви 10 съвета, които са доказали своята ефективност.

Вземете заедно вана
Започнете всичко по традиционен сценарий – запалете ароматни свещи, пуснете разпускаща тиха музика. Напълнете ваната, като този път не пропускайте особената смес от ароматни масла, която ще ви помогне да се отпуснете и да се настроите романтично: две капки масло от пачули и по три – от сандалово масло и лавандула. Повярвайте, след подобна спа процедура сексът ще е невероятен. Тайната се крие във факта, че вашият организъм ще бъде напълно разтоварен.

Облечете сексуално бельо
Ако си мислите, че купувайки от магазина комплект сексуално бельо, вие правите това изключително заради своя партньор, това е истина, но само донякъде. В крайна сметка на практика повечето жени се чувстват в откровено бельо по-разкрепостено и като следствие – пренасят тази разкрепостеност в интимните ласки на партньора.

Направете отпускащ масаж на партньора
Нежните докосвания са способни да настроят за интимна близост дори най-уморения мъж. Затова ако искате вашият партньор да се откъсне от всекидневните проблеми, направете му отпускащ масаж. Не се ограничавайте само в областта на гърба. Отделете внимание на всяка клетка от тялото му. Повярвайте, след 20 минути той ще забрави напълно за своите проблеми и ще е настроен на сексуална вълна – ще иска да е с вас.

Пригответе романтична вечеря
Вечеря, приготвена специално за двама, може да се окаже най-добрата прелюдия към вълшебния секс. Тук са важни не толкова ястията, а начинът, по който се сервират и по който се храните. Започнете да храните партньора си със своята вилица, като едновременно с това нежно го галете по крака под масата. Не забравяйте, че мъжете крайно остро реагират на женската усмивка и смях, затова не пренебрегвайте неговите шеги.

Научете се да обичате тялото си[/b]
Този, който не се стеснява от голотата си, по-лесно се отпуска в леглото и като следствие получава по-голямо удоволствие от близостта с партньора. Затова, ако вие изпитвате неприязън към своето разсъблечено тяло, пробвайте поне веднъж дневно да постоите пред огледалото напълно гола – така ще можете да се избавите от ненужните комплекси.

[b]Играйте ролеви игри
Безусловно, за да изберете най-подходящата за вашата двойка ролева игра, трябва добре да познавате партньора си, за да не го изплашите с вашата доминираща роля. От завързаните очи с копринен шал обаче и от кубчетата лед, стопявани по тялото, никой не се е отказал. Още повече ако инициативата произлезе от вас.

Не забравяйте да целувате партньора

Дори да имат напълно регулярен сексуален живот, много двойки с времето просто забравят да се целуват. Изработете си го като правило: всеки ден поне по 10 секунди се целувайте с партньора. Този ритуал ще направи отношенията ви по-чувствени.

Не затваряйте очи по време на секс

Следете за всичко, което прави вашият партньор, обръщайте внимание на всяко негово докосване, на всяко движение на ръцете му. Макар визуалният контакт да е по-важен за мъжа по време на полов акт, жената също може да изпита допълнителна възбуда от наблюдение на ставащото в леглото.

Пробвайте нови пози
Не е задължително да купувате „Кама сутра”, за да разнообразите сексуалния си живот. Достатъчно е да проявите доза фантазия. При мисионерска поза например може да подложите под задните си части малка възглавничка и ще видите веднага как се променят вашите усещания.

Не сдържайте стоновете и виковете си

Сдържането на емоциите е последното нещо, което трябва да правите в леглото. Затова не се страхувайте да стенете и да викате, както и да заявявате на глас онова, което искате в момента. Мъжете ценят разкрепостените жени, а още повече обичат да гледат какви емоции предизвикват техните действия.
(По материали от чуждестрания печат)[i][/i]