Пет признака, че той ви изневерява

Пет признака, че той ви изневерява
Пет признака, че той ви изневерява

Едва ли има жена по света, която в един момент да не е изпитвала съмнения във верността на своята половинка. Е, може би много представителки на нежния пол го твърдят, но не са напълно искрени. Факт е, че съмнения за роман на мъжа до вас извън вашата връзка винаги могат да се появят. Нощни запивки с „приятели”, размяна на есемеси (разбира се „по работа”), внезапна раздразнителност и подозрителна потайност. Всичко това може да са признаци за изневяра. Какво е необходимо в случая? Просто да отворите и заострите сетивата си. Понякога – и да послушате интуицията, която почти винаги подсказва.

Във виртуалното пространство

Струва ви се, че с края на окото си сте мярнали някаква преписка във Facebook? Или че той твърде често лайква някакво (разбира се отвратително) селфи в Instagram? Че прекалено често зарежда смартфона си? Струва ви се, съмнявате се, но нямате нищо „черно на бяло”? Оставете настрана нервното изучаване на профилите на неговите „приятелки” във фейса, маниакално предполагайки с коя от тях би могъл да кръшне.

По-добре обърнете внимание на нещо друго. Кога например за последно той е публикувал в социалните мрежи ваше съвместно фото? А кога за последно е използвал местоимението „ние”, визирайки вас като двойка? Или вместо уютното и очевидно „ние” внезапно се е появило „аз”? Вие, например, сте били заедно на кино. Или в отпуск, на почивка. А той, споделяйки впечатленията си във Facebook, пише не „ние бяхме”, а „аз бях”, „аз купих”, „аз видях”, „хареса ми”. Това е симптом за нещо. Съзнателно или не, той вече ви е зачеркнал от виртуалния си (засега само от виртуалния) живот. Вакантното ви място обаче е свободно и за него има претендентка, колкото и да не ви се ще да го повярвате.

Още един тревожен симптом от тази серия – неговата неочаквана, внезапна активност в социалните мрежи, непривична за него досега. Скромният му до момента профил се обогатява с нови снимки, с шеговити реплики, философски разсъждения и други несвойствени за него неща. Това може и да не е сигурен белег на измяна. Възможно е той просто да е открил очарованието на виртуалното пространство. Това обаче е по-малко вероятно. По-скоро вашият любим си общува по този начин с някоя дама, също така активна в социалните мрежи, а вашият Ромео просто си прави pr кампания. Целевата аудитория очевидно не сте вие, уви…

Музикалният вкус
Спомнете си началото, момента, в който сте се влюбила. И той във вас. Светът започва да се променя, гледате го с други очи. Душата ви радостно откликва на всевъзможните знаци – музика, книги, кино, всичко това се възприема чрез ново чувство. Многочислени лирически герои стават ваши съратници и ви се струва, че ви поддържат. Обърнете внимание на това не се ли променят неговите музикални вкусове? Не е ли започнал внезапно да слуша много нова музика? И каква музика точно? Яростен дъбстеп или безумни метъл жици? Кой го е запалил по тази музика? Близък приятел? Едва ли…

Кратките съобщения
Светът на есемесите. Колко много е в състояние да разкрие той! Знаете, че базовите настройки за смартфоните включват получаване на звуков сигнал при пристигане на всеки есемес. Обърнете внимание дали тази функция в апарата на вашия възлюбен не е съзнателно променена. Възможно е той просто да не желае уведомяване за пристигане на кратко съобщение. Резонно е да си зададете въпроса защо.

Липсата на споделени откровения
Когато мъжът престане да споделя с вас всекидневните си грижи в офиса, може да е белег на нещо. Ако пък започне по-често да говори за служебните клюки и да разказва повечко за забавни, странни и нелепи ситуации, също трябва да се замислите. Да, той може поначало да не е много словоохотлив по натура, но у всеки човек присъства инстинктивното желание да сподели с близък човек ярките си впечатления и преживявания. Ако в отговор на вашия въпрос „Как мина?” той отговаря кратко „Нормално”, това намеква, че вие сте изпаднала от списъка с „близките”.

Обичам те
Хладният и равнодушен мъж също е подозрителен, както и внезапно превърналият се в огнен съпруг. Тук трябва да се ръководите от личното си усещане. От интуицията. Признанията в любов, с които той ви засипва ни в клин, ни в ръкав, може да означават, че с този хитър и лицемерен начин той се опитва да замаскира изневярата и да скрие нарастващото му равнодушие към вас. А може и да не означава нищо такова. Възможно е той наистина да ви обича. Това може да разберете от секса, който ви предлага. Вслушайте се във вътрешния си глас. В случая той няма да ви излъже…