4 женски навика, които могат да разрушат отношенията

4 женски навика, които могат да разрушат отношенията
4 женски навика, които могат да разрушат отношенията

Много и различни неща в характера на една жена са в състояние да отблъснат мъжа. Понякога представителките на нежния пол въобще не си дават сметка за това и търсят вината само и единствено у половинката си. А то не е така. Универсална рецепта за щастие на една двойка естествено няма, но има типове характерни грешки, които жената може да избягва. Предлагаме ви 4 от най-разпространените.

Стремеж да бъде идеална

Желаейки да бъде съвършена за своя избраник, понякога жената прекалява: готви не по-лошо от кулинарния магьосник Джейми Оливър 7 дни в седмицата (дори по-рано никога да не е помирисвала кухня), учи се да разбира от футбол и усвоява тънкостите на зимния риболов, отказва се от собствените си увлечения.

Той се връща от работа – на масата го чака вечеря от три ястия, любимата жена е строена с бутилката, а домът грее от чистота и ред. И така всеки ден. Парадоксът е в това, че понякога излишната старателност само раздразва мъжа, а всичко подредено го лишава от мотивацията да има някакъв дял в отношенията.

Тъй като не намира поводи за претенции, той започва да се изнервя без видима причина. Затова, скъпи дами, понякога може да си позволите да оставите и леглото неоправено до вечерта, и вместо изискана гурме кухня за вечеря да предложите готова пица. Може да я изядете заедно в неоправената постеля. Ще има по-голям ефект.

Тотален контрол

Всекидневната проверка на приятелите и лайкванията му в социалната мрежа, непрестанните въпроси „коя е тази, която се усмихва от снимката и защо си я харесал”, потокът от есемеси, когато той е на бира с приятели, както и непрекъснатите позвънявания могат да ви изиграят много лоша шега.

Много често колкото повече отчети искате от възлюбения, толкова по-малко е неговото желание да отговаря. Помнете, че любимата жена трябва да интригува мъжа и понякога дори да бъде малко недостъпна, дори след 10 години брак.

Претенции по повод на работата му

Недоволството по повод неговите оставания в офиса след работно време и постоянната заетост през почивните дни може да говорят за това, че вие се безпокоите за здравето на любимия мъж и се нуждаете повече от неговото внимание. Понякога обаче мъжът вижда ситуацията по-различно: вие настойчиво му пречите да прави успешна кариера, при това в момент, в който нещата потръгват добре за него.

Домашните скандали не му дават възможност да се съсредоточи и само го уморяват и изнервят. Кой иска след края на работния ден да се върне у дома и да го посрещнат с упреци, при положение, че е работил? Така че, дами, старайте се да го поддържате в начинанията му и да помагате за успехите му, защото с ваша помощ той наистина може да се справи с всяка задача.

Женските сълзи

Женските сълзи са различни и за да успее мъжът да разбере дали вие плачете от щастие, дали ви е тъжно, дали някой ви е обидил вие трябва да живеете с мъжа месеци наред. Пред проявата на женски емоции мъжът понякога се чувства объркан, виновен или измамен, разглеждайки ги като способ за манипулация.

А това, което мъжете не разбират, при тях автоматично се превръща в област, от която се страхуват. Така че старайте се да контролирате емоциите си и без особени причини не изливайте поко от сълзи. От това може само да изгубите.
(По материали от чуждестранния печат)