2017: Хороскоп на успеха, или какво да правим догодина, за да ни потръгне

2017: Хороскоп на успеха, или какво да правим догодина, за да ни потръгне

Каквото и да си говорим, сега е времето на хороскопите. Може да не ви се вярва, но немалко от тях познават. А какво по-интересно от това да надникнеш зад завесата на съдбата си? Видни астролози от цял свят са се обединили, за да изготвят краткия хороскоп на успеха, който ви предлагаме тук. Какво ще ни донесе успех през 2017-а? Вижте сами!

Овен: Успех ви носят новите проекти

Новата 2017-а е приготвила за Овните богат избор от нови възможности, при това в съвсем различни области. Предприемчивият Меркурий ще ви помогне с лекота да установите нужните контакти и да стартирате успешни проекти, при това без излишжни сложности и дълги приготовления.

Вие самите ще останете удивени: свежите идеи ще възникват в главите буквално от самосебе си, а след тях ще се намират и простите решения. Доверете се на собствената си интуиция: вашата чувствителност ще ви помогне да направите най-добрия избор.

Телец: Успех ви носи решителното настъпление

Мощният съюз на Слънцето и Марс през 2017-а готви за вашия знак доста динамично развитие на събитията. Не си и помисляйте, че ще ви се отдаде да стоите някъде в ъгъла: звездите ви подтикват към решително настъление по всички фронтове и вадят пред вас необходимите възможности.

Вашите усилия задължително ще дадат плодове: вие ще можете, най-накрая, да се разделите със стари задължения, които са ви пречели да живеете щастливо, и ще правите нещата с лека душа. Смело вървете в атака, а побеждавайки, наслаждавайте се на успеха си!

Близнаци: Успех ви носят общуването и кративността

2017 година обещава на представителите на вашия знак не само творческа, но още и много продуктивна атмосфера като цяло. Смело задействайте вашите връзки и познанства във всички области: именно чрез общуването вие ще получите необходимата помощ, а така също и нов поглед към себе си и света.

Особеното внимание на Сатурн ще ви помогне да преодолеете вашата обичайна склонност към разсеяност в работата: набелязвайки си цел, проявете упорство и дори инат – такава стратегия ще оправдае изцяло усилията ви.

Рак: Успех ви носи смелостта

2017-а е готова да отвори за вас вратата на бъдещето, ясно набелязвайки няколко много интересни перспективи. Разликата между тези, които ще се възползват от шанса или ще го изпуснат, се заключава само в едно: във вашата лична способност да проявите смелост.

Причината е в позицията на Марс, който обещава успех само на онзи, който е готов да направи първата крачка. От вас се изисква смела стъпка, за да преодолеете природната си сдържаност и скромност. Необходимо е да проявите инициативност, а ако е необходимо – и да изискате полагащото ви се. Не се съмнявайте: такава стратегия е обречена на успех.

Лъв: Успех ви носят дългосрочните планове

Настъпващата година може да стане за вас начало на цяла поредица от важни вътрешни изменения, които ви отварят път към щастливото бъдеще. Освободили се от някои илюзии, вие ще можете да съпоставите своите идеи с реалността и след това успешно да ги претворите в живота.

Изминалата година бе за вас победоносна, сега идва времето, в което трябва да осмислите достиженията и да се обърнете към бъдещето. Насладете се на паузата и започнете да строите планове за утре.

Дева: Успех ви носят енергията и находчивостта

Настъпващата 2017-а ви обещава доста повече шансове в сравнение с отминаващата 2016 г. Много сложни за вас ситуации ще намерят своето решение, а в отношенията с хората – дори нелеките – вие винаги ще намирате възможност да отстоявате интересите си. Енергия ви дава войнственият Марс, но не си мислете, че ще трябва да се сражавате сам. Обърнете се към околните: именно те ще ви помогнат да намерите ключа към успеха.

Везни: Успех ви носи откритата позиция

Идващите 12 месеца като цяло обещават да са приятни за вас, особено що се отнася до отношенията с хората. Чакат ви открития, които не предвещават нито сложни изпитания, нито неприятни сюрпризи. Случващото се ви настройва на творческа вълна, която обхваща практически всички области на живота ви.

Вашата природна склонност към емпатия и откритост към другите ще ви донесе заслужено признание и популярност. Вие сте постоянно търсещи и това ще ви бъде само от полза: благодарение на хората около вас ще можете да преодолеете всякакви препятствия и да усетите щастието.

Скорпион: Успех ви носят отколешни мечти

2017 година обещава да ви помогне в реализацията на проекти, които преди сте били принудени да оставите на заден план. Време е да пристъпите към онова, за което отдавна сте мечтали: ще получите свеж прилив на енергия и вички обстоятелства ще се подредят така, че ще ви се отдаде да осъществите своите желания.

Освен това много от онова, за което сте се борили в предходните години, накрая ще започне да дава своите плодове. В нищо не се съмнявайте и ще се усетите звезда!

Стрелец: Успех ви носят желанието за промяна и поддържката на близките

Новата година обещава да премине под знака на големи промени и което е най-важното – те ще бъдат за вас желани. Това се отнася особено за сферата на вазимоотношенията, които през идващите 12 месеца излизат на първи план във вашия живот.

Не се страхувайте и не се смущавайте от нищо: приятелите и близките ще ви поддържат винаги в главното, а ако възникне такава необходимост, ще ви избавят от всякакви грижи. Доверете се на онези, които ви обичат и се наслаждавайте на новите отношения.

Козирог: Успех ви носи скритият потенциал

През идващата година звездите са подготвили за вас нагледна презентация на вашите таланти и скрити възможности. Новите врати ще се отварят за вас една подир друга – ще ви е необходимо само да отделите малко време за това да оцените всеки шанс и да се възползвате от него.

Подобен анализ ще ви помогне да откриете у себе си нови ресурси – в много случаи неочаквани за околните. Направете си планове какво може да постигнете повече и ще удивите и себе си, и другите.

Водолей: Успех ви носи принципът на ускорението

2017-а придава енергия на онова, което се случва във всички сфери на вашия живот. Общуване, отношения с хората или практически задачи – всичко ще се решава много по-бързо и по-ефективно, отколкото досега. Авторитетни учители като Нептун и Сатурн са ви преподали през предходните няколко месеца уроци по търпение, а сега вашата настойчивост вече започва да дава плодове. Можете да сте уверени в себе си и в околните и смело да увеличавате скоростта.

Риби: Успех ви носи раздялата с миналото

Настъпващата година обещава да разпръсне много облаци и да проясни хоризонта. Решителният Марс ви зарежда с вътрешна енергия, която е необходима, за да разрешите натрупалите се въпроси и да разблокирате стопирани житейски ситуации.

Вашата креативност расте, вие сте способни да намерите изход от всякаква задънена улица, затова не се бойте да действате въпреки това „така е прието”. Не се стеснявайте да споделяте своите чувства с другите: на заобикалящите ви ще се понрави новият ви, непознат открит образ.

(По материали от чуждестранния печат)