2016-а: успехи или разочарования в кариерата ви?

2016-а: успехи или разочарования в кариерата ви?

Може да наближава средата на годината, но експертите, които се занимават с изготвяне на хороскопи, не почиват. Няма делник, няма празник за тях. Някои вярват на предсказанията им, други не. Предлагаме ви един нумерологичен хороскоп за 2016-а. Той ще ви даде възможност да „сверите часовника“ с онова, което действително ви се е случило от началото на годината досега и търпеливо да изчакате дали предсказанията на числата ще се сбъднат.

Хороскопът е изготвен на базата на личното ви число, което припомняме как се изчислява. Ако сте родени на 25.09 правите следната сметка: 2 + 5 + 0 + 9 = 16; 1 + 6 = 7. Към това число прибавяте 9 – това е числото на 2016 г. (2 + 0 + 1 + 6 = 9). Получава се 7 + 9 = 16, а после 1 + 6 = 7. Това е вашето лично число за 2016 г. И така, какво казва вашият делови хороскоп:

Вашето лично число е 1

Вие почувствахте жаждата за промяна още в края на изминалата зима, през февруари. Трябва обаче да отложите осъществяването на идеите си до юни – сега обстоятелствата не са идеални за голям старт.

Ако се заредите с търпение, хоризонтите окончателно ще се прояснят през юли и пред вас ще се открие дългоочаквана възможност да направите крачка напред. Ще можете да представите публично вашият личен проект през септември, а есента ще бъде изпълнена с дух на надежда и обновление.

Вашето лично число е 2

Ако вие неведнъж сте се замисляли за развитие на кариерата си, вероятно през март и април сте се зарадвали на добри перспективи. А през май най-накрая при вас ще дойде онова, което ви е отдавна обещано.

Това ще ви накара да видите бъдещето си изцяло в розово. Но ако пролетта е многообещаваща, лятото ще бъде за вас много активно, затова запазете дъх, за да не изостанете в дистанцията. В началото на септември е добре да си вземете заслужена почивка, а през октомври си изяснете нерешените задачи и обобщете бурните събития.

Вашето лично число е 3

До април вие буквално сте витаели в облаците, но сега този период завършва. Предстои ви да поемете някаква нова отговорност. Работата, естествено, ще се увеличи, но това съвсем не ви тежи, напротив, стимулира ви.

През май колегите просто ще завидят на вашата продуктивност. Вие ще се справите с всички предизвикателства и можете да очаквате награда през юли. Неголямо септемврийско разочарование ще бъде бързо забравено, а декември ви е подготвил подарък, от който не можете да се откажете.

Вашето лично число е 4

Приемайте поздравления! Тази година ви е подготвила много приятна новост в областта на професията. Всичко, което сте очаквали още от миналата година, накрая ще се осъществи тази пролет.

Бъдете обаче внимателни със завистниците: не всички се радват на успехите ви с чисто сърце. По тази причина е добре да не пътувате далеч и задълго през лятото. Започвайки през септември, събитията ще потеглят в пълен ход и ще ви е нужна много енергия, за да издържите на ритъма. Без паника – вие сте напълно способни на това.

Вашето лично число е 5

От тази зима всички събития във вашата кариера се развиват буквално като на забавен каданс. Трябва да се заредите с търпение минимум до октомври, за да започнете да получавате отговор на вашите въпроси и отново да усетите ускорението.

Не си струва да губите това време в бездействие: отваряйте си ушите и очите, внимателно гледайте настрани, не пропускате новите идеи и знаците на съдбата – не ви ли призовават те към значителни промени? При всички положения ситуацията ще се подобри през септември, а ноември ще ви предложи наистина интересни варианти.

Вашето число е 6

Още през февруари пред вас изникна необходимостта да приемете деликатно и важно решение, за което сте потърсили съвет от околните. Тази пролет помощта и подсказването могат да дойдат от по-възрастен човек, но и от вас се изисква висока съсредоточеност и яснота на мисълта.

Събитията в началото на годината малко са разколебали самоувереността ви. Но не се тревожете: с началото на юни успехът ще се върне при вас задълго и отново ще усетите, че плувате в свои води.

Вашето лично число е 7

Тази зима вие сте показали чудеса от ефективност. Блестящо сте се справили с нова отговорност и не сте пуснали гол във вратата си. Въпреки това не бързайте да лежите на лаврите и не давайте да ви измамят с формална усмивка и комплимент от тези, които много искат да сложат прът във вашето колело.

Началото на лятото ще ви даде шанс за кратка почивка, възползвайте се от нея, за да възстановите силите си. Септември и октомври ви готвят промени. Не пропускайте важните знаци през ноември.

Вашето лично число е 8

Началото на тази година като че ли ви е донесло успех на всички фронтове, но въпреки това вие си задавате въпроси за случващото се и се замисляте за промени. Възможно е през пролетта дори да ви се прииска да смените професията си, а през май тази идея ще ви се струва съвсем реална.

И въпреки това няма да ви е лесно да направите избор между риска и стабилността. Не е излишно да се вслушате в съвета на по-възрастните. Дочакайте октомври: ситуацията трябва да ви се изясни.

Вашето лично число е 9

Вие искате да получите всичко и веднага, но ще ви се наложи да проявите търпение, за да стигнете желаното. В началото на пролетта се борите с разочарование и през май е възможно да намерите изход.

Юни и юли готвят изпитания за вашата настойчивост и професионализъм, а вие ще ги преодолеете успешно. Септември ще ви засипе с добри новости като с есенни листа. Всичките ви усилия няма да са напразни. С идването на декември нищо няма да е в състояние да ви спре.