Вашият секс хороскоп за февруари

Вашият секс хороскоп за февруариПрез февруари ще отбележим Св. Валентин. И Трифон Зарезан, разбира се. Много от вас знаят с какво ще ги изненада половинката им. Нека обаче хвърлим едно око към звездите, за да видим какво ни вещаят те в сферата на интимното. Понякога нещата се случват, нали?

Овен
Вашият стил: Отдавате се цялата на любовта и не сте склонна да усложнявате живота си, когато у вас се пробуди желанието. Активната сила на либидото и яркият темперамент ви позволяват да забравите за всичко, което би могло да се изпречи на пътя ви към наслаждението. Сексуалният ви хороскоп за февруари откровено дава да се разбере: най-много ви подхожда креативният партньор – например увлеченият от Камасутра, независимо от това самият той как я разбира.
Със знак плюс: Везните с тяхната любов към естетиката идеално уравновесяват вашите пориви, а Скорпионът, Стрелецът, Водолеят или Близнаците могат приятно да ви удивят.
Със знак минус: Ще ви бъде лесно да управлявате приятния Телец, но с него рискувате скоро да ви доскучае.

Телец

Вашият стил: Вие често живеете с усещанията си и не обичате да бързате, когато става дума за наслаждения. Сексуалността и чувствата за вас са неразделни: вие сте по природа вярна любовница, която се стреми да обладае мъжа изцяло и без каквито и да е условия. Вие сте достатъчно взискателна, в леглото не понасяте небрежност и суета, поради което вашият партньор едва ли ще получи правото на грешка.
Със знак плюс: Скорпионът остава без ум заради вашата чувственост, а вас ви завладяват неговите фантазии. Стрелец, Козирог, Рак или Везни ще бъдат също добри в леглото ви, ако с тях съвпаднат кулинарните ви пристрастия и вкусове.
Със знак минус: Изберете този, който докосва вашата ревност – няма значение под какъв знак на зодиака е роден.

Близнаци
Вашият стил: Защо да отлагате това, на което може да се насладите на момента? Общителността, интелектът и страстта ви към игра – тези черти определят и вашата сексуалност. В леглото вие сте любознателна, креативна, обожавате еротичните игри. Идеален партньор за вас ще е този, който умее и да ви заинтригува, и да ви разсмее.
Със знак плюс: Стрелецът както и Близнаците с възторг ще споделят вашите еротични фантазии. Скорпионът може да ви поднесе ярка изненада в сексуален и интелектуален план. Водолеят, Лъвът или Везните също не биха ви разочаровали.
Със знак минус: Не си струва да продължавате отношенията си с мъж без чувството за хумор или с такъв, с когото в леглото нямате какво да си кажете.

Рак
Вашият стил: В интимните отношения вие сте внимателна и чувствителна. За да се откриете и да се усетите желана, са ви необходими знаци на внимание и грижа, нежност и продължителни ласки. Сексуалният ви хороскоп за месеца предупреждава: вашите желания и настроения са доста променливи, затова вашият партньор трябва да прояви много деликатност, чувствителност и търпение, за да извоюва доверието ви и да ви укроти.
Със знак плюс: Лъвът ще ви подари възхитителни усещания – ще се слете с него тялом и духом. Скорпионът ще ви увлече в света на екстравагантните фантазии. Ракът, Девата или Рибите ще разкрасят света ви в най-романтичните краски.
Със знак минус: Няма да ви допадне партньор със сексуална практика, която асоциира с невярност. Между другото, Лъвът не е най-обнадеждаващият партньор.

Лъв
Вашият стил: По природа вие сте много романтична, но сексуалността за вас е над всичко. В този план за вас не съществуват комплекси или табута; вие неизбежно привличате мъжките погледи и се отдавате на насладата, без да се сдържате в нищо. Естествено, много сте самолюбива, но не сте игоист, в това число и в интимните отношения. Ваш идеален партньор е същият като вас – блестящ и харизматичен.
Със знак плюс: Редом с Везните ще усетите, че се издигате на пиедестал. Стрелецът ще ви увлече с темперамент, който по сила съперничи с вашия. Овенът буквално ще изгуби ума и дума във вашите обятия.
Със знак минус: Нерешителни, неизразителни, свити… Всъщност вие така и така не забелязвате подобни мъже.

Дева
Вашият стил: За вас гениалното е най-просто. А ако в отношенията възникнат трудности, то вие ще се справите с тях, ясно анализирайки ситуацията, както и собствените желания, и мотивите на партньора. Вашите инстинкти се ръководят от страстта, а желанието държи всичко под контрол. Вие получавате особено наслаждение, когато доставяте това наслаждение на своя партньор. Тантрическият секс е практика, която много подхожда на вашия темперамент.
Със знак плюс: Вашият идеален партньор трябва да притежава добър интелект и лек характер, да бъде верен и внимателен, учтив и елегантен. Не е изключено тези качества да откриете в мъж, роден под знака на Риби, Скорпион, Козирог, Рак или Телец.
Със знак минус: Секс за една вечер по-добре да не ви предлагат: дори да ви се струва, че това е любов от пръв поглед.

Везни
Вашият стил: Вие нямате някакви строги сексуални пристрастия, открита сте и готова да пробвате нещо ново. Въпреки това всеки безпорядък, грубост или принуда са способни мигновено да ви отблъснат и да охладят вашите страсти. Вие имате достатъчно темперамент, който се разкрива под влияние на чувствата и красотата – вашата собствена и на партньора. Хармонията в усещанията, цветовете и ароматите за вас е изключително важна: правейки любов, вие винаги предпочитате пози, в които изглеждате особено привлекателна и желана.
Със знак плюс: Вашият идеален мъж може да не притежава външност на модел, но трябва да е галантен, внимателен, стилен, с превъзходен вкус. Напълно възможно е той да е Стрелец, Козирог, Телец, Близнаци или Лъв.
Със знак минус: Вечният неудачник или любителят на бързия секс няма да намерят място във вашето легло. Бъдете предпазливи с мъжете от вашия знак: както и вие самата те не виждат голям проблем в леката забежка настрана.

Скорпион

Вашият стил: Пред вашия темперамент няма да издържи нито една преграда, а всичко останало зависи от вашето настроение. Вие с еднакъв успех и удоволствие може да доминирате или да се подчинявате в леглото, главното е вашият партньор да демонстрира откровено желанието си, а вие в неговите очи да се виждате неотразима. Вие знаете какво искате и отношения без еротика за вас нямат смисъл.
Със знак плюс: За вас идеален ще е партньорът, който споделя вашата страст и привнася нови оттенъци в чувствеността. В този смисъл вие навярно ще оцените достойнствата на родените под знака на Риби, Овен или Козирог.
Със знак минус: Вместо случайния секс вие ще предпочетете стабилните отношения, стига в тях да няма дори намек за скука или съпружеска рутина.

Стрелец

Вашият стил: Чувствата ви са спонтанни, а сексът предизвиква у вас изключително радостни емоции. Не са ви познати тежките съмнения или притеснението, вие се харесвате такава, каквато сте и не виждате смисъл в това да хитрувате и да лукавствате с партньора. Сексуалните приключения не ви плашат: вие обичате да живеете на момента и да получавате от него удоволствие. Вашият сексуален хороскоп за февруари намеква за любов от пръв поглед и виртуозна акробатика в леглото.
Със знак плюс: Мъжът Стрелец ще сподели вашата страст към еротични игри. Водолеят ще ви очарова със своето въображение. От Овена, Рибите или Близнаците очаквайте пеперуди в стомаха и други вълнуващи усещания.
Със знак минус: Вие не се вдъхновявате от интровертите, както и от мъже, съсредоточени върху собственото материлано благополучие или социалните успехи.

Козирог
Вашият стил: По природа вие сте от хората, на които целият свят не достига, макар че в демонстрацията на интимните си вкусове и предпочитания нерядко проявявате сдържаност: необходимо ви е време, за да разкриете своите чувства и да си позволите да се отдадете на наслаждението. На вашия партньор е нужна максимална деликатност и немалко чувство на такт, за да бъдат възнаградени усилията му: зад външно хладния ви вид на благоприличие той ще открие същински еротичен вулкан.
Със знак плюс: На вас ви е нужен автентичен, надежден, истински мъж, който умее да проявява дълбока чувственост. Според знака на зодиака това може да се окаже Телец, Дева или Лъв.
Със знак минус: Съблазнител виртуоз или ловък манипулатор няма да е по вкуса ви за любовник.

Водолей
Вашият стил: Надарена сте с прекрасно въображение и имате вкус към секс играчките. Вашата сексуалност е открита за всякакви експерименти, но вие сте нетърпелива и се отнасяте лошо, когато ви се съпротивляват. Харесва ви да управлявате ситуацията, но не бързате да давате обещания и да поемате сериозни задължения: животът всеки ден предлага толкова възможности, че би било глупаво да се отказвате предварително от тях.
Със знак плюс: Риби, Водолей, Близнаци или Стрелец – с любовник, роден под тези знаци, имате максимални шансове за съвместимост.
Със знак минус: Абсолютно противоестествен вариант за вас – мъж, който се стреми да доминира или обратно – изцяло да зависи от вас.

Риби

Вашият стил: За вас сексуалните пориви нерядко са свързани с романтични преживявания, физическото влечение – с възвишени чувства, а силата на оргазма – с полета на въображението. Вашето тяло може да се сравни с музикален инструмент: вие прекрасно знаете неговия език и с негова помощ сте способна да създадете истинска симфония. За това обаче ви е нужен партньор виртуоз, който вместо праволинейния натиск да владее изкуството на вдъхновената нежност.
Със знак плюс: Дева, Водолей, Рак, Телец или Везни – важното е възлюбеният да е готов да се отдаде на потока на вашите фантазии… Но все пак не напълно да къса с реалността и здравия разум.
Със знак минус: Какво варварство – да играе на струната на вашата изискана натура; каква низост – да използва възвишените ви чувства! Възможно е такива манипулатори вече да са попадали на пътя ви – не повтаряйте стари грешки!