Излъгана съпруга, бременна любовница

Излъгана съпруга, бременна любовницаОжених се млада, едва бях навършила 16 години. Той се казваше Младен. Беше най-красивият мъж, когото бях срещала в живота си. Имаше искрящи зелени очи, беше висок и мускулест и винаги беше заобиколен от жени. Не вярвах, че ще ми обърне внимание.

Една вечер в дискотеката, както си танцувах на дансинга, някой ме прегърна през кръста, обърна ме към себе си и ме целуна. Беше Младен. Ей така, без да сме се запознавали предварително, нито нищо. Хвана ме за ръка, заведе ме у тях и каза, че вече съм негова жена. Не вярвах на късмета си, не само, че ме харесваше, но и искаше да се ожени за мен. Младен беше по-голям от мен с 10 години. Аз не бях ходила сериозно с други момчета и бях девствена. През онази първа нощ се притеснявах страшно и ме беше толкова срам от голото ми тяло и от тялото на Младен, че просто се оставих да прави с мен каквото си иска. Не усетих никакво удоволствие от секса, само ме болеше и кървях, но в същото време се и радвах, че съм с този мъж. Той каза, че е много поласкан, че съм се пазила за него. Целуваше ме нежно. Заспах в прегръдките му.

Така започна съвместният ни живот. Моите родители бяха абсолютно против връзката ми. Неопитността и младостта ми обаче си казаха думата. С Младен набавихме необходимите документи и се разписахме тайно. Поставени пред свършен факт, родителите ми не можеха да направят нищо. А аз летях в облаците – най-красивият мъж в града беше мой съпруг, бях изпреварила всичките си приятелки с женитбата и мислех, че не може да има по-голямо щастие. Започна да ми харесва с Младен да се любим по цяла нощ и с нетърпение го очаквах вечер вкъщи. Не ходех на работа, той казваше, че печели достатъчно за двама ни освен това не иска жена му да я гледат чужди мъже. Благодарение на майка ми успях да завърша средното си образование. За записване на висше обаче и дума не можеше да става, Младен беше против. Някак неусетно минаха четири години.

Мъжът ми се промени. Рядко се усмихваше, закъсняваше вечер, непрекъснато беше в лошо настроение. С мен лягаше изключително рядко и то само ако беше пиян. Усещах, че се отдалечава от мен, но не искаше да разговаря по въпроса, а аз нямах достатъчно опит и само се надявах всичко отново да си дойде на мястото. Приятелката ми ме посъветва да го причакам пред работата му и да видя какво прави. Стори ми се добра идея.

Една вечер се скрих зад едно дърво и зачаках. Пред входа на фирмата стоеше една бременна жена и също чакаше някого. Когато съпругът ми излезе, непознатата се приближи към него, целунаха се и той погали корема й. После тръгнаха прегърнати. Излязох иззад дървото и застанах пред тях. Исках обяснение сега, веднага. Чакам дете, каза Младен, ти като си ялова кой ти е виновен. Дойде ми като гръм от ясно небе, никога не бяхме говорили за деца. Почувствах се безкрайно унижена и наранена. Отидох до апартамента, в който живеехме, събрах си багажа и отидох при приятелката ми, нямах очи да се върна при родителите ми. Изживявах много тежко случилото се. Останах в града само докато уредя развода.

Имах братовчеди в Америка. Бяхме много близки и добре се разбирахме. Свързах се с тях и заминах в първия удобен момент. Посрещнаха ме като царица. Записаха ме на курс за подобряване на езика. Курсът се водеше от един красив мъж, Хари. Много си допаднахме. След курса цялата група отиваше до близкия бар за по едно питие. Хари беше женен от няколко години, но нямаше деца. Казваше, че с жена си правят опити, но за сега не се получава.

Една вечер стояхме в бара до по-късно. Хари ме изпрати до апартамента ми, целуна ме и ми прошепна, че ме желае. И двамата бяхме пили повече от обикновено. От дълго време не бях се любила с мъж и желанието ми беше по-силно от вътрешния глас, който ми казваше, че правя грешка. Започнах връзка с Хари. И ето сега, пет месеца след като за пръв път бяхме заедно, аз разбрах, че съм бременна. Още не съм решила да се радвам ли, че мога да имам деца, или да съжалявам за станалото. Най-много се притеснявам за жената на Хари. Спомням си много добре каква болка изпитах, когато друга жена забременя от мъжа ми и в никакъв случай не искам да причинявам това на жената на Хари. Каква глупачка бях да започна връзка със женен мъж.

Хари не знае, че съм бремена. Нямам намерение да му казвам. Може би ще родя и отгледам сама детето. Още се чудя какво решение да взема. Случи се да съм и от двете страни – и като излъганата съпруга, а сега и като бременната любовница. В главата ми е хаос. Със сигурност знам само едно, не мога да причиня болка на една невинна женена жена и тя никога няма да се чувства зле заради моята авантюра с женен мъж.
Автор: Сребрина