Живеех със сина, влюбена бях в бащата

Живеех със сина, влюбена бях в бащата Объркана съм. В главата ми е една въртележка. Срам ме е. Страх ме е. Влюбена съм. Но да започна отначало.

Бяхме отишли с приятели на море. Всички бяхме млади, познавахме се от години и си прекарвахме супер. Харесахме си един от баровете и след плаж винаги отивахме там. Собственикът беше на наша възраст и явно му бяхме приятни, защото редовно ни черпеше. Пускаше ни музиката, която искахме, и танцувахме до зори. Понякога се присъединяваше към нас.

Разбрах, че ме харесва, когато започна да ме кани на разходки и да ми прави дребни подаръчета. Вниманието му ме ласкаеше, но не бях влюбена в него. Отпуската беше към края си. Последната вечер отидохме пак в бара. Росен, така се казваше собственикът, каза, че тази вечер всичко е за негова сметка. Пусна блус и ме покани да танцуваме. Чувствах се добре в ръцете му. Не беше много висок, но достатъчно добре сложен, с оформени мускули и секси. Когато песента свърши, Росен ме попита искам ли да се поразходим навън, защото имал нещо да ми говори.

Излязохме. Барът се намираше близо до плажа, виждахме морето и чувахме плясъка на вълните. Беше много романтично. Той ме прегърна през раменете. Беше ми приятно да чувствам допира му. Тогава заговори. Каза ми, че се е влюбил в мен и му се иска да остана с него. Истината беше, че усещах, че ме харесва, но не предполагах, че се е влюбил в мен. Отговорих, че трябва да се прибера, защото имах неотложни задачи, но че съм поласкана от предложението му и ще го обмисля. Росен ме целуна за пръв път. Целувката му ми беше приятна, но не беше от тия, дето те оставят без дъх. Продължихме да се целуваме, докато приятелите ми не излязоха да ме търсят.

Прибрахме се да поспим преди утрешното отпътуване. Не дадох конкретен отговор на Росен и не се сбогувах с него. На сутринта натоварихме багажа и потеглихме към родния град. Прибрахме се по живо по здраво и на другия ден отидох на работа, както обикновено. По обяд ме извикаха при директора и ми връчиха писмо, в което ме уведомяваха, че поради съкращения на щата вече нямат нужда от услугите ми. Стана ми неприятно. Имах да плащам сметки, а и въобще не очаквах, че ще ме уволняват. Прибрах се в апартамента си, затворих се в стаята и нямах желание за нищо.

След чудесната почивка на море, уволнението ми идваше като удар в гърба. Беше ми обидно – защо мен, работех най-много от всички, но явно това нямаше значение. Багажът ми още не беше разопакован. Взех още един куфар с вещи, качих се на колата и се върнах при Росен. Не се обадих на никого къде отивам и какво смятам да правя. Не знаех дали постъпвам добре, но в момента това ми се стори правилното решение. Росен се зарадва, че ме вижда. Лицето му грейна в усмивка. Заведе ме в апартамента си и ме остави да се настанявам. Каза, че ще се върне след около час. Влязох в банята и взех вана. После изсуших косата си, гримирах се, облякох една лятна рокля и го зачаках да си дойде.

Разгледах апартамента. Имаше прилични размери и беше обзаведен с вкус. Излязох на терасата да погледам морето. Там ме завари Росен. Попита ме какво искам да правим – дали съм гладна, искам ли да излезем или предпочитам нещо друго. Казах, че предпочитам да останем в апартамента. Нямах желание да излизам. Исках да приготвя нещо за ядене, но той каза, че ще го приготвим заедно. Измислихме си някаква салата, която кръстихме „Салата изненада“, защото не знаехме дали ще ни хареса. Нарязахме салами, взехме хляб и седнахме на масата.
През цялото време се смеехме. Росен ме забавляваше с най- различни истории. Отпуснах се и се чувствах като у дома си. После пихме вино.
Танцувахме.
Целувахме се.
Любихме се.
Беше ми приятно, но още веднъж си дадох сметка, че го приемам повече като приятел и че не съм влюбена в него.

Така започна съвместният ни живот. Росен работеше в бара, аз ходех да му помагам в часовете, когато имаше много хора, а през другото време бях на плажа или почивах в апартамента. Росен ми повтаряше непрекъснато, че ме обича и аз се оставях да ме обича. Опознавах го бавно. Имахме малко общи интереси. С мен се държеше като с принцеса, но към персонала в бара беше безмилостен – непрекъснато уволняваше някого и назначаваше нови хора. Приятелите му също не ми харесваха – бяха все с нови жени и нямаха какво да кажат на света. Освен това винаги коментираха бившите си гаджета. Така разбрах, че Росен също е сменил много жени.

Този ден на гости ни беше дошъл бащата на Росен – Стоян. Понеже Росен нямаше да се връща за обяд, със Стоян излязохме да обядваме в един ресторант. Продължавахме да разговаряме като стари приятели.
Денят беше прекрасен. Решихме да отидем на плаж. Върнахме се в апартамента, сложихме бански, взехме хавлии и тръгнахме. Там огледах още по-добре прекрасното тяло на Стоян.
Личеше си, че този мъж спортува активно – мускулестото му тяло беше като изваяно. Пекохме се известно време и после влязохме в морето. Стоян ме учеше да плувам и докосванията му ме караха да потръпвам. Беше ми така приятно! После се прибрахме в апартамента да чакаме Росен. Той се прибра само, за да каже, че заминава за една седмица и без повече обяснения тръгна. Останахме двамата с баща му. Вечеряхме, гледахме телевизор и после си пожелахме „Лека нощ“.

Не ми се спеше. В леглото мислех колко много ме привлича този мъж. На сутринта Стоян ме чакаше да закусим. После пак ходихме на плаж. Плувахме. Аз усещах как се влюбвам и бях много объркана – все пак това беше бащата на човека, с когото живеех, но не можех да направя нищо. Вечеряхме на терасата и не спирахме да разговаряме. През нощта не спирах да мечтая за Стоян. Още два дни изкарахме така. Росен не се обаждаше и не отговаряше на телефонните ми обаждания. На петия ден Стоян предложи да си направим пикник.

След толкова дни плаж да правим нещо различно, ми се стори отлична идея. Приготвихме набързо нещо за хапване и пиене и тръгнахме. Близо до града имаше място с дървета и мека зелена трева. Там си устроихме пикника. И там Стоян ми призна, че неудържимо го привличам. Попита ме какво чувствам към сина му и бях принудена да призная, че не съм влюбена в него.
Тогава Стоян ме целуна – гореща, разтапяща целувка, от която останах без дъх.
После ме люби.
Мислех си, че за пръв път в живота си изпитвам тази изгаряща страст – тялото ми отговаряше на всяко негово докосване, ръцете ми не спираха да го галят, а огнените му целувки ме караха да губя представа за времето. Изживявах прекрасни и същевременно ужасни моменти – как успях да попадна в такава ситуация и да бъда любовница едновременно на бащата и на сина.
Не знаех какво да мисля за себе си. Мръсница ли бях? Как щеше да се развие всичко? Много въпроси без отговор.

Междувременно дните и нощите със Стоян бяха това, за което бях мечтала цял живот. Този прекрасен мъж ми казваше, че съм жената на живота му и това ме радваше и плашеше едновременно – ами ако синът му каже да не се занимава с мен и ме изостави.

На седмия ден при едно от последните ми обаждания на Росен някой все пак вдигна телефона. Женски глас ми каза, че Росен се къпе и после със смях затвори телефона. Нищо не разбирах. Вечерта Росен се върна и с него дойде една жена. На мен ми каза да не вдигам скандали, защото просто се е влюбил в друга. Нямах никакво намерение да вдигам скандали – не го обичах и бях намерила желания мъж в лицето на баща му. Не личеше да го интересува особено, че аз и баща му сме заедно, беше прекалено зает с новата си любов.

Апартаментът обаче беше тесен за толкова чувства и със Стоян отидохме на хотел. След като разбрахме, че синът му не се вълнува от връзката ни, вече по-спокойно започнахме да правим планове за бъдещето. Решихме, че ще е добре да останем да живеем близо до морето, което обожавахме и двамата. Купихме малка къща с голяма градина и сега живеем в нея.

Понякога мисля за връзката ми с Росен и чувствам, че взех правилното решение. Знам, че има и хора, които не одобряват, че живея с баща му, но се надявам времето да сложи всичко на мястото му.
Имам една добра новина – днес разбрах, че съм бременна и бързам да съобщя на любимия мъж.
Автор: Сребрина