10 типа самотни мъже, които ви чакат в интернет

10 типа самотни мъже, които ви чакат в интернет

Понякога ни се струва, че край нас просто няма никого. Навярно всяка жена е изпитвала поне веднъж в живота си подобно чувство. В същото време семейният терапевт Лиза Коупланд твърди, че има поне 10 типа самотни мъже, които можете да срещнете в интернет. И не само там. А кой от тях ще е точно вашият тип, трябва вие да изберете. Но и да бъдете много внимателна.

Мачото

Той е фаворит, рязко се отличава от останалите и естествено е вие него да изберете на първо място. Той е обаятелен и знае как да направи така, че вие да се чувствате на седмото небе. Но трябва да знаете, че той е и основният кандидат, който може да разбие вашето сърце… С него е много интересно да се прекара свободното време – при условие, че не разчитате на продължителни отношения.

Привързаният

Вие все още само си пишете, а той вече ви нарича «моето момиче». Той постоянно иска да получава от вас съобщения и иска да ви звъни няколко пъти на ден. Внимавайте да не стане така, че по този начин да узурпира цялото ви свободно време. Ако това се случи, просто няма да можете да общувате с други хора, както и с други интересни мъже.

Рокерът

В профила си в социалните мрежи той е неизменно с фото до расов мотоциклет, с каска и тъмни очила. Немалко мъже в средата на живота си се изкушават от подобно хоби. Сред тях има хора с различни професии – лекари, адвокати, бизнесмени. Ако не се страхувате да седнете на задната седалка на мотоциклета, у този кандидат определено има потенциал.

Анонимният

В социалните мрежи неговият профил е без снимка. Името му почти сигурно е измислено. Можете да си общувате с него в интернет, да ви е интересно, но той ще си остане все същият: женен мъж, който просто флиртува във фейсбук или туитър.

Романтикът от разстояние

Ако като малка сте обичали да фантазирате, за вас това може би е идеалният избор. Вие прекарвате с часове на телефона, разкривайки си един на друг най-дълбоките тайни. Факт е обаче, че след личната среща очи в очи «телефонната химия» невинаги остава.

«Като консултант съм се срещала с такива двойки, които живеят сравнително близо един до друг, на няколко часа път. Това е вашият тип партньор, ако вие не обичате рутината в отношенията и сте съгласна да прекарвате заедно само уикендите», споделя опита си терепавтът Лиза Коупланд.

Мъжът, който търси психотерапевт

Той търси психолог и неговият психолог сте вие. С часове той е готов да ви разказва за своите проблеми и съмнения. Ако на вас това не ви е интересно – бягайте и търсете емоционално по-здрав и стабилен партньор.

Интернет купувачът

Сред най-смешните профили в социалните мрежи са ония, в които мъжът описва в детайли каква жена точно търси. Все едно става въпрос за стока, а той е купувачът. «Висока, стройна, медицинска сестра или лекарка, без деца, непушачка…» Още по-смешно е обаче, ако вие се радвате, когато четете това, и сте доволна, че попадате в изискванията…

Юношата

В интернет действително има подобна категория юноши, които се интересуват от по-възрастни жени. Ако това утешава вашето его, защо не? Главното е да следите, за да не се превърнете, както казват англичаните, в Sugar Mama, което означава да не станете негов попечител.

Възрастният

Това са мъже от старата школа, честни и праволинейни. Те знаят и могат да се отнасят към вас като към дама. В повечето случаи с тях е интересно и да се поговори. Струва си да дадете шанс на такъв мъж, поне веднъж.

Вашият мъж

Той няма да е най-красивият. Но той ще се интересува какво правите, как живеете, ще иска да направи за вас всичко, за да бъдете щастлива.
В крайна сметка изборът е ваш. Те са онлайн и ви чакат!