1 милиард долара струват бедрата на Марая Кери

1 милиард долара струват бедрата на Марая Кери
1 милиард долара струват бедрата на Марая Кери

Обикновено когато стане дума за световни звезди, се говори за много пари. Те наистина са милионери. Участията им струват милиони. Само появата им – също. Не си даваме сметка, че макар да е парадоксално, пари струват и техните тела (разб. бедра, бюст, крака, усмивка…). За какво иде реч?

Бедрата на Тейлър Суифт например струват ни повече, ни по-малко от 40 млн. долара. Преди дни се разбра, че знаменитата кънтри изпълнителка, чието състояние се изчислява на 200 млн. долара, се е обърнала към застрахователен агент, за да застрахова своите бедра. Компанията ги оценява на 40 млн. долара, което, както се разбра, самата певица не е очаквала.

Мно-о-ого, много по-скромни са бедрата на топмодела Хайди Клум. И за нея те са суперценни, разбира се, като за всеки модел. Нейната застраховка „бедра“ обаче е едва 2 млн. долара. При това в пика на кариерата й. Любопитното в случая е, че безупречното дясно бедро на бившия ангел на Victoria\’s Secret струва 200 000 долара повече от лявото, на което има малък белег.

И все пак ако става дума за бедра, рекорда държи без съмнение певицата Марая Кери. Контрактът й със застраховател е наистина шокиращ – 1 милиард долара. Няма такава цена! Безпрецедентна и по-висока от цената на всички звезди на шоу бизнеса, взети заедно. Тя сключи застрахователния договор през 2006 г., когато бе удостоена с наградата на компания Gilette „Божествени бедра“.

И ако за топмоделите, актрисите, певиците бедрата са най-ценното нещо, за футболната звезда Кристиано Роналдо най-скъпи също са краката. Те са застраховани за 144 млн. долара. Тук особеното е, че полицата за огромната сума е оформена от клуба на Кристиано – „Реал“ (Мадрид). Точно на половин цена са застраховани краката на друг звезден футболист – Дейвид Бекъм.

Джулия Робъртс, която изигра блестящо „Хубава жена“ в тандем с Ричард Гиър, е застраховала усмивката си за 30 млн. долара. Скромничко, както се казва. Какво ли би струвало на нейния стоматолог, ако направи нещо по грешка?
Докато някои звезди обичат да изтъкват парите, които струват, други са по-неразговорливи в тази посока. Знаменитата Джей Ло например пази в тайна за каква сума е застрахована най-голямата й ценност – дупето. Без да знаят каква е истината, медиите налучкват. Според някои средства за масова информация застраховката е само за 27 млн. долара. Други говорят за 300 млн., а трети достигат дори до милиард. Певицата обаче мълчи.

При Мадона нещата хич не са добре. Тя поиска да застрахова бюста си за по 6 млн. долара всяка гърда, но компанията отказа с мотива, че цената не е реална. Все пак застрахователят се съгласил компромисно на 2 млн. за целия бюст.
На снимката – Марая Кери с бедра за 1 милиард долара.
Снимка