Само за мъже: Ако тя не пие алкохол

Ако тя не пие алкохол

Статистиката сочи, че за повечето мъже е доста трудно да си представят среща с ново момиче на вечеря без алкохол: казват, че за да стане общуването по-непринудено и да се премине на „ти“, е нужна поне чашка вино. Как да бъдеш изискан кавалер, ако не налееш чашата на дамата си, при това спазвайки етикета? Ако тя не пие обаче? Какво се случва?
Има няколко неща, с които мъжът трябва да е наясно.

Тя не е длъжна да обяснява защо не пие алкохол

Ако дамата ви е казала на вечеря, че не употребява алкохол, не е необходимо да я разпитвате за причините. И което е още по-лошо – да изразявате учудване. Не поставяйте акцент върху този момент и не я уговаряйте! Думата на вашата дама е закон! Причини да се избягва алкохолът има много и те почти винаги са строго лични. Просто почакайте. Когато тя е готова, сама ще ви разкаже за това.

Това, че тя не пие, не означава, че и вие трябва да се придържате към това правило

Има трезвеници, които се чувстват дискомфортно в компанията на хора, които употребяват алкохол. Има и други, които съвършено спокойно прекарват свободното си време в компанията на пиещи. Не правете предположения, навярно няма да е необходимо да отказвате и вие алкохола само и само за угода на партньорката ви. Запитайте я директно: би ли имала нещо против да си поръчате едно уиски, примерно, и с уважение приемете нейната позиция.
Естествено винаги ема едно „но“: ако към края на вечерята вие сте доста силно подпийнали, а тя е абсолютно трезва, вероятността срещата да завърши в леглото, е доста малка. Сексът, когато и двамата са почерпени, може да бъде и незабравим, но ако единият от партньорите е на трезва глава, е съвсем различно. Така че – внимавайте!

Погрижете се предварително за това тя да пийне у дома

Ако успеете да я заведете у дома и й предложите за пиене, а в хладилника ви няма нищо друго, освен минерална вода и бира, определено губите точки в очите на дамата. Затова е добре предварително да знаете предпочитанията на партньорката си и да се запасите с напитките, които тя не отказва. Има и друг тънък момент. Можете спокойно да й предложите безалкохолен мохито или дайкири, приготвени собственоръчно – тогава успехът на вечерта ви е гарантиран!

Сексът може да бъде не лош (а може и да е по-хубав), ако тя е трезва

Не трябва да се забравя и фактът, че с трезво момиче може да се прекара доста по-фантастична нощ, отколкото с пияно. На трезва глава тя ще помни всеки миг, прекаран с вас в леглото. И което е най-приятното: сутринта няма да съжалява за нищо и няма да ви упреква, че сте се възползвали от състоянието й.

Важните думи произнасяйте на трезва глава

Ако вие пиете в компанията на трезва жена, всички важни неща от рода на обещания и признания във вечна любов правете на трезва глава, а не след като сте се почерпили. Помнете, че вашата партньорка с ясно съзнание възприема сериозно дори тези думи, които вие сте казал на шега. Тя така или иначе няма да остане очарована, ако чуе за първи път от приятеля си „обичам те“, изречено с пиянски глас.

В заключение:

Никога не й задавайте въпроса „А ти какво правиш, като не пиеш?“. Казвайки това, вие намеквате за някакъв нейн недостатък. А тя е нормален човек като вас: ходи на работа, среща се с познати, пребивава на различни места, има си любими занимания. Струва ли си този малък нюанс да се превърне в преграда за вашите отношения?…