Anna.bg
Любов
27 март 2015

Най-разпространените заблуди за женската привлекателност

3 723
0
Най-разпространените заблуди за женската привлекателностВярно ли е, че мъжете предпочитат глупави жени? Как да се облечем така, че да привлечем вниманието на мъжа на мечтите си? Какво трябва да помним, за да не се лишим от интереса на любимия? Предлагаме ви наблюдения върху най-разпространените митове за това какви жени привличат интереса на мъжете.

Откровено облекло
Нерядко в желанието си да привлекат мъжкото внимание момичетата залагат на дръзката сексапилност в гардероба си: съблазнителни деколтета, ултракъси поли, ярки цветове, плътно описващи фигурата дрехи. Всички тези детайли са призвани да направят женския образ привлекателен в очите на мъжа. В крайна сметка обаче, ако вие искате не просто да привлечете вниманието, а да срещнете мъжа на мечтите си, трябва да занижите чувствително сексапила във вашия външен вид, като добавите сдържаност, елегантност и мека женственост.
Съблазнителната красота в мини полата безусловно провокира сексуалното желание. Ако обаче вие искате да ви обичат, не се обличайте така, че само и единствено да ви желаят.

Външност на модел
Мит, който заставя милиони млади дами по света да се изтощават с какви ли не диети, да лягат под ножа на пластичните хирурзи, за да заприличат на момичетата от кориците на списанията. В преследването на идеала дамите губят самите себе си, стараейки се да копират пропорции, прически, форма на носа, губейки собствената си индивидуалност. В крайна сметка: красивата външност безусловно е първото, с което жената прилича мъжа: той харесва добре поддържана коса, гладка от здраве кожа, умение за обличане и грим с вкус, стройна фигура. С други думи мъжете харесват жени, които пазят своята красота, но в същото време ценят своите особености, уважават ги и могат да се представят, без да копират сляпо стандартите.

Слабост и зависимост от мъжете
Популярен и привидно атрактивен в мъжките очи образ, който младите дами искат да си придадат – „каква сладка глупачка“, която смята, че всеки мъж, който встъпва в отношения с нея, поначало е длъжен да я обезпечава финансово, да взема решения вместо нея, да й бъде опекун, ръководител и спонсор едновременно. В крайна сметка: всички тези шеги на тема „момиче, което не иска нищо да решава, а иска само нова рокля“ са измислени по-скоро за самите жени, които се стремят да оправдаят собствената си леност и несамостоятелност, а това съвсем не е нещо, което привлича мъжа. Да, мъжът наистина иска да обгрижва и да защитава любимата си. Но при това жената трябва да има собствено мнение, интелект и глава на раменете си. Инфантилните безпомощни дами, известни като блондинките от вицовете, може и да са трогателни на първо време, но много бързо изморяват мъжа.

Самообричане
Това е една от най-разпространените грешки на жената, встъпваща в отношения: напълно забравила за своя живот, тя прави възлюбения си център на вселената, смятайки, че такава самоотверженост е това, което привлича мъжа. Отпадат тренировките във фитнеса, отпада хобито и кафето с приятелки, цялото време се посвещава само и единствено на мъжа, който обаче при това положение много бързо губи интерес. В крайна сметка: Мъжете обичат жени, които умеят да бъдат личности – със собствени интереси, увлечения и загадъчност дори, със собствен свят, който трябва да бъде съхранен, без опити да бъде „разтворен“ в света на любимия.

Сексуална изкусителка
Много разпространен мит е, че мъжът желае да се свърже с жена, разкрепостена богиня в секса, с богат опит, която владее до съвършенство всички тайни на интимната наслада. В крайна сметка: Сексуалната хармония в отношенията е много важна. Но с изкушението тя има твърде малко общо, понякога дори напротив. Най-много у една жена мъжът цени сексуалната съвместимост, умението да се отдава в любовта, да получава от секса удоволствие, да има желание тя самата да дарява удоволствие. Останалото е просто въпрос на техника.
Коментари в Facebook
Добави коментар
Информация
За да коментирате, моля влезте в профила си или се регистрирайте.