Anna.bg
Секс
16 март 2015

Какво очаква един мъж в секса

4 148
0
Какво очаква един мъж в сексаСпоред мнозина в изкуството на любовта има две мнения: в леглото е на война като на война – всеки за себе си; да получиш неземно блаженство можеш само ако доставиш удоволствие на партньора, изпълнявайки всяко негово желание. Не е изключено истината да е някъде по средата. Ако вие споделяте мнението, че пътят към любовта на мъжа не преминава само през корема и усъвършенствате навиците си на изкусна любовница, с нашите съвети сте обречена да израснете от преуспяващ дилетант до специалистка в секса. Пробвайте, не губите нищо. И така, какво чака един мъж в секса?


Разкрепостена жена
Ще се удивите какъв ще бъде сексът, когато вие шепнете в ухото на партньора мръсни думички преди и по време на половия акт. В обикновеното общуване с мъжа не е необходимо да се злоупотребява с мръсна лексика. В момент на страст обаче фрази от рода на „Силен си“, „Целуни ме там, долу“, „Толкова е голям“ са в състояние да разпалят партньора до взрив. Не пестете тежкото дишане и пъшкането, както и приятни фрази от рода на „Великолепен си, любиш ме страхотно“. Дават ефект.

Под контрол
Въпреки че в леглото мъжът обикновено предпочита да има доминираща роля, той няма нищо против, ако вие вземете под контрол ситуацията. Това съвсем не означава да размахвате шибалки, камшици и други БДСМ атрибути. Леко побутнете партньора на леглото, нежно притиснете ръцете му над главата, легнете върху него - такава маневра ще бъде възприета от партньора като игра, борба за лидерство, което той ще опита да си върне. Става интересно.

Инициативата не е наказуема
Жената често се заблуждава по въпроса за това кой кого трябва да удивява в леглото: с това трябва да се занимава не само мъжът, а и двамата партньори. Сексуалната външност е само половината от битката. Пасивната красавица може да разчита на успех в леглото само в началото, докато на нейния приятел не му омръзне ролята на аниматор. Не бъдете „снежната кралица“, мъжете ценят инициативността. Разнообразявайте секса: измисляйте небанални сценарии на среща, ролеви игри, предлагайте пози, обсъждайте фантазиите си, бъдете открити към експерименти. Такава жена мъжът не може да забрави.

Бъдете удивителна
Някои мъже може да се уплашат от вибратора, който вие вадите изпод матрака с цел да разнообразите вашия сексуален живот – особено ако отношенията с този партньор са започнали скоро. В такива случаи може да изненадате приятеля си с нестандартно място за секс. В този смисъл мъжете са винаги отворени към експерименти и ще бъдат приятно удивени от вашата инициатива.

Визуален контакт

Визуалната стимулация действително въздейства поразително върху мъжа. Ако вие предпочитате недоизказаността на полумрака, то мъжът се възбужда, наблюдавайки ви разсъблечена. Тук са възможни варианти: някои пози е много добре да се гледат в огледалото. Ако сте достатъчно разкрепостена, позволете на мъжа да ви гледа как се галите, докато се разсъбличате. Ако сте решила да изкарате напълно ума на партньора, по време на прелюдията не му позволявайте да ви докосва и да ви целува – така ще го доведете наистина до изстъпление от страст.
Коментари в Facebook
Добави коментар
Информация
За да коментирате, моля влезте в профила си или се регистрирайте.