Anna.bg
Секс
13 март 2015

Сваляме от 3 до 10 кг със секс

1 755
0
Сваляме от 3 до 10 кг със сексЕнергичният и страстен секс е полезен не само за отношенията и здравето, но е и отличен метод за слабеене. Предлагаме ви да пробвате най-сладката, ефективна и гореща диета. Може да се качите на кантара след бурна нощ и да се убедите сами.

Специалисти по изучаване движенията на човека от университета в Квебек, Канада, провели любопитен експеримент с участието на няколко десетки двойки, за да разберат: може ли да се отслабне с помощта на любовни ласки? След 4 месеца изпитания се оказало – средно в леглото мъжът губи калории със скорост 4,2 в минута, а жената - 3,1. Т.е. за 25 минути любов те се избавят съответно от 101 и 69 калории. Този резултат не е сравним с аеробните натоварвания, примерно, но пък е съпоставим с 30-минутно бягане за здраве. Колкото е по-интензивно темпото, толкова е по-приятна цифрата в килограмите. Особено старателните в леглата двойки успяват да изгорят до 400 калории! Прибавете към това неистовото производство на „щастливи хормони“ - серотонин и ендорфин, и въобще няма да ви се излиза от леглото.

Искате да влезете в новата си рокля до следващия петък? Захванете се със здрав секс с половинката си. Според статистиката 50 сексуални сесии (за тях лекарите отделят 10 седмици) помагат по най-приятния начин да се свалят от 3 до 10 кг. Съставете си график на „тренировките“. Мощният сексуален темп и честотата на половия акт е само половината от работата. За да отслабнете бързо, трябва да избирате и подходящите пози. Предлагаме ви „най-диетичните“ пози според учените от Квебек.

Поза фюжън
Мъжът и жената са седнали на леглото или на пода. Тя е между краката му, с тяло леко отклонено назад. Той с всяко движение я притегля към себе си. Горене на калории: той 150, тя 200. Еквивалент: един хамбургер.

Поза амазонка
Мъжът лежи по гръб, сгънал краката в коленете, издигнати нагоре. Жената сяда върху него, леко наклонена напред. Горене на калории: той 200, тя 250. Еквивалент: две парчета пица „Маргарита“.

Поза гейша
Жената лежи по корем, с лице към леглото, леко разкрачила бедрата си встрани. Мъжът подхожда към нея отгоре, отзад. Допълнителните ласки в областта на врата и гърба са бонус. Горене на калории: той 270, тя 250. Еквивалент: две парчета торта.

Поза чайна мелница
Мъжът лежи по гръб с разтворени встрани крака. Жената ляга върху него, свива бедра и започва сексуалните движения. Горене на калории: той 275, тя 290. Еквивалент: лека вечеря.

Поза кучешка глава на изток
Жената е отгоре, легнала с гръб към лежащия по гръб мъж. Горене на калории: той 220, тя 350. Еквивалент: богата вечеря.
Коментари в Facebook
Добави коментар
Информация
За да коментирате, моля влезте в профила си или се регистрирайте.