Anna.bg
Любов
08 март 2015

Сюзън Сарандън се раздели с младия си приятел

1 586
0
Сюзън Сарандън се раздели с младия си приятел68-годишната носителка на Оскар Сюзън Сарандън се раздели с гаджето, 37-годишния предприемач Джонатън Бриклин след петгодишна връзка, съобщава изданието Page Six. Причината за разрива въобще няма общо с разликата във възрастта, за която Сарандън не се притесняваше да разказва наляво и надясно. До скъсване ги довежда реалити шоуто Connected, в което двамата се включиха по настояване на Джонатън.

В шоуто участват 6 двойки от Ню Йорк. Те не трябва да преминават сложни физически изпитания, да се борят със страховете си или да се морят с глад. Героите трябва да се потопят в атмосферата на шоу от типа „Биг брадър” и в продължение на 6 месеца животът им да преминава под постоянното следене на телевизионните камери. Колкото и да е странно, Сюзън и Джонатън влязоха в това шоу, но по време на снимките между влюбените възникна сериозен конфликт и те решиха да се разделят.

Снимките показват как Сюзън заявява на младежа, че не желае повече да е част от това шоу. Заявява му буквално: „Ти остани, а аз излизам”. В момента Джонатън се опитва да промени получилата се ситуация, но Сюзън е непреклонна.

Двамата се запознаха през 2010 г. по време на пътуване до Чили. Преди това Сарандън 23 години беше омъжена за Тим Робинсън, с когото се разведе през 2009 г. Те имат двама синове – 25-годишния Джек и 22-годишния Майлс. Актрисата има 28-годишна дъщеря Ева от връзката си с режисьора Франк Амури.
Снимка: БГНЕС
Коментари в Facebook
Добави коментар
Информация
За да коментирате, моля влезте в профила си или се регистрирайте.