Anna.bg
Звезден блясък
02 март 2015

Мадона: Възрастта ми не е проблем!

1 392
0
Мадона: Възрастта ми не е проблем!"Възрастта е признак, заради който хората са дискриминирани и оплювани. Това обаче се отнася само за жените. Живеем все още в много сексистко общество.” Това заяви Мадона в интервю за сп. „Роулинг Стоун”, атакувайки всички, които я нападат заради възрастта й. Попзвездата обясни защо не мисли, че е твърде стара, за да бъде секси, сравнявайки възрастовата дискриминация с расистките и хомофобските изказвания.

„Никой не смее да каже нещо обидно за някого, защото е черен или гей. Но много хора се изказват обидно за моята възраст. Мисля си, защо това се приема? Каква е разликата между това и расизма, или който и да е вид дискриминация? Те ме съдят заради възрастта ми. Умът ми не го побира", заяви певицата.

Мадона наближава 60-те и много хора мислят, че пикантните й изяви трябва да спрат. "Жените като цяло, щом достигнат една определена възраст, приемат, че не трябва да се държат по този начин. Но аз не следвам правилата. Никога не съм го правила, няма и да започна", заявява Мадона.

Певицата също така коментира дръзкия си избор на облекло за наградите "Грами" с думите "Ето така изглежда дупето на 56-годишна жена, скапаняци! Ако аз трябва да съм тази, която ще помогне на жените да повярват в идеята, че могат да бъдат секси и да изглеждат добре на 50 или 60, както са изглеждали на 20, нека така да бъде", заявява Мадона.
Снимка: БГНЕС
Коментари в Facebook
Добави коментар
Информация
За да коментирате, моля влезте в профила си или се регистрирайте.