Anna.bg
Любов
02 март 2015

Как да го побъркате с целувки

6 468
0
Как да го побъркате с целувкиСъществува голямо количество видове и техники на целуване, в това число и онези, които гарантират успех още при първия опит за съблазняване. Подгответе устните и се отдайте на приятни тренировки.
Едно от най-чувствените части на тялото е областта на устата и в частност устните. Затова още от незапомнени времена целувката си остава най-провереният физиологически способ за изразяване на привързаност и любов. Докосването на устните говори за нашите чувства и емоции по-добре от самите нас. Целувките са различни – целувка грижа, целувка лъжа, целувка нежност, целувка твоя съм завинаги и т.н. Тези целувки са отправна точка за близко запознанство или пък сигнал за раздяла. Искате да завъртите главата му още с първата целувка? Не е толкова трудно. В момента на целувката демонстрирайте своето желание с езика на тялото и тежко, изгарящо дишане. В кратките паузи между целувките му прошепнете, че го желаете силно. И за да не останат тези неща само празни съвети, ви предлагаме няколко техники за целуване.

Целувка тип „Скарлет О'Хара
Целувка атака, целувка ураган. Този вид близост винаги изисква начален етап, дори нещо повече – драма. Спомнете си епизода от „Отнесени от вихъра“, в който героят Кларк Гейбъл с решителен жест притегля към себе си „жертвата“ и здраво я обхваща в обятията си, а тя го гледа отдолу нагоре от страна на дясното рамо. Важен момент: не затваряйте очи до началото на целувката – ефектът на неочакваност, игра и страст ще бъде по-убедителен.

Целувка SOS

Точка. Тире. Точка. Точка. Време е да изучите морзовата азбука, тъй като това е най-нестандартният и приятен способ на целуване. Представете си, че с помощта на целувката трябва да предадете на възлюбения важно съобщение. За точка може да приемете например бързо и сочно „плясване“ в устните, а за тире – дълбока френска целувка.

Ефирно докосване
Първа искра като предвестник на голяма страст. Тази целувка започва много тактично, все едно практически не докосвате устните му – всичко трябва да е максимално нежно и продължително. Не претупвайте събитията, доведете партньора до пълна програма.

Влажна целувка

Леко навлажнете устните с вода, така ще придадете на партньора приятно усещане за топлина. Без да бързате, но уверено движете езика напред и се наслаждавайте от урагана на ярки и смесени чувства.

Хладна целувка
Как да се целувате по-страстно? Използвайте контраста. Преди да впиете устните си в унисон, подръжте в устата си кубче лед и го прекарвайте по устните си, докато не се разтопи. Този трик с охлаждането няма да притъпи възбудата на мъжа, напротив, ще я усили.

Сладка целувка
За да направите целувката незабравима, достатъчно е да оближете устни, след това леко да ги посипете със захар на кристали и да накарате мъжа да почувства деня си наистина сладък. Може да използвате и други есенции за устните: канела, ванилия, кокос. Кокетната игра с разни вкусове и нови усещания възбужда много. Важното е предварително да сте сигурна, че един от двамата няма алергии към сладкото.

Агресивна целувка
Няма нужда да се запасявате с наръчник и да гледате предварително „50 нюанса сиво“. Пригответе се да хапете. В момента на целувката захапете нежно долната устна на партньора и леко я придърпайте към себе си. Не прекалявайте, мъжете са доста чувствителни към болката.


Целувка вълшебните мехурчета
Страстна или по-скоро странна е тази целувка? Експертите съветват: плътно долепете затворени устни и после ги отворете рязко, трябва да се получи звук на мехурчета от шампанско, което отваряме на Нова година. Целувката ще е звънка и малко „глупава“, но пък много игрива.

Филипинска целувка или любовта на ескимосите

От детството си мнозина го знаят – докосване и триене на върха на носовете. Това движение има меко и чувствено продължение за възрастни – потъркват се устните, а после следва такава дълга целувка, все едно продължава цяла арктическа зима.
Коментари в Facebook
Добави коментар
Информация
За да коментирате, моля влезте в профила си или се регистрирайте.