Anna.bg
Звезден блясък
24 февруари 2015

Моника Белучи като дамата в черно на Джеймс Бонд

1 496
0
Моника Белучи като дамата в черно на Джеймс БондВ Рим продължават снимките на поредния филм за Агент 007 под кодовото име „Спектър”. Тук за първи път се появи и Моника Белучи, която за сцената с погребението беше облечена в елегантно черно, с шапка, воал и високи черни ботуши. Красивата 50-годишна звезда обаче леко се съмнява дали е подходяща да влезе в ролята на момиче на Бонд, разкрива нюанси от интригата БГНЕС.

Тя вижда в себе си не девойка, а зряла жена. За първи път Джеймс Бонд ще има роман с дама на 50 и това изглежда революция в поредицата за 007. Макар че, от друга страна, малко момичета на 20, 30 и 40 могат да се сравнят по излъчване, изящност и загадъчност с Моника Белучи. Според статистиката на поредицата, Моника наистина е най-възрастното „момиче на Бонд”, досега тази позиция е била заета от 39-годишната Хонър Блекмън в третия филм от поредицата „Голдфингър”.

Какво още е известно за новия филм за Джеймс Бонд? Според сюжета, Джеймс Бонд получава шифровано анонимно съобщение, което ще го доведе до терористичната организация „Спектър”, спомената в първия филм за британския суперагент „Доктор Но” (Dr. No). Официалният му автомобил ще е сребрист Aston Martin DB1, но из тесните улички на Рим той ще кара класически Fiat 500. Стана ясно още, че италианските власти са забранили да се снима една от планираните в сценария сцени на старинно градско гробище, за да не пострадат намиращите се там антични паметници. След Италия екипът отлита на снимки в Мексико и Мароко.

Премиерата на филма се очаква през есента на 2015 г.
Снимка: БГНЕС
Коментари в Facebook
Добави коментар
Информация
За да коментирате, моля влезте в профила си или се регистрирайте.