Anna.bg
Звезден блясък
23 февруари 2015

Лейди Гага пак възмути публиката

1 632
0
Лейди Гага пак възмути публикатаРъкавиците на певицата Лейди Гага, с които тя пристигна на червения килим по време на 87-ата церемония за присъждане на наградите Оскар, буквално взривиха Twitter, разказва The Daily Express. Тя цъфна на събитието с огромни червени ръкавици, които мнозина определиха като „ръкавици за миене на съдове”. Но нейните тоалети и аксесоари понякога са толкова шантави, че новият й ход не изненада никого, по-скоро подтвърди стила й на поведение.

Независимо от това, яркият аксесоар предизвика бурна дискусия в социалната мрежа. „И аз имам точно такива ръкавици, Лейди Гага, купих си ги да мия чинии с тях”, пише в едно от съобщенията. Друго иронизира: „Пепеляшка е била толкова заета с чистенето, че забравила да свали ръкавиците си, когато тръгнала за бала”. Има и други фенове, които смятат, че поп певицата е супер в този облик. Защита или нападки – Лейди Гага е свикнала с това – по-скоро, умело го използва, за да си направи реклама.

За огромно учудване на публиката, за участието си в церемонията Лейди Гага избра нежна и чувствена изпълнения от мюзикъла "The Sound of Music" ("Звукът на музиката"). Филмът е излязъл на екран през 1965 г. с Джули Андрюс в главната роля.
Снимки: БГНЕС
Коментари в Facebook
Добави коментар
Информация
За да коментирате, моля влезте в профила си или се регистрирайте.