Anna.bg
Любопитно
12 февруари 2015

Сватбените агенции също имат празник

1 397
0
Сватбените агенции също имат празникВ навечерието на Деня на св. Валентин, на 12 февруари се отбелязва този професионален празник – Международният ден на брачните агенции (International Day of Marriage Agencies). За първо път празникът се е появил в Украйна преди 5 години. Идеята обаче се харесала по света и днес много агенции-партньори от САЩ, Канада, Германия, Франция, Италия, Испания и Швейцария отбелязват този ден.

Естествено, че нещата се развиват с развитието на технологиите и сега хората не попълват на ръка анкета, а направо я качват в интернет. Факт е, че хиляди самотни сърца по света с благодарност могат да кажат, че са получили своя шанс да обичат и да бъдат обичани, да създадат семейство именно с помощта на сватбените агенции.

Разбира се, днес агенциите предлагат много повече опции от обикновеното запознанство на двама души. След като двойката влюбени реши, че иска да развие отношенията си по-нататък, брачните агенти отново са насреща – да предложат и резервират заведение за празничния обяд или вечеря, да организират тържеството от „а” до „я”, стига клиентите да поискат. Усещането, че има някой, който се грижи за комфорта на младоженците и роднините в този така особен ден, прави всички по-спокойни и освободени. А това е добро начало не само на празника, но и на бъдещия семеен живот, нали?
Коментари в Facebook
Добави коментар
Информация
За да коментирате, моля влезте в профила си или се регистрирайте.