Anna.bg
Звезден блясък
09 февруари 2015

Бекъм пуска нов парфюм напролет

1 679
0
Бекъм пуска нов парфюм напролетНов парфюм в лимитирана серия ще пусне на пазара тази пролет футболната звезда Дейвид Бекъм. От 2005 г. той сътрудничи на производителя Coty, с които преди 10 г. пусна аромата Instinct. Този парфюм се превърна в бестселър на пазара. Сега звездата планира да пусне нов аромат в партньорство със същата компания - Instinct Gold Edition. Парфюмът е във флакон със златист цвят, чиито дизайн според замисъла на Бекъм трябва да е „култов, съвременен и изискан“.
В композицията на Instinct Gold Edition влизат нотки на лимон, масло от бергамот, кардамон, масло от розмарин, ветивер и пачули.
„Когато с Coty започнахме да обсъждаме нашия нов проект, им казах: Може да нпаравим отличен продукт, само държа аз да участвам във всичко“, казва футболистът. И допълва: „Не мисля, че трябва само да сложа своето име на флакона и да тръбя, че ми харесва този аромат. Не работя по този начин. Хората знаят, че са задълбочавам във всичко, което правя. Именно поради това нашето сътрудничество с Coty дава плодове...“
Коментари в Facebook
Добави коментар
Информация
За да коментирате, моля влезте в профила си или се регистрирайте.