Anna.bg
Звезден блясък
07 февруари 2015

Лейди Гага в таен проект с Пол Маккартни – да повярваме ли?

1 187
0
Лейди Гага в таен проект с Пол Маккартни – да повярваме ли?Ексцентричната поп звезда Лейди Гага пусна снимка в своя Instagram не с кого да е, а с бийтълс легендата Пол Маккартни и се похвали, че подготвя нов музикален проект с него. Под снимката поп дивата пише, че отначало приела предложението като измама по телефона. „Няма да забравя как той ми се обади преди година и предложи да работим заедно. А аз затворих, защото си мислех, че някой си прави майтап”, пише Лейди Гага под снимката.

И за да подгрее интереса на феновете си, премълчава какъв всъщност е тайният проект – музикален, вокален или някакъв друг вид артистичен дует, допълва интригата БГНЕС. Направихме отличен запис с Пол Маккартни – много смях и позитив, работих с впечатляващи музиканти”, пише Лейди Гага. Тя показа и друга снимка, на която двамата с Макартни са сред музиканти. Звездата отбеляза, че те работят върху "един от многото секретни проекти" на сър Пол.

Бъдещето ще покаже колко от казаното днес от Лейди Гага ще се случи. Съвсем неотдавна поп звездата публикува селфи с Адел, след което феновете се убиха да спорят във форумите дали звездите са решили да пеят заедно. Какво да се прави – това са правилата на рекламата, и те трябва да се прилагат.
Коментари в Facebook
Добави коментар
Информация
За да коментирате, моля влезте в профила си или се регистрирайте.