Anna.bg
Любопитно
30 януари 2015

Според сайт за запознанства Кейт Мидълтън е идеалната жена

2 704
0
Според сайт за запознанства Кейт Мидълтън е идеалната женаСпоред ползвателите на сайт за запознанства във Великобритания Кейт Мидълтън е идеалната жена, пише The Daily Mail. Авторите на изследваненто са събрали данни от 22 000 мъже, които са съставили идеалния женски образ.
Отчитани са както външните данни (цвят на косата, очи, фигура), така и вътрешните характеристики, в това число отношение към цигарите и алкохола. Експертите от портала WhatsYourPrice са взели под внимание и нивото на образование.
Оказва се, че британските мъже смятат за идеална стройната жена с тъмни коси и зелени очи, която не пуши, рядко пийва в компания и има висше образование. Според вестника този образ идеално съвпада с херцогинята на Кембридж Катрин. Съпругата на принц Уилям е брюнетка със спортно телосложение, има кафеви очи, напомня изданието. Бившата мис Мидълтън е учила в университет, не пие.
Изследователите твърдят, че мъжете са заинтересувани както от интелекта и образованието на жената, така и от физическите й качества, казва прес секретарят на портала.
Снимка: източник
Коментари в Facebook
Добави коментар
Информация
За да коментирате, моля влезте в профила си или се регистрирайте.