Anna.bg
Звезден блясък
16 януари 2015

Красивите мъже на световното кино

2 951
0
Красивите мъже на световното киноТе не са малко, но за сметка на това наистина се броят на пръсти актьорите, нарочени за сексидоли. Те са мъжествени, силни, уверени в себе си, с дълбок поглед, който... най-често разсъблича. Няма как една нормална жена да не си пада по такъв тип мъже.
Дали са наистина сексидоли, или само славата им се носи, е отделен въпрос. Списъкът може да започне от много места, но ние поставяме в началото Орландо Блум с риск някои дами да ни упрекнат. Той бе записан в списъка на холивудските красавци след няколко успешни епически роли – в началото във „Властелина на пръстените“, който му даде пропуска за голямото кино, а после в „Троя“ и „Карибски пирати“. В средствата за масова информация Орландо често е наричан първо секссимвол и чак след това талантлив актьор. Това обаче не му пречи да прави добра кариера в киното, напротив, дори му помага.

Иначе понятието секссимвол няма как да не предизвика асоциации с Брад Пит. Статуса на холивудски красавец актьорът заслужено носи вече близо 30 години и което е най-важно – продължава да го потвърждава, заемайки челни места във всевъзможни рейтинги. Синеокият блондин с възрастта си става все по-брутален, но дори в характерните роли неговата сексуална харизма излиза на преден план.
Славата на сладко момче, което се превръща в герой на девическите мечти, Леонардо ди Каприо получава след излизането на „Титаник“ - през 90-те години той стана най-разпознаваемият красавец на планетата. С навлизането в зрелостта си Лео успя да докаже, че е един от най-добрите актьори на съвремието – към избора си на роли подхожда винаги повече от старателно, вместо да поддържа имиджа на главен съблазнител в Холивуд.
Да се събуди за една нощ известен, на знаменития Брадли Купър му помага не актьорското дарование: пропуск за висшата лига в Холивуд му дават... красивите очи. Те пък го правят световноизвестен с участията му във филмите „Ергенски запой“ и „Наръчник за оптимиста“. Славата му се носи и заради участието в телевизионните формати.

Á Братята Крис и Лиъм Хемсуърт макар да не си приличат в лице се причисляват към списъка на женските любимци. За радост на дамите Хемсуърт младши – Лиъм, още е ерген.
Физическите данни на модел отвориха пред Аштън Къчър всички врати: не само в света на модата и киното, но даже и към сърцето на Деми Мур. Между другото, днес дивата лее сълзи: историята на драматичната им раздяла се превърна за амбициозния красавец в грандиозен пиар ход...
Снимка: източник
Коментари в Facebook
Добави коментар
Информация
За да коментирате, моля влезте в профила си или се регистрирайте.