Anna.bg
След 50-те
15 януари 2015

Жената на 50 е тигрица, тя е гореща и пълна с изненади

7 503
0
Жената на 50 е тигрица, тя е гореща и пълна с изненадиНяма лъжа, така си е, каквото и да казват тези, които се заглеждат само по млади жени и си мечтаят за някое по-свежичко. 50-годишните жени са ненадминати майсторки в леглото, тяхната любов е толкова гореща и неподправена, че дни след сексуалното преживяване все още ухае на обич, а от спомена за слетите тела се насълзяват очите.

Това не може да бъде, ще кажат някои мъже, наплашени от чутото и прочетеното за истеричната жена в менопаузата. Мъже, пропуснали сте много или не сте разбрали нищо. 50-годишната е палеща тигрица, елегантна, предизвикваща и можеща.

На какво се дължи таза сексапилност и активност сред жените, родени през 60-те години на миналия век и защо за този феномен се говори в цял свят?

Разкрепостени в леглото
50-годишните са видели твърде много, те няма от какво да се срамуват или притесняват. Не крият тялото си, когато са с любимия, познават прелестите си, не се покриват срамежливо с чаршафа, не обичат да се любят на тъмно. Те просто се разхождат голи, разговарят с мъжа и казват право в очите какво още искат. Или го показват. Те са водачи в любовната игра, не дават на мъжа никаква възможност да ги ухажва.
Тяхното тяло и техните действия казват: аз целувам пръстите на краката ти, аз те галя с пръсти, аз те водя в тайните на секса, аз съм само твоя, аз те съблазнявам и възбуждам. Аз съм пареща и истинска!

Не имитират оргазъм
Те са изключително концентрирани и всеотдайни по време на секса, могат да стигнат до няколко последователни оргазъма по време на половия акт. Страхът от забременяване е почти отминал и сексът е удоволствие за 50-годишните. Те нямат нужда да напомнят, че актът трябва да бъде прекъснат, за да се избегне риск от бременност, или да ви принудят да използвате кондом, ако имат постоянен партньор. Те се наслаждават на всяка тръпка и на всеки допир, да се преструват им е чуждо.
Ако мъжът не прави това, от което имат потребност, те веднага казват.
Освен това знаят тънкостите на всички пози и видове секс, но искат още и още нови изненади.

Не доказват на никого нищо
Жената на 50 е на върха на кариерата си и няма нужда да убеждава себе си и света за нищо. Отгледала е децата си, преодоляла е дребните семейни конфликти, а в службата си е професионалистка и не се стряска така лесно, както на младини. Казва какво мисли, какво харесва и какво иска.
Жената тигрица владее тънкостите на общуването с мъжа, прави необходими компромиси и аргументира желанията си.

Финансово независими
Портфейлът на 50-годишните е често по-дебел от този на мъжете. Жените на тази възраст се нагодиха по-бързо към промените през последните десетилетия в сравнение с мъжете, завършиха ново образование, преквалифицираха се и успяха да се задържат на работа. Издигнаха се и развиха в службата си, а това се отрази на заплатите.
Финансовите средства, с които разполагат, не отиват за изплащане на жилище или за децата, а остават като дълбока резерва. Често сами плащат в ресторант, избират и купуват дрехите си, ходят на почивки само с приятелки и се забавляват до насита.

Използват масажни кремове
Сексиграчките, разните там видове вибратори, са забравени отдавна. Жената от тази знойна възраст използва ароматни интимни гелове и масажни кремове за тяло. Тя ухае на екзотични плодове, изискани парфюми, не използва прекалено грим. Лубрикантите са нейното откритие: овлажняват и укрепват вагината, допринасят за висока чувствителност по време на половия акт.
Вместо купени играчки, иска в леглото възглавници, за по-удобна поза, меки четки или перце, за да я галят.
Лубрикант и нежни мъжки пръсти са най-желаната й комбинация.
Автор: Ана Дечева
Коментари в Facebook
Добави коментар
Информация
За да коментирате, моля влезте в профила си или се регистрирайте.